Jump to content
php.lv forumi

Austrys

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Austrys

  • Birthday 01/07/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.darkages.lv/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Baldone, Līgatne, Jūrmala
  • Interests
    Webdizains, datorspēles, mūzika, sports.

Austrys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies, par atsaucību, bet problēma ir atrisināta! Vēl tik jautājums, kāpēc... htmlRequest.open('POST', 'sendChat.php',true); ... likt to true beigās?
  2. Dati netiek ievadīti datubāzē... taču ieejot sendChat.php lapā, tiek ievietota jauna row ieksh datubāzes! Tātad kļūda nav kvērjā bet kautkur writeChat.js. Ok, paldies! Pamēģināšu! Paldies, par ērgļa aci...
  3. Tātad cenšos izbīdīt formu, kas ievieto informāciju mysql datubāzē, bez formas lapas reload. writeChat.php <script language="JavaScript" src="writeChat.js" type="text/javascript"></script> <form name="cform" method="POST" onsubmit="saveData(); return false;"> <input name="message" type="text"><input type="submit" name="submit" value="submit"> </form> writeChat.js function ajaxFunction(){ var ajaxRequest; try{ ajaxRequest = new XMLHttpRequest(); } catch (e){ try{ ajaxRequest = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); } catch (e) { try{ ajaxRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } catch (e){ alert("Your browser broke!"); return false; } } } return ajaxRequest; } function saveData() { htmlRequest = ajaxFunction(); if (htmlRequest==null) { alert ("Browser does not support HTTP Request"); return; } if(document.cform.message.value == "" || document.cform.message.value == "NULL") { alert('You need to fill in message!'); return; } htmlRequest.open('POST', 'sendChat.php'); htmlRequest.setRequestHeader('Content-Type', 'application/x-www-form-urlencoded'); htmlRequest.send('message='+document.shoutbox.shouter.value); document.cform.message.value = ''; document.cform.message.focus(); } sendChat.php <?php include("connection.php"); connect(); $message=$_POST['message']; $query=mysql_query("INSERT INTO chat (characterID, message) VALUES ('test', '$message')"); ?> Šis te kautkā negrib strādāt... ja kāds varētu palīdzēt atrast kur ir vaina... būtu ļoti pateicīgs! Paldies!
  4. Piedāvāju darbiņu javascript/ajax programētājam. Vēlamas pamatzināšanas: html css Visu informāciju var saņemt sūtot epastu uz [email protected]
  5. Ok... paldies par ieteikumu.
  6. "clever"... par sevi runājot. xD Varu apgalvot, ka pirms 5min tur tā nebija :D blaģ... zināju ka uz pohām kodēt nevar :D paldies!... hawk-eye...
  7. Austrys

    Picture

    Neroc citam kapu, lai rok pats...
  8. Nav, sākumā bija kādos 4 css failos viss mans stailšīts, bet pēc tam saliku visu vienā... mošk browseris atmiņā tur kādu veco css failu. Iztīriju visu cache, tāpat rādas... http://www.darkages.lv/web3/ - content tabulai... uzmest aci, pirms fona ielādes... uzmetu melnu background kopā ar image, bet tāpat vairākas reizes re:load var pamanīt. EDIT: ar FF vēl labāk var pamanīt, jo nestrādā image ar bgcolor kopā.
  9. Uzliekot transperent fonu ar css vienai tabulai, un td uzliekot image kā fonu, pirms fona ielādes tabula rādas sarkanā krāsa... ir kāds risinājums? Pārbaudīju, nekur css, ne index dokumentā nav norādīta sarkanā krāsa. Īsāk sakot body background pirms fona bildes ielādes ir balts, bet tabulai sarkans... kāpēc tā?
  10. :d nu tur kur jābūt burtam ar garumziimi vai miikstinaajuma ziimi, tā vietā ir tāds nekāda valodā sastopams ķeburs... piem, tā e-pastā izskatās vārds "reģistrācija": reìistrâcija :D ok pameklēšu... EDIT: starpcitu, ja pie email headeriem pieliks: $headers.= "Content-Type: text/html; charset=windows-1257"; tad e-pastā vaidzētu strādāt tam charsetam? un visur būtu jāparādas garumzīmēm? vai es kļūdos? EDIT AGAIN: pārbaudīju, strādā! :) vismāz gmail.com
  11. nu skaidrs, bet man tagad radusies jauna problēmā ar tiem pašiem kodējumiem, pēc reģistrācijas formas aizpildišanas, izmantoju mail() funkciju lai izsūtītu datus par reģistrēto informāciju, bet atkal tavu nelaimi, visas garumzīmes un mīkstinājuma zīmes e-pastā tiek atkal pārveidotas uz ? vai uz utf-8 ķeburiem, [pārbaudiju 2 e-pastos] .. gmail.com rādas utf-8 ķeburi, bet otrā epastā bija ? zīmes... ir kā labojams? lai būtu tās garumzīmes un mīkstinājuma zīmes redzamas arī epastā ko izsūta ar php funkciju mail(); ?
  12. Ok, paldies, tagad gan dati tabulās, gan viss pārējais strādā... bet kā taisīt ja lapu taisa vairākās valodās?
  13. uzliku set names utf-8 pec db konnekcijas, lapaa stāv windows-1257 charsets meta tegā, tagad viss itkā strādā, db tiek saglabāts utf-8 kodējumā, visas garumzīmes tiek pārvērstas par ķeburiņiem, kuri pēc tam izvadot tos lapā ar windows-1257 pārvērš tos atpakaļ mīkstinājuma, un garumzīmēs.
×
×
  • Create New...