Jump to content
php.lv forumi

javiz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

javiz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu ssl ir uzlikts , bet viņu vajag parkompilet! parsvara visur rakstits ka to darit linux`am , bet kā to izdarit win?!
  2. nu ar to nav līdzēts, problēma tāda pati!
  3. Sveiki! neesmu diez ko zinošs šajās lietās ,bet problēma tāda nevar izpildīt sekojošu rindu: $fp = @fsockopen("ssl://".$server,$port,$errno,$errstr,0); Kļūdas paziņojums , ka ssl atbalsta nav! kā to pieslēgt?! paldies jau iepriekš!
  4. paldies, risinajumu jau atradu !:)
  5. nu sadi iet, bet seit jau ir konstantais nosaukums zz1, ta mana vajadziba ir dinamisko dabut!
  6. nu bet ari nosaukums ir mainigs, atkarigs no db ieraksta! ar konstantu nosakumu jau viss ok!
  7. sak likties ka vaina kados iestadijumos vai kur citur, jo sitais <FORM METHOD=POST onclick ACTION="testing.php"> <?php $j=1; while($j<3){ echo"jaut nr $j<br>"; $i=1; while($i<4){ ?> <INPUT TYPE="radio" NAME="<?php echo"zz$j"; ?>" value="<?php echo $i; ?>"> ss <?php echo $i; ?> <?php $i++; } echo"<p>"; $j++; } ?> <INPUT TYPE="submit" value=aiziet> </form> <?php echo "<BR>vērtība1 - $zz1"; echo "<BR>vērtība2 - $zz2"; ?> comam strada a man ne! kadam ir ietekumi ko iestadijumos pamainit?!
  8. Varbūt kādam ir zināms risinājums, kāpec nevar izmanott mainīgos $$q : rāda Undefined variable <input type=radio name=q$id value=\"$opt1\"> ... $q = $result["q"]; // dabujam nosaukumu kurs vienadas ar q$id ... if ($$q == $answer) // kā iegūt radiopogas value , ja skaits mainīgs?!
  9. Kā realizēt to , lai testā iespējamie atbilzu varianti katru reizi manītu secību? (atbildēm tiek izmantotas radiopogas)
×
×
  • Create New...