Jump to content
php.lv forumi

ravelis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ravelis

  1. Klez - lielaakaa dalja tur ir liekas informacijas! no tas informacijas guust labumu tikai tie kas jau kaut ko no php saprot! kas ir ar include? kas man jadara lai maniigos vareetu izvilkt no cita faila? tas bus apmeram sita?? pirmais_fails.php <? $mainigais1 = "localhost"; $mainigais2 = "password"; ?> otrais_fails.php <? include pirmais_fails.php; $db_password = "$mainigais1"; ?> nu apmeram sitaa?
  2. nu ok! bet kaa dzeest datus no datubaazes izmantojot web formu eku reku scripts kas uzveelk no datubāzes Scripts Ka lai pielieku klāt ka man blakām rādās iespēja ka es varu kādu no ierakstiem izdzēst! :) paldies!
  3. scripts! nu sitais man tagad iet! (Sitais sripts dabuun informaaciju datubaazee) un pat atradu kaa izvilkt aaraa no datubaazes!, bet kaa tagad uzlikt to lai pievienotu to ziņu tad ir jaielogojas!
  4. Aleksej! man tavs scripts nestraadaa, un galvenais ka errorus arii nemet! praaadaas balta lapa peec tam un nekas vairaak, un datu baazee arii nekas nepievienojas! ::(
  5. Vai sajuka grāmatas nosaukums, Grāmata saucās PHP soli pa solim! un kad es sekoju līdzi visiem grāmatas paraugiem tad man tie scripti nestrādāja korekti!. Labi tad uzdošu korektus jautājums! Pieņēmsim ka man vajag vienu ievades lauciņu <input type="text" name="name"> kaut ko tādu un vienu pogu kas dod komandu lai ievadītā informācija nonāktu datubāzē! tad kāds šajā gadījumā izskatītos konkrētais skripts?
  6. Labdien visiem! # Pirmo ar ko gribētu sāk ir jautājums, kā var piekonektēt jūsu IRC kanālam? # Otrkārt, nezinu vai šī būs istā sadaļa, bet zinu ka šajā sadaļā parasti uzturas labākie un gaišākie prāti un tapēc ceru ka neviens mani te parāk traki nenoliks uz ausīm! Jautājums tāds, vai kāds nevarētu man biskīt izlīdzēt un iemācīt paris lietas sastībā ar php un datubāzēm! *Gribētos iemācīties pašam kā ievietot datus no php formas uz datubāzi un pēc tam kā tos datus pēc tam no viņas izvilkt, vai dzēst. + Vēl kā to visu dabūt zem paroles tā, lai tikai kam ir autorizācija var tikai tos ierakstus pievienot vai dzēst! + Vēl iespēja mainīt autorizācijas datus. ...Gribētu teikt ga galvenais ko grībētu iemācīties ir pievienot datus no php formas datubāzē un pēc tam viņus izvilkt vai dzēst! Runājot par autorizāciju, tad es varu arii paciesties! :) # Esu izlasījis PHP iesācējiem un mēģināju jau strādāt ar php , bet nekas nesanāca , radījās ka scripts nepareizs! Paldies jums!
  7. ...sorry laikam esu blonds! :D ne nu tur laikam ir jaaaizpilda pieteikuma forma... bet tur prasa savus personas datus kurus es negribu dot!, jo kas zin veel kaadus suudus man tie nic savaariis! :D spamu saaks veel suutiit uz maajaam! :D atgriežoties pie pamata teemas!! kads varbuut vareetu paliidzeet ar kaadu scriptu par to auto-login!
  8. kaa viss bet vinjs jau nenjem to tos datus un automaatiski neielogosies ieksh inbox.lv! :) vai arii es maldos!! aa un veel ... kaa var registreet ieksh nic.lv id.lv subdomeenu? ?
  9. ne nu paldies! paroles spert man nevaig! vnk gribaas man sito joku uz inbox.lv pasham buutu eertaak jo pats visu laiku izmantoju savu web lapu un gribaas taadu fiichu! Delfiins maybe tev jau ir gatavs kods? :)
  10. ...šodien ieraudziju ka orb.lv var ieiet caur tvnet.lv , tapeec gribeeju uzreiz paprasiit ka to var izdariit? vnk es izdomaaju ka ka vareetu ielikt savaa maajas lapaa šitādu opciju uz inbox.lv lai ievadot savus inbox.lv tadus manaa maajas lapaa, tad tevi uzreiz paarmestu uz inbox.lv un tu jau iekš inbox.lv būtu jau ielogojies! :) es ceru ka manu domu sapratāt! :)
  11. ravelis

    include

    ? a kaa vinjus nosleept , lai man raada tikai izveeleetos mainiigos? un veel... vai ir iepeejam izvilkt mainiigos no pavisam cita servera? - domaats no citas maajas lapas(noraadot šeit šādi ---> test1.php - include 'http://kaut.kaada.lapa.lv/test2.php'; ?
  12. ravelis

    include

    nu tad es iekš test1.php iekopeeju <? test1.php - include 'test2.php'; ...bah blah blah sripts.... tu esi : '.$MAINIGAIS_no_test2.php.' viesis..! :) ?> un viss notiekaaS? :) es sapratu pareizi ja? :)
  13. ravelis

    include

    ..jautaajums taads!! kaas japievino scriptam lai varetu izvilkt mainiigos no cita faila nu taa piemēram man ir 2. php faili viens test1.php un otrs test2.php iekš--> test1.php man ir norādīti pāris mainīgo kurus es gribētu redzēt arī iekš --> test2.php , kas man jāpievinot klāt test1.php , lai es varētu tos mainiigos no test2.php izvilkt? un vai tad mainīgo norādīšana nebūs jānorāda kaut kā savādāk nekā piemēram '.$MAINIGAIS.' paldies jau iepriekš!
  14. tas tieshaam domaats par .com domeenu un es arii sajaucu maajas lapas... taa nebija neic maaajas lapa bet kaut kaada cita...! un tur tocha bija pa 7ls gadaa, bet tas jau bija sen kad es skatiijos! :) ok viss paldies jums par atsauciiibu! :)
  15. ...:D ok ok..... 5ls nekas nav? a kur var registreet pa 5ls? es tik zinu ka nic.lv vareeja pa 7ls! :)
  16. lol bet tie jau ir subdomeeni! :) es jau domaaju tieshi domeenu! :)
  17. andrisp - paldies! :) marcis - a varbuut tu zini kadu citu domeenu kas ir par velti un kuram nav šis defekts? :)
  18. MAn ir viens jautājums! ... vai ir iepēja .tk domēniem nomainīt esošo iconu kas pirms linka .... ? un vai kāds nevarētu parādīt kaadu piemēriņu! :)
  19. man arii tas pats bija! nezin kapeec! :(
  20. eku reku ira <---- http://yy.lv/download.php?f=82312 šoreiz vēl darīju pēc xPtv45z parauga
  21. ...nu nezinu kaada uberversija tev ir tam notepad ++ bet man ir 4.6 versija un es saglabaaju bez Bom un tik un taa neiet! :(
  22. nu izmeegini vinju uzlikt uz sava servera! un tad redzeesim kaa buus!
  23. ...iespeejams.... jo saglabaaju vinju veelreiz notepadaa lai noamskeetu savas paroles un loginus! :)
×
×
  • Create New...