Jump to content
php.lv forumi

elvman

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by elvman

  1. Informēju jūs, ka 23. janvārī RISEBA telpās Meža ielā 3 notiks Global Game Jam Riga (http://globalgamejam.org/) spēļu izstrādes maratons 48 stundu garumā. Aicinu tajā piedalīties māksliniekus un datorgrafiķus, kā arī pārējos ar spēļu izstrādi saistītos cilvēkus – programmētājus, spēļu dizainerus, mūzikas komponistus, skaņu režisorus un rakstniekus. Lai piedalītos pasākumā, nav jābūt profesionālim, pasākuma mērķis ir gūt pieredzi spēļu izstrādē, arī iesācējiem. Pasākumā ieeja ir bez maksas un tiek nodrošinātas uzkodas un dzērieni visu 48 stundu garumā. Sīkāka informācija par pasākumu gamedev.lv mājaslapā: http://www.gamedev.lv/article/23_janvari_global_game_jam_notiks_ari_riga
  2. Lapa ir pārāk liela un pie tās strādā pārāk daudz darbinieku, lai paredzētu, kad notiks kļūda.
  3. Labums tāds, ka kamēr kopēju failus no izstrādes vides uz produkcijas vidi (vai ātri ķerot bagus lapā), noteikti radīsies errori, tikmēr lietotājam rādīsies uzraksts, ka lapa nav pieejama. Protams, citi teiks: "kāpēc vienkārši, kamēr tiek rediģēta lapa, .htaccess failā norādīt kautko līdzīgu 'Redirect / http://lapa_nav_pieejama.html' un, kad rediģēšaa ir pabeigta, šo rindiņu izdzēst?". Man šāds variants neder, jo pie lapā var parādīties bags arī tad, ja pie lapu neviens nekodē (vienkārši pievienojot kļūdainu rakstu, vai kas tamlīdzīgs).
  4. Manuprāt nē. P.S. Laikam set_error_handler tomēr ir vienīgā izeja. Nāksies vien to pievienot katra faila sākumā.
  5. Vai ir kaut kāda iespēja ar .htaccess parādīt errora lapu, ja ir noticis kāds PHP errors. Internetā ir info, kā handl'ēt servera errorus (piem. ErrorDocument 500 /error.html), bet nekādi nevaru atrast, kā ko līdzīgu panākt, ja ir noticis PHP errors.
  6. Tu domā šo: "[_charset_name]'string' [COLLATE collation_name]"? Ja jā, tad īsti nesapratu, kā tas atrisinātu manu problēmu.
  7. Es imantoju WIndows1257, nevis UTF8. Un man meklēšanā ž un z tiek uztverti, kā atšķirīgi burti.
  8. Kaut kad biju uzdūries rakstam par to, kā var select'ēt no MySQL neievērojot garumzīmes/mīkstinājumzīmes utt. t.i. visi charakteri tiek konvertēti uz attiecīgo ASCII characteru, piemēram, ā->a, č->c, ō->o. Bet nevaru vairs neko tādu atrast. Tātad man ir vajadzīgs, lai šis kvērijs: "SELECT name FROM table WHERE name LIKE 'āšņīšņōšņā%'" mysql uztvertu kā "SELECT name FROM table WHERE name LIKE 'asnisnosna%'".
  9. Ok, ar get_object_vars vienkārši iziešu cauri visiem klases variabļiem un katram variablim izveidošu attiecīgu globālo variabli ar tādu pašu nosaukumu. Te būs kods: $object_vars = get_object_vars($class); foreach($object_vars as $name=>$value) $$name=$value; Paldies par uzmanību!
  10. Symfony freimworkam ir tāds pričendālis, ka moduļa klases lokālie mainīgie ($this->varibale) templeita failā kļūst par parastiem mainīgiem ($variable). Netīk rakāties pa simfonijas kodu tāpēc prasu te, kā to varētu panākt. Tas izskatītos kaut kā tā: include_once("model_daļa.php"); //parveidojam visus klases lokālos mainīgos uz parastiem mainīgajiem include("view_daļa.php");
  11. Paldies! Googleeju ar nepareiziem keywordiem.
  12. Vai kadam ir zinams kads failu administrators rakstiits uz php. Man tas vajadziigs, lai caur netu (neizmantojot FTP) vareetu dzeest un pievienot failus uz servera. Shobriid nav laika pasham, kodeet, bet ja nekas cits neatliks, tad naaksies to dariit.
  13. Paldies bubu.Shis ir tieshi tas,kas man vajadziigs. Vieniigi man Exploreris nobruuk (ModName: ntdll.dll) katru reizi, kad ieeju mapotajaa draivaa. Nokachaaju kautkaadu citu exploreri un viss ir kaartiibaa.
  14. Veidoju vienu maajaslapu uzmestu uz FTP un nevaru atrast nevienu FTP klientu, kas atbilstu manaam prasiibaam.Man tas konkreeti kavee visu padariishanu. Man ir vajadziigs: *lai vareetu izveidot jaunu failu *lai vareetu taisiit esoshu failu dubultkopijas *veel buutu labi, ja buutu iebuuveets editors - nospiezhot ctrl-s tiek apdeitots redigjeejamais fails, kaa tas ir WinSCP (pagaidaam visi FTP klienti, kurus esmu izmeegjinaajis, lieto external editorus un saglabaa izmainjas tikai tad, kad editors tiek aiveerts, taapeec peec katraam izmainjaam ir jaaaizver redigjeejamais fails). Ja ir kaads FTP klients, kas atbalsta vismaz kaadas no shiim lietaam, atmetiet nosaukumu. P.S. Klients ir vajadziigs prieksh Windows
×
×
  • Create New...