Jump to content
php.lv forumi

PacStyle

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

PacStyle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. rakstam ir vairākas bildes un tās pārējās rādās pie lasīt vairāk ok iečekošu punktus.. Liels paldies Vēlreiz Paldies! viss aizgāja!
  2. Labs rīts, kas padarīts... jau kādu laiku čakarējos ar šo lietu... Man ir divas tabulas zinas un zinas_bildes sakrītošais row ir ziņās - "id" , zinas_bildes - "zinuid" Pievienojot bildi iekš zinas_bildes vinš ievieto ziņu id un bildes url... Es vēlos, lai bilde rādās pie attiecīgās ziņas...Pārbaudes meiģināju likt, arī nēkā... $sql = mysql_query("SELECT * FROM zinas ORDER BY id DESC LIMIT $ezers, $cikjarada"); $sql_bilde = mysql_query("SELECT * FROM zinas_bildes"); while($row = mysql_fetch_assoc($sql) AND $row2 = mysql_fetch_assoc($sql_bilde)) { echo "<b><font size='3pt'>"; echo $row['title']; echo '</font></b><TABLE BORDER="0" CELLPADDING="5"> <TR VALIGN=TOP>'; if ($row2['zinuid'] == $row['id']){ echo '<TD><PRE><img src="'; echo $row2['bilde']; echo '" width="80" height="80"></PRE></TD>'; } echo '<TD align="left" width="400px" height="100%">'; echo $row['body']; echo "<br><div style='float:left;'><b>Pievienoja "; echo $row['date']; echo '</b></div><div style="float:right;">'; if ($row['akomentari'] == ja) { echo "<a href=?do=komentari&newsid="; echo "$row[id]>Komentāri</a> ("; $csql = "SELECT COUNT(*) AS n FROM `komentari` WHERE pid='".$row['id']."'"; $cres = mysql_query($csql); $c = mysql_fetch_object($cres); echo $c->n; echo ")"; } else { echo ""; } echo " » <a href=?do=lasit_vairak&newsid="; echo "$row[id]>Lasīt vairāk</a></div>"; echo '</TD> </TR> </TABLE> '; Lasīt vairāk liku $id = $_GET['newsid']; un vinjam ir kur pieķerties, bet zinas.php galvenajā lapā un znezinu kā kas ko.... Vai paldies jau iepriekš
  3. Kā var uztasīt kārtošanu pēc id ? (nepieciešams, lai kārtotu ziņām secību) Pagaidām uzliku, ka pats manuāli var ievietot ziņām vēlamo id, bet ja tāds id jau eksistē tad viņš to rowu neupdeito... Mans jautājums (precīzāks) kā var uztaisīt piem select menu, kurā varētu katrai ziņai uzlikt savu nummuru pēckārtas.. Un uzspiežot submit pogu viņš pārmainītu id katrai ziņai... Izklausās drošvien murgaini,jo tagad nesaprotu ko rakstu, bet ceru ka jūs sapratīsiet! PALDIES!
  4. Man vajag lai uzspiezhot piem uz pogas paradas span un pazuu tikai tad, kad uzspiezh kur citur... pagaidaam ir uzejot ar peli lai paraadaas un noeejot no menu pazud... Paldies! <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("ul#topnav li").hover(function() { $(this).css({ 'background' : '#000 url(bildes/aktivais.gif) repeat-x'}); $(this).find("span").show(); } , function() { $(this).css({ 'background' : 'none'}); $(this).find("span").hide(); }); }); </script> CSS ul#topnav { margin: 0; padding: 0; width: 864px; float: left; list-style: none; position: relative; font-size: 12px; height: 70px; background: url(bildes/augsa.gif) repeat-x; } ul#topnav li { float: left; margin: 0; padding: 0; border-right: 1px solid #b2bcca; height: 30px; } ul#topnav li a { padding: 10px 15px; display: block; color: #f0f0f0; text-decoration: none; } ul#topnav li:hover { background: #000 url(bildes/aktivais.jpg) repeat-x; } ul#topnav li:focus { background: #000 url(bildes/aktivais.jpg) repeat-x; } ul#topnav li span { float: right; padding: 15px 0; position: absolute; height: 9px; left: 0; top:35px; display: none; width: 864px; background: #000; color: #fff; -moz-border-radius-bottomright: 5px; -khtml-border-radius-bottomright: 5px; -webkit-border-bottom-right-radius: 5px; -moz-border-radius-bottomleft: 5px; -khtml-border-radius-bottomleft: 5px; -webkit-border-bottom-left-radius: 5px; } ul#topnav li:hover span { display: block; } ul#topnav li span a { display: inline; } ul#topnav li span a:hover {text-decoration: underline;}
  5. Kā uztasīt pogu, kuru uzspiežot izlec dialogs - kur var ierakstī tekstu apstiprinot to vinjsh inserto tagu text areā? (piem <img src=""> ) un pa vidu (src="te") ir tas teksts? - (man vajag pogu, kuru uzspiežot paradas dialogs, ierakstot bildes linku ievieto bildes html tagu noteiktā text areā..) Vai, paldies!
  6. Labs rīts, kas padarīs.. Gribu aizsargāt php failus, enkodējot tos dajebkādā "valodā"... Iesakiet kādu free softu, vai kādu uz trial izņemot zend guard! Paldies!
  7. Kā atdalīt $skaitus no *\*, vai no cipara? (lai izvadod nebūtu atstarpes? (\x033$skaits1\x0f/\x034$skaits2\x0f) "splitot ar . nesanāca" Paldies!
  8. Jautājums.. Piem. ir log.txt fails, kurš mainās (piem ik pec 10sekundēm), kā var izvadīt teksta pēdējo rindiņu(pievienoto), tikai tad kad ir kādas izmaiņas? Ceru ka sapratāt ideju... Paldies!
  9. tikko secināju, ka pēc liela laika intervāla ir iespēja saņemt info. velreiz.. atvainojos mana kļūda.. atradu viņu!
  10. $konee = mysql_query("SELECT * FROM vardadienas", $konetejamies) or socket_write($socket, "PRIVMSG $channel :MYSQL KLJUDA\n");
  11. taisu ircphp botu.. un itkā uzrakstot komandu .akna parāda vārdu dienu tajā datumā, bet ja raksta otru reizi - nerāda.. Kods:
  12. PacStyle

    MENU

    Meigjini... Skaties... piem.. cilveeks ieiet mirc kanaalaa, bots ieraksta c:/appserv/www/huj.txt failaa vinja niku un kjipa hujnja.php ir incluudots tas huj.txt kaa izdariit taa, lai ja huj.txt failaa ievietojas jauns teksts automaatiski hujnja.php refreshojaas?
  13. PacStyle

    MENU

    Kaa var uztaisiit lai incluudots menu refreshojaas tad kad teksta failaa ir kaadas izmainjas?
×
×
  • Create New...