Jump to content
php.lv forumi

zippo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zippo

  1. Nē, nepiedāvājam. Mēģinājām un ne pie kā tas nenoveda. P.S. Rīga nav liela pilsēta un noziedzība, piemēram, Ventspilī ir augstāka.
  2. Aicinām darbā ne dēļ tā, ka mainās kadri, bet aug uzņēmums. Pēdējo 2 gadu laikā aizgājis (dēļ pārejas uz ģimenes firmu) 1 programmētājs. Un viens speciālists aizgāja stādāt uz LETA un pēc 2 mēnešiem prasījās atpakaļ. Pavisam nopietni.
  3. Meklējam: Turpinot savu attīstību, meklējam PHP profesionāli, kas vēlētos pievienoties mūsu izstrādes grupai. Sākumā (pirmie 4 mēneši) darbs pie nopietna CUSTOM DEVELOPMENT projekta 3 izstrādātāju + analītiķa + tehniskā projekta vadītāja + dizainera komandā. Tālāk darbs pie citiem interesantiem projektiem. Prasības: - pieredze PHP izstrādes projektos vismaz 3 gadi - pieredze izstrādēs ar vairāk kā 1 programmētāju un/vai pieredze projektos ar izstrādes laiku vismaz 3 mēneši - labas OOP zināšanas - zināšanas datubāzu optimizācijas jautājumos - vēlme strādāt profesionālā un STABILĀ vidē ar LEGĀLIEM ienākumiem. Lūdzam vistiešākajā vārda nozīmē šīs jomas profesionāļus sūtīt CV un iepriekšējo projektu aprakstu uz: [email protected] Par SIA "Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa" profesionālā nozīmē: SIA “Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa” ir viena no profesionālākajām un panākumiem bagātākajām Latvijas web risinājumu aģentūrām ar 7 gadu darba pieredzi Latvijā, Eiropā un ārpus tās robežām. Vairāk nekā 300 realizēti projekti klientiem no Latvijas, Norvēģijas, Islandes, Francijas, Luksemburgas, Lietuvas, Lielbritānijas un ASV ierindo mūs nozares līderu vidū Latvijā. Sīkāka info: www.itgrupa.lv , www.technologies.se Uzņēmumā darbojas 17 profesionāļi. Uzņēmuma projekti jau sen neaprobežojas ar "parastu" mājas lapu izstrādi. Uzņēmums izmanto starptautiski atzītu IT projektu ieviešanas metodoloģiju. SIA “Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa” var arī piedāvāt izaugsmi, kas neaprobežojas ar programmēšanu. Par SIA Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa darbinieku nozīmē: http://turret.itgrupa.lv/itg_7gadi/video/ - 7. gadu jubilejas pasākums :)
  4. pienāks laiks, kad tādi kā tomiņš skries pakaļ darbam. pašlaik ir savairojies pārāk daudz augstprātīgu nemākuļu, kas no sevis iedomājas ekspertus, kam jāskirien pakaļ! Latvijā ienāks baltkrievu un ukraiņu programmētāji un tomiņi izzudīs kā suga!
  5. NĒ, NAV NE JAUSMAS! :) AR TIK SAREŽĢĪTU JAUTĀJUMU VĒL NEESAM SASKĀRUŠIES
  6. JĀ, IR AKTUĀLS! KOMANDA TIKS PAPILDINĀTA VĒL LABU LAIKU, JO IR DAUDZ INTERESANTU PROJEKTU.
  7. 1) IT Grupa priecātos redzēt sertifikātus, bet tie nav obligāti. 2) IT Grupa piedāvā strādāt ārvalstu projektos, kuru ietvaros ir nācies strādāt Zviedrijā, Islandē, Norvēģijā, Francijā. Bet pastāvīga darba vieta ir Rīga.
  8. Nesen ienāca jautājums par to, vai ir jābūt nenormālam speciālistam, lai pretendētu uz šo izsludināto pozīciju. Atbildu, ka galvenais, ko mēs vērtējam ir arī cilvēka spēja attīstīties un mācīties. Ir iespēja lietas apgūt pakāpeniski un sākt ar vienkāršākiem risinājumiem. Tādēļ droši piesakieties!
  9. SIA Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa meklē: PHP programmētājus Piedāvājam: • Algu no 700 - 1200 Ls/mēn. + nodokļu nomaksa (atkarībā no profesionalitātes līmeņa); • lieliskus darba apstākļus pilsētas CENTRĀ (ieskaitot kondicionētas telpas); • darbu pie vietējiem un starptautiskiem (arī nestandarta projektiem); • apmaksātas virsstundas; • + regulāri darbinieku pasākumi ar sakarīgiem kolēģiem, kas prot ne tikai strādātm, bet arī KĀRTĪGI atpūsties (ūdens sporta veidi, paintbols, boulings, u.c.) Jaunākais pasākums: http://turret.itgrupa.lv/itg_7gadi/video/ :) • UZŅĒMUMĀ DARBOJAS BONUSU SHĒMA, kas ļauj nopelnīt ne vien 900, bet arī vairāk latu mēnesī! (Piemēram, atsevišķos projektos mēneša algas ir bijušas LVL 1200 un vairāk). Par shēmu var uzzināt, interviju laikā :) Prasības: • iepriekšēja darba pieredze obligāta • pieredze PHP / MySQL risinājumu izstrādē obligāta • zināšanas objektorientētā programmēšanā • zināšanas satura vadības sistēmu izstrādē • zināšanas PHP/ MySQL risinājumu integrēšanā ar cita veida datubāzēm. Lūdzu sūtiet CV un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu uz: [email protected] Par SIA Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa: SIA “Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa” ir viena no profesionālākajām un panākumiem bagātākajām Latvijas web risinājumu aģentūrām ar 7 gadu darba pieredzi Latvijā, Eiropā un ārpus tās robežām. Vairāk nekā 300 realizēti projekti klientiem no Latvijas, Norvēģijas, Islandes, Francijas, Luksemburgas, Lietuvas, Lielbritānijas un ASV ierindo mūs nozares līderu vidū Latvijā. Sīkāka info: www.itgrupa.lv , www.technologies.se Uzņēmumam ir sadarbības partneri Zviedrijā, Maltā un citās valstīs. Uzņēmuma lielāko klientu vidū ir Nokia, Microsoft, TELE2. Pašlaik Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa izstrādā vērienīgu Interneta enciklopēdijas projektu Francijā, kā arī veic darbu pie vairāk kā 20 vienlaicīgiem projektiem Latvijā un Skandināvijā. Uzņēmumā strādā 16 savas jomas profesionāļi.
  10. SIA Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa meklē: PHP programmētājus Piedāvājam: • Algu no 700 - 900 Ls/mēn. + nodokļu nomaksa (atkarībā no profesionalitātes līmeņa); • lieliskus darba apstākļus (ieskaitot kondicionētas telpas); • darbu pie vietējiem un starptautiskiem (arī nestandarta projektiem); • apmaksātas virsstundas; • + regulāri darbinieku pasākumi (ūdens sporta veidi, paintbols, boulings, u.c.) Jaunākais pasākums: http://turret.itgrupa.lv/itg_7gadi/video/ :) Prasības: • iepriekšēja darba pieredze obligāta • pieredze PHP / MySQL risinājumu izstrādē obligāta • zināšanas objektorientētā programmēšanā • zināšanas satura vadības sistēmu izstrādē • zināšanas PHP/ MySQL risinājumu integrēšanā ar cita veida datubāzēm. Lūdzu sūtiet CV un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu uz: [email protected] Par SIA Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa: SIA “Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa” ir viena no profesionālākajām un panākumiem bagātākajām Latvijas web risinājumu aģentūrām ar 7 gadu darba pieredzi Latvijā, Eiropā un ārpus tās robežām. Vairāk nekā 300 realizēti projekti klientiem no Latvijas, Norvēģijas, Islandes, Francijas, Luksemburgas, Lietuvas, Lielbritānijas un ASV ierindo mūs nozares līderu vidū Latvijā. Sīkāka info: www.itgrupa.lv , www.technologies.se Uzņēmumam ir sadarbības partneri Zviedrijā, Maltā un citās valstīs. Uzņēmuma lielāko klientu vidū ir Nokia, Microsoft, TELE2. Pašlaik Interaktīvo Tehnoloģiju Grupa izstrādā vērienīgu Interneta enciklopēdijas projektu Francijā, kā arī veic darbu pie vairāk kā 20 vienlaicīgiem projektiem Latvijā un Skandināvijā.
×
×
  • Create New...