Jump to content
php.lv forumi

Boldrix

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Boldrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Šobrīd nevaru paskatīties. Bet man ienāca vēl viena ideja. Notestēt kā strādā bez firewalla.
  2. Kādēļ tad errors. Jo saprotu ka defaultā bodyijam irobežojumi ir 2 GB.
  3. Nu man ir <textarea> un forma tiek POSTēta, cik esmu uzzinājis arī GET metode neder.
  4. Tātad man ir WYSIWYG editors es ar to izveidoju tekstiņu lielāku par 4K (vajag tik lielu) un tad postoju, bet web-serveris izmet kļūdu. Cik esmu sapratis tad tas ir Apache ierobežojums (LimitRequestLine ~4K). Bet tam LimitRequestLine ir nozīme neļaut parāk garus headerus. Jautājums kā visērtāk man nosūtīt šo tekstu uz DB nemainot servera konfigurāciju. Es jau daudz esmu googlojis, bet risinājuma pagaidām nav. help P.S. Nēesmu profesionāls PHP programmētājs.
  5. atmetu ar roku un izveidoju to ar ar klientu datu hashu
  6. Problēma vēl jo projām eksistē.
  7. tempjail: jā bet ja users upgrādēs uz IE7 tad šis md5 hešs atšķirsies, bet kuukijs vienalga darbotos. Un ja bieži IP adrese mainās arī. aldi: es tak nevaru tos cepumus nolasiit. bubu. gribu uztaisīt tādu counteri kur cilvēks tikai norāda <img src="httpL://asd.lv/cnt.php?userid=1"> un viņa lapā ir counteris. Pats php atgriež bildi (tobiš headers ir kā gifam), jo tur varētu arī apmeklētaju skaits uz bildes rādīties. Viss strādā tikei ne uz IE6 un tad ja bilde ir ielikta citā html piemeram http://efg.lv, bet cuukiju taisa asd.lv/cnt.php tad strādā tikai uz FF, bet ja ir kielits kaadaa lapaa uz asd.lv, tad strādā viss. asd.lv un efg.lv ir viens un tas pats serveris ar vienaadu konfigurāciju abiem domainiem. Varbūt nesakarīgi sanāca, bet augstāk jau prblēma ir aprakstīta.
  8. Jā bet es kribu uztaisīt visobjektīvāko counteri un vēlaāk izkonkurēt tādus grandus kā puls, bet man jau problēmas ir cookija nolsaīšanā. Bail pat domāt vēl nēesmu testējis uz IE7.
  9. to bubu: uz IE cookijs tiek izveidots, bet nevar nolasīt (uz FF tipa vis ok) to cucumber: abi domēni īstenībā ir uz viena servera :) to aldis: pēc IP adreses tie nav unikāli hosti: Piemēram situācija, ka 24 h laikā IP adrese nomainās vai ka daudzi lietotāji "sēž" uz vienas IP. rūteris ne vienmēr forvārdē iekšējo ip adresi tā kā nevar arī kā divu IP adrešu kombināciju noteikt unikālu hostu vienīgi ar cookiju uz lietotāja kompja, ja pieņem ka viņš parasti lieto vienu browseri.
  10. Ir domēns A un B. Uz A ir php fails, kurš ir bilde, bet tam būtu jāizveido cepums uz 24 stundām un ja šinī laikā nolasa cepumu tad skaitās ka tas ir hits nevis hosts (nu tipa counteri taisu). Problēma tāda, ka ja es ielieku domēna A lapā to counteri tad viss ok, bet domēnā B viss nav OK. Kļūdījies nekur nēesmu, bet vajag workarroundu kaut kādu. Katram domēnam (A,B,..) ir savs cookija nosaukums. Vai cepums ir izveidots pārbaudu tā: Pamēģināju ar javascriptu: Tieši tas pats. Joks tāds, ka uz Firefox 2.0.x man strādā tā kā vajag, bet IE 6.0 man sūta dillēs. Tas droši vien ir kāds drošības prikols, bet nēesmu ar to saskāries. Neiesakiet meklēt googlē, jo jau vairākas dienas ar šito mocos (ik pa laikam protams - ne jau nonstopā). Es jau bootā jautāju, bet tur neviens man vēl nav palīdzējis (http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=69300&hl=)
×
×
  • Create New...