Jump to content
php.lv forumi

doInsky

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by doInsky

  1. To es visu izdarīju, vienīgais veids kā es atrisināju šo problēmu ir ka noņēmu šo wordpress, instalēju manuāli jaunu ar latv.valodu un tagad viss aizgāja! Laikam manā gadījumā vainīga bija automātiska wordpress instalācija ar Fantastico (iekš cpanel).
  2. Tur neko labu neatradu... Rakstīju hosting support`am vai varētu viņi man nomainīt charset uz lv_LV.utf8, bet viņi man atbildēja ka man esot jāmaina pašam pa taisno uzstādot to savam saitam.
  3. Man gadījumā nav jāsalabo šī wp-config vieta? Un ja ir, tad uz ko tieši?
  4. Sveiki, cerams tēmas nosaukumu noformēju pareizi un esmu izvelējies īsto sadaļu, lai rakstītu par savu problēmu. Nesen iegādājos hostingu uz kāda ārzemju servera, mana doma bija izveidot privātu projektu (ko es jau īstenoju) + rakstīt Wordpress blogu, kur esmu visu uzstādījis un viss ir labi. Bet vienīgā problēma, kas ir ļoti svarīga ir ka rakstot jebkādu jaunu rakstu, viss saturs latviešu valodā (ā;č;ž utt.) neuzrādās korekti! Šeit ir mazs ekrānšāviņš: Vai ir kas tāds ko es varētu darīt lietas labā? Paldies jau iepriekš.
  5. Lieta tāda, uz IPB 2.3.1 foruma ir uzstādīts reputācijas mods.Tikai tas nefunkcionē kā nākas... Īsti nemāku izteikties, bet uzspiežot uz reputācijas punktiem kāda jebkura lietotāja profilam atveras tukša lapa...ja nav neviena punkta (none) tad viss ok, bet ja ir kaut viens punkts tad parādas tā baltā lapa... 1. 2. Ceru ka palīdzēsiet, jau iepriekš paldies.
  6. 1. Ko tu proti? 1. Protu strādāt ar photoshop, varu izveidot dažādus darbus. 2. Kas tevi interesē? 2. Interesē izveidot to ko klients vēlas, lai klients būtu apmierināts, ātri un par atbilstošu cenu. 3. Kāda ir tava pieredze? 3. Pieredze ir ar web lapām, logotipiem, un daudziem izdividuāliem darbiem. 4. Kontaktinformācija? 4. skype:ciematina_bija, /q doInsky @ irc.lv, [email protected] 5. Darbu piemēri? 5. Tos varēs apskatīt privāti, sazinieties ar mani. 6. Vidēja cena par kuru strādāsi? 6. Vidējās cenas nav, cenas tiešām ir ļoti mazas, atbilstošas ieguldītajam laikam un grūtības līmenim, vienosimies privāti.
×
×
  • Create New...