Jump to content
php.lv forumi

Freaky

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Freaky

  1. Freaky

    WINDOWS NO USB

    paldies, nē nu vienkāŗši google pārsvarā ir par to kā palaist windows ieliekot flašu un es tikai gribēju zināt vai var
  2. Freaky

    WINDOWS NO USB

    Vai ir iespējams ,iebāžot flašatmiņā Windows instalāciju, ieinstalēt windowsu no tās?
  3. Nu nevis uploadot, bet vienkārši ielikt ar <img src="bildes/koki.jpg" />
  4. nu, lai pirms bildes parādīšanas(ja bilde pārsniedz 250x300) bilde tiek samazināta līdz width ir 300, bet height paliek proporcionāls?
  5. Tas notiek arī tādā gadījumā ja es vienkārši lieku bildes
  6. Nu man mājaslapā ir tāda problēma kā, kad mēģina parādīt bildi, kas ir lielāka par kaut kādu izmēru (apmēram zem 100kb viss ir ok) bilde netiek uzzīmēta līdz galam vai, ja tā ir .gif animācija, tā netiek parādīta līdz galam (kaut kur pārtrūkst un sākas no jauna). Tā noteikti nav bilžu problēma, jo kad es tās bildes ielādēju kādā citā saitā viss darbojas normāli. http://pagale.oo.lv/faili.php - var ieiet pamēģināt upload taisīt un paskatīties kādas bildes rādā un kādas nē .. (cerams, ka dators būs ieslēgts kamēr Tu skaties) Varbūt tur ir kkādas apache vai php konfigurācijas?
  7. ā un vēl kā varētu pielikt tādu bildes pārbaudi kā, ja bilde ir piemēram vairāk kā 400x400 viņa tiek parādīta samazināta par 50% nevis līdz noteiktam augstumam un platumam?
  8. yo viss ir OK . Pāaldies
  9. Nu krč users ielādē bildi <form action="upload_file.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <label for="file">Bilde:</label> <input type="file" name="file" id="file" /><br> <input type="submit" name="submit" value="Sūtīt" /><br> <b>(tikai .jpg vai .gif; max 450kb)</b> <br /> </form> Bilde tiek apstrādāta <?php if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif") || ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg") || ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg")) && ($_FILES["file"]["size"] < 450000)) { if ($_FILES["file"]["error"] > 0) { echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />"; } if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"])) { echo $_FILES["file"]["name"] . " - <b>tāda bilde jau datubāzē ir.</b>"; } else { echo "<b>Paldies!</b><br><br>"; echo "Ielādēts: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br />"; echo "Tips: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br />"; echo "Lielums: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " Kb<br />"; if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"])) { echo $_FILES["file"]["name"] . " - <b>tāds fails jau datubāzē ir.</b> "; } else { move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"], "upload/" . $_FILES["file"]["name"]); } } } else { echo "<b>Sačakarēts fails. (MAX 450Kb un tikai jpg, gif formātos)</b>"; } ?> Un vajadzētu, lai bilde vēl pēc tam apakšā parādās (Ja viss ir OK). Ja ir kādās kļūdas lūdzu palīdziet izlabot. :)
  10. Freaky

    SMS

    liels paldies wolf. ar viņu palīdzību var izveidot to, ka piemēram atnāk tas kods un lietotājs viņu ieraksta un saņem pakalpojumu/?
  11. Freaky

    SMS

    Iegāju mājaslapā, bet tur nekas saistīts ar to nebija. ok, pameklēšu
  12. Freaky

    SMS

    Vai ir iespējams izveidot, ko tādu, ka, piemēram, lai varētu novilkt kaut ko no mājaslapas būtu jāaizsūta SMS un jāsaņem kods, ko ievados būs pieeja attiecīgajam failam? Es domāju, ka vajag lielu php kodēšanu un kaut kādu starpniecību ar tele2 un lmt?
  13. Freaky

    flash cs3

    Vai ir iespējams ar flash (adobe flash cs3) palīdzību importēt .avi failu un pēc tam to flašā apstrādāt?
  14. Freaky

    mūzika fonā?

    mixis neko nesaprot xD
  15. Freaky

    mūzika fonā?

    es jau gribēju piebilst par to, lai neapspriestu apmeklētāju problēmas, bet nodomāju, ka nav vērts, jo es tač neprasu vai man ievietot mūziku savā lapā? Jā es ar tā tagad iedomājos darīt un tad jau viss sanāktu. Paldies
  16. Freaky

    mūzika fonā?

    Vai ir iespējams izdarīt tā, ka fona skan mūzika, bet, kad pārslēdz linkus tā nesāk skanēt pa jaunu ? Izņemot popupa variantu vai ir vēl kādi?
  17. Freaky

    IE bloķē

    jā, tas links ir tieši par manu problēmu a varbūt kkas skriptā jāmaina? visi apmeklētāji tač neies visus tos soļus, lai izslēgtu bloķētāju
  18. Freaky

    IE bloķē

    IE 7 . Bet es nedomāju, ka tam sūdam būtu jābloķē tā izvēlne ... Un tas nav tā kā parasti ka var atļaut šai mājaslapai .. tur kad uzliek turn off tad tāpat lec ārā un saka, ka bloķē a kā var zināt vai nav standalone?
  19. Freaky

    IE bloķē

    Kā atbrīvoties no tā, ka IE bloķē manu izvēlni? (<form>) Nu kad uzspiež un būtu jānokrīt uz leju izvēlnei ar linkiem vienkārši raksta, ka tas ir popups kurš tiek bloķēts ..
  20. Freaky

    .gif webā

    Tātad es izveidoju mazu filmiņu ar flash un exportēju kā animated .gif. Kad es šo filmiju apskatu vnk datorā laikam ar windows picture and fax viewer viss iet līdz galam un kā vajag tikai nedaudz lēnāk nekā flashā. Kad es šo filmiņu (.gif) ievietoju webā viss iet īstajā ātrumā BET ne līdz galam ... kaut kur vidū vnk pārtrūkst un sāk no jauna. http://pagale.oo.lv/bildes/muviji/sk8die1.gif (iespējams ka kad jūs šito skatīsies dators būs izslēgts) Tur vēl tālāk būtu jāiet. Tas pats notiek ar otru filmiņu. apmēram kkur vidū pārtrūkst
  21. Freaky

    Video karte

    Ak tad būs arī windows jāpārinstalē?! Nē, tas nenotiks :) Tātad es braucu uz centru lūgt, lai maina pret AGP slotīgo karti. Šajā gadījumā man ir Asus EN8600GT. Ir kāda iespēja, ka tiks iedotā tāda pati ar AGP slotu?
  22. Freaky

    Video karte

    Es nejauši atradu kaut ko tādu. Vai tas varētu būt risinājums? Vai es kaut ko vienkārši esmu pārpratis?
  23. Freaky

    Video karte

    Tātad, es nopirku video karti, kurai ir vajadzīgs PCI-e slots un biju 100% pārliecināts, ka manai pamatplatei ir PCI-e slots, bet kā izrādās esmu SMAGI kļūdijies un man ir tikai AGP slots. Manā skatījumā man ir 2 iespējas: - Iet un apmainīt pret AGP slota video karti. (Manuprāt sliktākais variants, jo cik esmu dzirdējis PCI-e slots esot ātrāks.) - Nopirkt jaunu pamatplati ar PCI-e slotu. (Ar to varētu rasties dažādas savietojamības problēmas [RAM, Ventilātors utt.]) Es gribēju uzzināt vai ir kāda cita iespēja, kā sev pievienot PCI-e slotu pie savas pamatplates(mātes plates) vai arī kādā citā veidā pārveidot savu AGP, vai parasto PCI slotu, par visvareno PCI-e slotu?
  24. Freaky

    Ports 80

    es firewall izslēdzu ... blackhalt tad, kad man izslēgsies sarunāsim lai tieši tad tu paskaties kas par vainu, jo tad, kad tu skatījies es biju restartējis datoru un viss bija ok
×
×
  • Create New...