Jump to content
php.lv forumi

ProIT

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ProIT

  1. ProIT

    Vajag Web koderi

    Vajadzīgs WEB-profesionālis! Nepieciešamās zināšanas: STANDARTA(Php, MySql, Css, Html, un noteikti noderēs arī AJAX) CV ar portfolio linkiem un informāciju par vēlamo darba algu sūtīt uz [email protected] Atbildēsim tikai sakarīgiem personāžiem! :)
  2. Gribeetu noskaidrot cik muusdienu php koderis straadaajot patstaviigaa darbaa sanjem algu... Katraa gadiijumaa mani piedaavaajumi atseviskjiem kadriem par 700-800Ls nevienam taa iisti neintereseeja, vienam paarbaudiitam kadram piedaavaaju 1k, bet arii tas kkaa iisti nepiekriit... Vai kāds no koderiem vispaar reekjina to ka 800 uz rokas darbiniekam ir 1,5k darba deveejam??? Manupraat algai jaabuut taadai ka koderis sevi atpelna + nopelna vadiiba + sedzas blakusizdevumi Pagaidām man liekas, ka koderi grib būt bagātāki par vadību... :D Juusu komentaari!?
  3. Nju vinjam jau bija piedaavaajums, un shodien pateica atbildi so atbildi shis sanjeema 4h pirms tikshanaas ar mums... Taa arii nesatikaamies... :D Gan jau izaugs ja degsme nepazudiis, un beigs kjert un graabt visu infu vienlaiciigi... :) Es patiesiibaa nemekleetu koderi, ja vien shitam esoshajam nebuutu ZB paraavis straadaat, galvenais ka zinosh cilveeks, lieli projekti aiz muguras, Mikiju buutu apmaaciijis, viss buutu kedaa, man ar savs labums izmaksas samazinaatu kameer mikijs atpelniitu maaciibas... Buutu labi ja buutu zaptes pods... :D Saaku pamazaam apsveert domu par ASP koderiem, tos gan var dabuut pa 400Ls meenesii un viss notiek... :) Visi lielie kantori uz taadiem vien dziivo!
  4. Nu taada doma bija, bet bik nokaveejaam....
  5. Nu ja lietas ies labi, tad var arii nesanaakt... :)
  6. Man vareetu buut labaaks noskanjojums, kka nesaprotu kas PHP koderi pamazaam laikam izmirst kaa rase... :) Vismaz taa secinu no apkaarteejaas informaacijas... :D
  7. Protams, tas taads stiepjams jeedziens, bet studenti kkaa diezgan labprāt izskata shaadus piedaavaajums, laikam taapeec ka liekas vieglaak savietot ar maaciibaam!?
  8. ProIT

    WANTED PHP CODER

    PHP PROGRAMMĒTĀJS/-A Pienākumi: * Jaunu Web projektu izstrāde; * Esošo sistēmu uzturēšana; Prasības: * Ļoti labas/labas PHP, SQL, HTML/DHTML, XML un JS zināšanas; * Vēlamas zināšanas un pieredze darbā ar AJAX tehnoloģiju; * Pieredze darbā ar UNIX operētājsistēmām tiks uzskatīta par priekšrocību; * Prasme strādāt komandā; * Labas latviešu, vēlamas krievu valodas zināšanas. Piedāvājam: * Darbs dinamiskā un strauji augošā uzņēmumā; * Konkurētspējīgu atalgojumu; - Kā strādās tā maksās * Piedāvājam darbu arī uz pusslodzi; Pieteikuma vēstuli ar norādi "PHP programmētājs/-a" sūtīt uz e-pastu: [email protected]
  9. Par 5Ls var lapas bez db, vēl jau aizmirsu piebilst ka taniis 10Ls ietilps e-pasti, ja vajag... e-pastiem tiek izmantots roundcube: http://roundcube.net/?p=screens Pietam lai lapas ātrumi būtu labāki tiek izmantots gzip Ftp vispār nav pieejams drošības apsvērumu dēļ, piekļuvei tiek izmantots sftp caur scp klientiem PHP ir chrootots u.t.t. Tuvākajā laikā arīdzan ir plānots pāriet uz jaunu bleidu un uztaisīt replikāciju, nevis pliku backupu.... Katrā gadījumā par 1Ls hostings nebūs, citādi šī pakalpojuma sniegšana sāk neatmaksāties... :) aizmirsu piebilst ka serveri administree Artis, jeb tautā saukts par "maita" gan jau ir cilvēki kas zin kas tas par tipu... :)
  10. Izmaksas pēc vienošanās, atkarībā no tā kas tiek hostēts! Standarta web lapas izmaksas ir ap 10Ls Ātrums kā vienmēr ir relativs jēdziens atkarībā cik "hopi" līdz serverim! Ko ir doma hostēt, ja tik svarīgs ir upload speed? Vai arī tas ir domāts virzienā no servera?
  11. SIA "ProIT" piedāvā hostinga pakalpojum: OS: OpenBSD 4.1-STABLE DB: mysql-server-5.0.37 Other: php5-core-5.2.2 Sīkāka informācija sūtot e-pastu uz [email protected]
  12. SIA "ProIT" meklē PHP programmētāju darbam uz pusslodzi! Ir iespēja strādāt gan offisā, gan mājās! Atalgojums sākot no 200Ls uz rokas! Pieteikties var sūtot e-pastu ar informāciju par paveiktajiem projektiem, linkiem! E-pasts: [email protected] www: www.proit.lv
×
×
  • Create New...