Jump to content
php.lv forumi

RigaSide

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

RigaSide's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mjam, pēdējā laikā man šis arī šausmīgi prasās. Kaut gan, es negribētu dabūt tādu, kā gatavu kodu, bet gan kādu pamācību, kas paskaidro, kā šo izveidot.
  2. liels paldies :) shito var klapeet ciet ;)
  3. Sveiki! Piedoshanu, ka uzdodtu tik muljkjiigu jautaajumu, kas varbuut ir elementaars, bet man ir gadiijusies viena kjibele. pats sen neesmu kodeejis un esmu aizmirsis shaadu elementaaru lietinju: taatad, man sheit ir taada probleema, varat to apluukot sheit kaa redzat esmu salicis linkus katrai sadaljai, bet pats dizains ir taads sashkjobiijies, spraugains. es gribeeju pajautaat, kaa to var dabuut nost. ja tas ir saistiits ar colspan un rowspan, tad viss ir skaidrs. bet tas veel nav viss. pirmiit, kad taisiiju savus dizainus ar spiezhamaam pogaam, tad nebija nekaadu probleemu, bet tagad tur rinjkjii izgrieztajaam bildeem, linkiem, apkaart ir tie kluchi [nezinu, kaa vinjus nosaukt]. un man ir taads jautaajums - kaa tos var novaakt nost? paldies jau ieprieksh.
  4. Sveiki. Es mekleeju internetaa taadus dynamic signature scriptus prieksh trakeriem (piemeers), kuraa tiek paraadiits ratio, upload, download, ip utt... Vai kaads buutu tik miiljsh, un paliidzeetu atrast scriptu, vai arii kaadam jau ir gatavs?
×
×
  • Create New...