Jump to content
php.lv forumi

boltrix

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

boltrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kaa lai sataisa lai kad shamie abi savietoti straadaatu, atsevischi kad ir kopaa viss okey, bet kad saliek kopaa nestraadaa uzraada dropdownmenu is not defined, domaaju ka nepareizi esmu salicis, ceru uz paliidziibu.... Lūdzams lietot paste.php.lv garu kodu postēšanai!
  2. Taatad iemaniijos uztaisiit wap lapu (iisteniibaa - elementaari) Bet ir probleema proti kaa, lai es vinju nohosteeju, lai ejot caur datoru www.manalapa.lv man atveertos mana lapa, bet kad eju caur telefonu www.manalapa.lv man atveraas manis izveidotaa wap lapa??? shobriid man straadaa ar www.manalapa.lv/index.wml Varbuut pie reizes kaads var pateikt kur var dabuut wap.manalapa.lv???
  3. Lieta tāda ka esmu izveidojis mājas lapu, bet problēma ir kautkur ieksh AJAX 1)Kad lapa stāv uz mana datora ieksh FF viss ir kārtība, bet uz IE netrādā navigācija. 2)Kad lapa uzlikta uz servera nestrādā ne uz FF ne uz IE. Lūdzu jūs palīdzēt, jau ieprieksh paldies var loading = 'Loading'; function get_request() { try { request = new XMLHttpRequest(); } catch (e) { try { request = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); } catch (e) { try { request = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } catch (E) { request = false; } } } } function get_content(what,where) { get_request(); request.open("GET", what, true); request.onreadystatechange = function() { if (request.readyState == 4) { if (request.status == 0) { var res = request.responseText; document.getElementById(where).innerHTML = res; } else { document.getElementById(where).innerHTML = loading; } } } request.send(null); }
×
×
  • Create New...