Jump to content
php.lv forumi

marcis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    1,765
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by marcis

  1. piedāvā maz

    Jo tēlaini izsakoties, tiek maksāts par "pieredzi". Jo ātrāk un kvalitatīvāk tu izdari darbu, jo vairāk spēj nopelnīt darba devējs un vairāk maksāt tev. Tūkstošus tā uzreiz tev neviens nedos.

     

    Ja vien kaut ko nepārpratu, bet šādi iemesli, cilvēkiem ar virspusējām zināšanām, nestrādāt un neattīstīties ir ļoti izteikti visā darba tirgū, jebkurā jomā. Izteicu savu sāpi, paldies par uzmanību :)

  2. addslashes() te nebūs pareizi izmantot, jo tas gluži vienkārši paredzēts citiem mērķiem un neeskeipo visu, kas būtu jāeskeipo kverijā.

     

    php.net iesaka mysql ekstensiju kā tādu turpmāk nelietot, nevis kādu konkrētu funkciju. mysql_real_escape_string() būs vienīgais pareizais risinājums, ja tiek izmantotas mysql_* funkcijas.

  3. @daGrevis - tas diezvai palīdzēs, jo tādā gadījumā tiks lietots defaultais php.ini norādītais ports, kas var arī nesakrist ar to uz kura griežas mysql serveris. Turklāt porta nenorādīšanas iespēju, iespējams, nepieļauj freimworks.

     

     

    root@dev:~# netstat -tapn
    [...]
    
    tcp        0      0 0.0.0.0:3306            0.0.0.0:*               LISTEN      975/mysqld
    [...]

    P.S. Agile Toolkit ir radīts Latvijā :)

  4. Vispār korektu ceļu tēma te arī tikusi apspriesta vairākkārt. Ja tev katrai aplikācijai ir savs domains, tad nekādu problēmu, visur priekšā met slashu. Problēma sākas tajā brīdī, kad aplikācijas ir sadalītas pa mapēm ( domain.tld/app1, domain.tld/app2, etc ). Lielākajā daļā freimworku šī lieta tiek risināta ar funkcijas palīdzību, kurai padod absolūtu ceļu no aplikācijas root'a un funkcija prependo pārējo. Piemēram:

    <?
    echo l0lz('folder/file.ext'); // /app1/folder/file.ext
    ?>

×
×
  • Create New...