Jump to content
php.lv forumi

http://localhost

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

http://localhost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveicināti, tātad vēlētos uzzināt par cik jūs varēt man izgatavot SMS shopu kopā ar fortumo.lv pakalpojumu. Itkā sms shops pats ir - http://martins256.filer.lv/sms_shop/file-sms_shop.rar.htm - vajadzētu visu salikt kopā, un uztaisīt jebkādu dizainu, galvenais lai tā īsti iebraukt visā tajā - kaut vai šādu: http://www.e-gramatvediba.lv/ Jūsu cena būtu?
  2. Sveicināti, vēlos uzstādīt internet veikalu. Iesakiet lūdzu gatavus veikalus(Maksas arī pieņemu) paldies jau iepriekš.
  3. Sveiki, meklēju ļoti vienkāršu funkciju. No php diži neko nesajēdzu. Piemēram: Uzspiežot uz Jautājuma "Kas ir PHP?" Viņš tajā pašā lapā nolec tieši uz to atbildi. Demo. (Outlaws, citur negribēju meklēt) Kā to dabūt gatavu? Paldies jau iepriekš. Meklējot internetā, pārsvarā uzdūros uz visādiem FAQ full skriptiem.
  4. Nē nu viss okey, nezinu kas bija tur par vainu, vienk tagad atradu gūglē, nokopēju, ieliku iet. on (release) { getURL("http://www.adrese.lv"); } Šādi viss iet. Var slēgt ciet.
  5. Tiešām neviens nevar izpalīdzēt? Hmm, pēkšņi sācis strādāt :D
  6. Sveiki, man jautājums, novilku flash lapu, un itkā viss ok. Uz navigācijas salieku tur index.html, kontakti.html u.t.t Bet man interesē kā ielikt adresi. on (release) { getURL("index.html"); } Viss iet, bet kad ielieku; on (release) { getURL("http://www.php.lv"); } neiet.Kā īsti to ievieto adresi? Runa iet par flash. Viss kopumā man ir: on (rollOver) { if (_root.link<>6) { this.gotoAndPlay("s1"); } } on (releaseOutside, rollOut) { if (_root.link<>6) { this.gotoAndPlay("s2"); } } on (release) { if (_root.link<>6) { _root["item"+_root.link].gotoAndPlay("s2"); _root.link = 6; } } on (release) { getURL("http://www.adrese.lv"); }
  7. Obligāti tie width height jāraksta? gribu ievietot vienkārši html lapā flash navigāciju. Evi - es nesapratu kur jārksta flash. Tu devi man <div id="Mape/flashfails.swf"> ?
  8. Sveiki, uztaisu piemēram flash, gribu ievietot to html lapā, man ir fails 123.swf, kā pareizi ievietot lai ietu?
  9. Paldies, tik žēl ka fonu nevar mainīt.
  10. Sveiki, varbūt kāds iteiktu kur ņemt pulksteņus priekš web? Laikam jau JAVA būs padumji, varb;ut kāds zin flash. Apaļos pulksteņus:
  11. Jā to es labi saprotu, tāpēc rakstu "beztēmā" varbūt tomēr kāds zinās. Izskatīju .fla failu neatradu kur rediģēt u.t.t
  12. Sveiki, man ir mājas lapa, kas sastāv no flash, es gribēju uzzināt kā rediģēt tekstu kas ir tieši lapas info iekš(Piem sadaļa par mums) Un viss tur rakstīts. Un kā ērti ievietot php iekšā. Izmantoju Macromedia flash 8. Fails ir .fla
  13. php.ini failā neatrod skaitli 2,048 gan 2048
  14. Sveiki, gribu importēt SQl failu kas sver 100 mb bet limits ir 2 mb, kā nomainīt limitu?
×
×
  • Create New...