Jump to content
php.lv forumi

smagA-galva

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smagA-galva

  1. Sveki! Kaa varu ar jQuery clonet DIV nocita php? Doma vairák parádíta sheit: http://paste.php.lv/5150e312a80da8f499c0b4ee95659a90 Paldies!
  2. Jā ir par ko ierēkt!!! par šo pašu ar diskutēja Flash.lv forumā tur tik novirziijaaas no teemas saistībā ar template zakšanu!!!
  3. nedos, ne kaaa!!!!!!!!! pasuutiis divas maajas taalaak!
  4. nez kaa jums, bet man shii vieta baigi baigi kriit uz nerviem!!! dazhu brīdi lapa neraadas jo shiem kautkas noticis! ir pat bijushas vairaakas reizes ka peeksnji nav saikne ar datubaazi(protams peec kaada laika paraadaas pats no sevis) !!!
  5. kaa varu panaakt, lai man bildi piemeeram sunis.jpg raada zem shiiis bildes - <img src="uploads/__<?php echo $row['bilde1']; ?>" alt="" width="125" height="94" border="0" align="left" />
  6. man izvada ļ ķ ģ bet neizvada š to vietaa raada raami!!! kur tas jakonfiguree?? varbuut vaina uploadojot jeb inserteejot ierakstu!!! lai gan skatiijos ieksh phpMyAdmin un tur š uzraadiijaas kaa š!!!
  7. bet iespeejams, ka kaadam reiz noderees!!!
  8. piiiiidooood!!! uploads/__".$w['bilde2'] - ar sho man aizgaaja.. nesaprotu kur saakumaa nomiseejos... neveikli!
  9. esmu uploadojis bildes. piemeeram uploadoju bildi1 taa uploadojas kaa 2323.jpg un __2323.jpg un ar sho meeeginu izdzeest if(isset($_GET['del'])){ $q=mysql_query("select bilde1,bilde2,bilde3 from baze where id='{$_GET['del']}'"); $w=mysql_fetch_array($q); unlink("uploads/".$w['bilde1']); unlink("uploads/".$w['bilde2']); unlink("uploads/".$w['bilde3']); mysql_query("delete from baze where id='{$_GET['del']}'"); } bet man tik izdzeeeesh bildi 2323.jpg... un paliek neizdzeesta bilde __2323.jpg datu baazee bildes nosaukums saglabaajas kaa 2323.jpg bez __ , jos tas man ir tik mapee buutu itkaa klaati japieraksta katrai bildei shis ( __ ) Piem. unlink("uploads/"__.$w['bilde1']); vai unlink("uploads/__".$w['bilde2']); unlink("uploads/".__$w['bilde2']); bet shitie paņēmieni nedarbojas!!!
  10. Izdariiju kaa naakas bet shaa vai taa man to izmet!!!
  11. man uzrādās kad aūgšuplādēju bildi shis - Fatal error: Call to undefined function imagecreatetruecolor() in D:\WEB\www\pasta\library\functions.php on line 80 http://paste.php.lv/5297 kur tur ir kljuuda???
  12. ja nerakstiiju gan, bet gan mekleeju paraugos un kombineeju!!! ... liels paldies andrisp par padomu un par skriptu vis naak ar laiku
  13. nu to itkaa es zinu.. bet kas man jaraksta gan nemaaku un neizprotu!!
  14. tik taali esmu ticis taalaak man nav iespeejams.. nu gan dereetu juusu paliidziiba!!! http://paste.php.lv/5292 -sheit buus
  15. bildes izmeers 150x150 bildes izmeers 5kb un formaats jpeg.....
  16. kalab mana profila bilde neuploadojas! man tad ir nepiecieshaaams augstaaaaks status or???
  17. tomeer varbuut kaaads var ielikt kaadu pilnu scriptu, es skatiijies mekleejis bet vien ko varu normaali palaist ir ja bilde saglabaa db ne mapee!!!.. un to jau juus pashi sakaat, ka tas nav labi!!!
  18. no kurienes atnaacu uz turieni atkal mani aizdzina!!!
  19. Taatad, tik daudz es protu, ko esmu paraadiijis, bet taalaak neko. Talab bija luugums paraadiit pilnu skriptu. Lai man ar pirmo sanaaktu un lai es maaceetu izprast kas un kaa!!!
  20. vairaak paliidzeesi, vairaak sapratiishu.

  21. atvainojos par virsrakstu, liela neviizhiiba!!! tp - bildes
×
×
  • Create New...