Jump to content
php.lv forumi

loyd

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

loyd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nē vispār nevar tikt ne mapēs ne failos :D http://bildites.lv/images/s9hrt4rslhjeh12ld3jt.png
  2. Vislabākais hostings ir nevis tas kuram lielāks uptime, bet gan tas kurā ja tev pašam nav savas weblapas vari aiziet pie kaimiņa aizņemties viņa. http://bildites.lv/images/wpdwdnxmrue4g0xhmv3.png http://bildites.lv/images/ujzobmrg53ghmnduumrs.png
  3. Nekādi nevaru saprast tos morzas ābeci. Nevari mazliet vairāk koda uzrakstīt, kā tieši pielikt mainīgajam to atrasto vērtību.
  4. Diemžēl nedarbojas. Varbūt nepareizi izstāstiju. Vajag tā izveidot itkā tie visi būtu mainīgie. vards=loyd pārvēršas par $vards == loyd;
  5. Ar funkciju file_get_contents() nolasu failu. Strings ir šāds: "vards=loyd parole = neko ielogojies = 1 ielogojies = 2 ielogojies = 2" ielogojies ir nenoteikts skaits, kā kuru reizi. Vajadzētu atdalīt un saglabāt katru vērtību citā mainīgajā. $vards lai ir loyd, $parole lai ir neko. Iespējams tas būtu izdarāms ar preg_match, bet īsti nemāku uzrakstīt pareizu variantu. Un tos ielogojies vajadzētu arī atdalīt un vēl saglabāt array lai pēc tam varu izlaist caur šo. foreach ($lines as $line_num => $line) { echo "Line #<b>{$line_num}</b> : " . htmlspecialchars($line) . "<br />\n"; } Ceru ka varēsat palīdzēt. Paldies.
  6. Mēģināšu izskaidrot ko tieši vēlos. Lietotājs savā lapā ievieto nelielu kodu, kura galvenais uzdevums ir parādīt jaunākos jaunumus. Tos jaunumus viņam ir jāņem no manas lapas. Galvenais jautājums būtu - kādu tieši kodu piedāvāt lietotājam. Vai tas būtu iframe, bet jāņem vērā, ka loga izmēri katru reizi ir citādāki. Tātad tas laikam neder. Otrs variants būtu ar javascript. Bet īsti nezinu kā lai izveido js kodu, kurš rādītu piemēram user.php?id=1 lapas saturu. Paldies.
  7. Ar javascipt esmu uz jūs, tapēc ļoti vajadzētu palīdzību. Vēlos izveidot tādu kā balsošanu vienārši + vai -. Vienīgais ko man vajag ir, kad uzspiežu uz bildītes, izsauc failu ar GET 1 vai 0. To ka ieliek datubāzē pats uztaisišu. Un tad pēc koda izpildes atgriež jauno vērtējumu no datubāzes. Noderēs arī dažādi linki. Paldies.
  8. Ka man vinu iedarbinaat? db::I()->dbQuery('SELECT 1');
  9. Vai ir kāda iespēja, kā es varētu redzēt pilnīgi visus querijus, kas izdariiti uz mysql serveri? Nezinu varbūt jau tada funkcija man ir pieejama kaut kur, vai arī ja nav kā to varētu uztaisīt?
  10. Lapā viss ir latviešu valodā. Uzlieku krievu valodas interfeisu un nomainu charset uz windows-1251. Rāda krievu burtus, bet nerāda latviešu āčņķļ rakstos. Kā panākt lai rāda abu veidu burtus?
  11. Tatad man ir mazinsh saraksts ar vaardiem txt faila. Katrs sava rinda. Ka ar php es varu panemt vienu vardu, ar vinu izdariit darbiibas un talak panemt nakosho vardu utt.?
  12. Nedarbojas vajadziigs lai ir visi <span> ieksh viena <a> un otru </a> tada gadijuma nelauj ievietot.
  13. Atradu sho http://trentrichardson.com/examples/csstooltips/ It kaa viss buuutu labi. Bet man vajag bildei to tooltipu. Izmeginaaju ielikt shada veida bildi, bet tad es taja tooltipa nevaru ielikt linku. Ka tieshi vinu parveidot nevis prieksh linka bet prieksh bildes? <a href="#" class="tt"><img src=""><span class="tooltip"><span class="top"></span><span class="middle">Balona iekshaa</span><span class="bottom"></span></span></a></p>
  14. Paldies pamekleeshu un pameginaashu.
  15. Nezinaaju ka tas saucas tooltip. Paldies tagad gan laikam meceshu samekleet. Nezinaaju ka pareizi sauc to bliinumu.
×
×
  • Create New...