Jump to content
php.lv forumi

Amerika

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Amerika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Amerika

    Chrome un IE9 bugi

    Paklausīju y2ok un xptv45z padomiem un patīriju skriptu. Beigu beigās viss iet tā kā jājiet. Acīmredzot <div> tagi bija pie vainas. :)
  2. Amerika

    Chrome un IE9 bugi

    Ja tu runā par list-style-image tad kādēļ būtu jāliek pie katra ja viņš uzliek visiem to virsū, katram. display:block centos uzlikt, bet nekas nemainijās.
  3. Amerika

    Chrome un IE9 bugi

    Palasīju google vairākus gabalus par šo, bet neviens nebija ar tādu pašu problēmu kā man. <div style="float: left; width: 95%; height: auto; margin:10px 0 0 12px; background-color: #7c7c7c; border-top:solid 1px; border-bottom:solid 1px; border-left:solid 1px;"> <div style="float:left; width:50%; height:auto; margin:3px 0 0 0;"> <ul style="list-style-image: url(/test/images/bullet.gif); margin:10px 0 5px 0;"> <li><div style="float: left; width: 100%; height:auto;"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="'.$profile.'">Profils</a></div></li> <li><div style="float: left; width: 100%; height:"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="http://coom.lv/forum/index.php?app=members&module=messaging">Inbox(<font style="font-weight:bold;">'.$messagerows['msg_count_new'].'</font>)</a></div></li> <li><div style="float: left; width: 100%; height:"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="http://coom.lv/sms">Pakalpojumi</a></div></li> <li><div style="float: left; width: 100%; height:"><a style="text-decoration: none; color:#FFFFFF;" href="http://coom.lv/forum/index.php?app=core&module=global&ion=login&do=logout&k='.$logout.'&return='.url.'">Iziet</a></div></li> </ul> <div style="float: left; width:88%; height:auto; font-size:13px; color:#BFBABC; margin:0 0 0 15px;"> Nick : '.getusername($_COOKIE['member_id']).'</div> </div> <div style="float: left; width: 50%; height:auto; margin:1px 0 1px 0;"><img style="width:100px; height:auto; border:solid #333 1px;" src="'.usersimage($_COOKIE['member_id']).'"/></div> </div> Problēma nav redzama firefox, bet tikai IE9 un Chrome. http://www.imagebam....cb697d204070818 1. Firefox variants kā vajadzētu izskatīties. 2. Chromes variants kad bulleti atrodas nezināma iemesla dēļ labajā pusē. 3. IE9 variants, kad bulleti salipuši kopā un burti kļuvuši mazāki. Kāds varētu ieteikt ko mainīt vai parādīt, kur ir tieši par šo problēmu rakstīts?
  4. Paldies. Tagat viss iet :)
  5. ierakstu abus variabļus un spiežu log in, bet nekas nenotiek. Paliek pie tā paša login screen.
  6. <?php session_start(); $password = "12345"; $username = "newsuser"; if($_SESSION['logged_in'] == true) { ?> <form enctype="multipart/form-data" action="jauns_proc.php" method="POST"> Title:<input type="text" name="title" /><br /> Content:<textarea name="content" cols="40" wrap="VIRTUAL" ></textarea><br /> Please choose a file: <input name="uploaded" type="file" /><br /> <input type="submit" value="Upload" /> </form> <?php } else { ?> <form enctype="multipart/form-data" method="POST"> User:<input type="text" name="user" /><br /> Password:<textarea name="pass" cols="40" wrap="VIRTUAL" ></textarea><br /> <input type="submit" value="Log in" /> </form> <?php if ($_POST['user'] == $username and $_POST['pass'] == $password){ $_SESSION['logged_in'] = true; } else { $_SESSION['logged_in'] = false; } } ?> Palieku pie login formas, kaut kas neštimme man te. :)
  7. Pieņemsim man ir tabulas skripts uz skripts.php faila, kur ievada datus un nospiež Submit. Vēlos izdarīt tā, ka ieejot šajā failā pirmais nevis aktivizējas esošais skripts, bet kāda aizsardzības sistēma. Derētu kaut vai aizsardzība, ka jāieraksta noteiktais user un pw. Google īsti nepalīdzēja šoreiz, jo neatradu labu piemēru manām vēlmēm. Vai tā vispār var un vai ziniet kādu skriptu līdzīgu šim modelim?
  8. Labs offtopiks. Ļoti palīdzēji. Atrisināju. TC!
  9. Skripts, kas pārsūta failus uz web servera. $query3 = "SELECT id FROM news ORDER BY id DESC LIMIT 1"; $data3 = mysql_query ($query3) or die(mysql_error()); $row3 = mysql_fetch_array( $data3 ); $img_type = explode(".", $_FILES['uploaded']['name']); $image_ext = ($row3['id'] + 1).".".$img_type['1']; $target = "upload/" . $image_ext; $target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ; $ok=1; $file = $_FILES['uploaded']; $allowedExtensions = array("jpg", "gif", "png"); function isAllowedExtension($fileName) { global $allowedExtensions; return in_array(end(explode(".", $fileName)), $allowedExtensions); } ..... else { if($file['error'] == UPLOAD_ERR_OK) { if(isAllowedExtension($file['name'])){ if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target)) { echo "The file ". basename( $_FILES['uploaded']['name']). " has been uploaded"; } else { echo "Sorry, there was a problem uploading your file."; } } else { echo "Wrong file type.(.jpg,.png,.gif)"; } } else { echo "Cant upload error $ok = 0"; } } iznākumā vēlos lai faila nosaukums atbilstu $image_ext variablim. Liekot bildes iekšā beigās rezultātam vajadzētu būt 1.jpg 2.jpg 3.png utt. Bet nevaru variabli savienot ar move_uploaded_file. Labākajā variantā man sanāca 1.jpgkautkas.jpg Izskatīju vairākus sourcus iespējams, kaut ko palaižu garām visu laiku.
  10. http://php.lv/f/topic/20570-php-papildus-info/page__view__findpost__p__160563 Tādēļ ka balstījos uz briedis pārmetuma. :)
  11. *Nav garumzimes paslaik. Varetu pateikt ko tu ar to doma un neatceros, ka butu baidijies kautko rakstit. :)
  12. izmantoju šo variantu '".$_GET['n']."' ar ko viss iet. Kā arī atrisināju for problēmu $adrpage < $ceil vietā ieliku $adrpage <= $ceil Paldies par atsaucību briedi. :)
  13. Mainīju visu kodu bet neiet pie indeksa. $_GET['n'] = mysql_real_escape_string($_GET['n']); $query = "SELECT * FROM news_comments WHERE news_id = '$_GET[n]' LIMIT $OFFSET,$limits"; $data4 = mysql_query ($query) or die(mysql_error()); Ja es mainu $_GET[n] uz $_GET['n'], kas atrodās $query tad skripts crasho, balts ekrāns. Nav domāts tā vai kā? Bet atradu risinājumu '".$_GET['n']."' Tā ir pareizi rakstīt indeksā, jo iet? Kā arī prasu par for atkal. $page = 1; for( $adrpage = 0; $adrpage < $ceil; $adrpage++) { echo '<a href="', '?n=' , $_GET['n'] , '&lpp=' , $adrpage ,'">' . $page . '</a>'; $page++; } Ieliekot $adrpage = 1; sākas pirmais ieraksts ar 1, bet nav vairs 2 lapušu, tādēļ ka for tāpat sāk ar 0 skaitīt lapuses. Php.net neatradu to kā nomainīt, ka sākas viss ar 1, bet tikai to ka viņš turpinās tālāko funkciju ar 1.
  14. Ko tu ar to domā? Neizmantot skriptos?
  15. $_GET[n] = mysql_real_escape_string($_GET[n]); $query = "SELECT * FROM news_comments WHERE news_id = '$_GET[n]' LIMIT $OFFSET,$limits"; $execute = mysql_query ($query); Šādi ? :)
×
×
  • Create New...