Jump to content
php.lv forumi

tamtaram

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

tamtaram's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies, blackhalt. Tavs piemērs līdzēja. Īstenībā viņi tur nemaz nežorīja baigos headerus, pietrūcis bija tikai CURLOPT_FOLLOWLOCATION. Jāpētī ko vēl no tā curl var izspiest.
  2. Tāpat neko nedod pretī, pat pēc pilnīgas vitālo headeru iebarošanas. Nu izņemot errorus. Strādājošā variantā viņš headerī pārsūta info arī par to failu, piemēram: Content-Type: multipart/form-data; boundary=---------------------------22577280756664 Content-Length: 220 -----------------------------22577280756664 Content-Disposition: form-data; name="file"; filename="file.mp3" Content-Type: application/octet-stream #!MP3 <‘ѕfy -----------------------------22577280756664-- Curl variantā tā softs beidzot kaut ko izmet pretī, precīzāk, apacis izmet erroru: Error 413 - Request entity too large! Izņemot 'Content-Length: 220' no headeriem, errors pazūd, bet strādājošā variantā headeros tiek padots daudz reizes lielāks 'Content-Length' un programma apstrādā daudz reizes lielākus failus. Varbūt ir kāds alternatīvs variants kā nofeikot pārlūkprogrammu kurā tikai veikts POST?
  3. Redzu, ko tā nozīmē. Un tagad arī redzu, ka vaina ir konkrētajā http://somepage/ lapā. Tā neatgriež vai neļauj atgriezt neko pat tikai plikas CURLOPT_URL gadījumā. Iespējams, ka viņi čeko vēl papildus hederus kkādus. Iedevu viņiem vēl brauzeri, bet tāpat neko nedod atpakaļ. Kopumā ideja ir tāda: griežās softs ar failu augšuplādi, viņš tos apskatās un pasaka, kas tad tur īsti ir. Šim softam caur attālinātu formu var padot failus, formai var piekļūt ar jebkuru useragentu, bet softs akceptē tikai tos failus, kuri nākuši no viņam vēlāmā useragenta izmantotās formas. Ja brauzerī nomaina useragentu, tad ir iespējams augšuplādēt, bet katrs lietotājs katru reizi nemainīs pārlūkprogrammas iestatījumus, tādēļ ar curl useragents jānofeiko. Augšuplādētais fails pirms sūtīšanas tiek vēl softvāriski apstrādāts un pieglabāts uz kastes un tad ar curl padots softam. Bet šinī gadījumā atpakaļ nekas nenāk.
  4. es ar curl no savas http://mypage/ aizpostoju uz http://somepage/ failu: $postdata = array(); $postdata['file'] = "@file.txt"; $url = 'http://somepage/'; $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postdata); $response = curl_exec($ch); tālāk http://somepage/ varbūt apstrādā viņu, varbūt kkas tomēr nepatīk un izmet whatever kādu infu, kuru es postējot caur http://mypage/, protams, neredzu. jautājums tātad tāds, kā tad lai es savācu to, ko http://somepage/ man tur ir uzrakstījis?
  5. e? kā tu zināji? :) paldies! es kā zirgs pusstundu ar rekursijām noņēmos. tikai tagad jāmēģina salasamākā veidā sasist.
  6. Nepieciešams mainīgajam piešķirt vairāku dimensiju masīva vērtības ar visām key vērtībām. implode strādā tikai ar vienlīmeņa masīviem. Kā man apstrādāt to masīvu, lai sabāztu viņu visu mainīgajā?
  7. nu tā, savākšanai es beigās nolēmu izmantot getdate() un atlasīšanai Rozes variantu, bet izskatās, ka variētākai atlasīšanai ņemšu bubu piemēru. paldies jums. offtopikā atgriežos pie iepriekšējiem postiem par rekursiju, starp lietotāju kokiem un viņu savstarpēju punktu skaitīšanu. pašreizējā situācijā pats augšējais parents zem sevis tur ~2000 bērnu (pārējiem lielākajiem parentiem aptuveni ~50), un šī parenta koka attēlošana aizņem diezgan pailgu laiku, kādas 15-20 sekundes viņš moca mysql'u. kā panākt ātrdarbīgāku šī koka attlēlošanu, jo lietotāju skaits aug. principā pārsvarā viss kas mainās tie ir punkti. man taisīt kešu un pārbaudīt vai bāzē ir punktu izmaiņas pirms ielādēt tabulu katru reizi no jauna vai taisīt kaut kādu laika ierobežojumu atļaujai ielādēt jaunākās izmaiņas?
  8. datubāzītē man laiciņš stāv šitā '2007-02-20 18:05:19' pirmais: kā man šito formātu saskaldīt atsevišķi pa gadiem, mēnešiem un datumiem, laiks nav svarīgs. otrais: kā pieprasīt vēlamo gadu, mēnesi vai datumu, tā lai viņš izmestu visus attiecīgos tā gada mēneša vai datuma ierakstus. traki ar tām izteiksmēm iet, nezinu kurā pusē burties. vienīgais ko esmu uztaisījis ir primitīva teksta izvilkšana 'preg_match('([0-9]/*[0-9]*)', $var, $res);'
  9. Bļin, es tā jau pusstundu daru un viss visu laiku pārrakstās par jaunu. Paldies, tātad meklēšu vainu citur. Un tagad vēl mysql's aizgāja pa pieskari. Un btw, ar apache 2.2.4 uzradās gļuks, kā kāds no cita hosta piekonektē, tā pamirst mana konekcija un es varu aizmirst par darbu līdz neesmu apaci stop-startējis. Bet ar apache 2.0.59 tas pats php neatpazīst mysql'u. Labi, rīts gudrāks par vakaru.
  10. kā vienā mysql kvērijā pieskaitīt jau esošam ierakstam (skaitlim) vēlamo skaitli?
  11. Paldies, Stopp :) pirmais variants aizgāja griezdamies.
  12. Pieņemsim, ka man ir produktu liste, izvēloties kādu no produktiem, php to pievieno zemāk esošajā formā, kur šim produktam ir savs input fields, kurā var ierakstīt vēlamos datus. Mēs varam izvēlēties n produktus no listes un viņi arī aizbrauks uz apakšā esošo formu. Tikai tagad visiem produktu input fieldiem ir vienāds name. Kā man šiem fieldiem ģenerēt atšķirīgus nosaukumus, un kā pēc submita viņus varētu savākt un ierakstīt mysqlā, katru atsevišķā rowā?
  13. tamtaram

    loops

    Šitam pašam aparātam uzradās jauna astīte: katram jūzerim ir savs punktu skaits un priekš katra jūzera ir nepieciešams aprēķināt kopējo grupas punktu skatu, kas ir sakrājies no visu viņam pakļautībā esošo locekļu un apakšlocekļu punktiem. Jūzeri, kas ir augstāk par izvēlēto netiek pieskaitīti konkrētā lietotāja grupas punktos. Beigās būtu jāsanāk, ka pēdejam lietotājam grupas punktos ir tikai viņējie, taču pirmajam grupas punkti sastāv no visu lietotāju punktiem. Tabulai tātad ir pievienojusies viena kolonna 'points'. Ceru, ka ir daudz maz saprotams, ko man tur metināt klāt?
  14. tamtaram

    loops

    Atvainojos, ka jautāju pirms meklēju, jo atbildes tiešām bija deguna priekšā. Tā nu es tur paspēlējos ar tiem piemēriem, vislabāk patika bubu variants, piemetu klāt līmeņus un beigās sanāca šitais: <? function printMenu($parent=1337, $level=1){ $q = mysql_query("SELECT c_nr, s_nr, c_name FROM tabula WHERE s_nr=$parent"); while ($r = mysql_fetch_array($q)){ $parent = $r[0]; echo '<a href="#">'.str_repeat(' ',$level).$level.' '.$r[0].' '.$r[1].' '.$r[2].'</a><br />'; printMenu($r[0], $level+1); } } printMenu($parent, $level); ?> http://paste.php.lv/5037 paldies, kunģi!
  15. tamtaram

    loops

    Tātad joks tāds - datu bāzītē pusotrs tūkstots jūzeru, katram ir savs referālis. Tagad gribētos izvilkt ārā tādu smuku kociņu, kurā katrs jūzeris var apskatīt struktūru, kas zem viņa ir izveidojusies. Ideja tāda, viss ir jāsaskalda pa līmeņiem. Es būtu kā 0. līmenis, zem manis 1. līmenī tie, kurus esmu uzaicinājis es, un attiecīgi zem katra 1. līmeņa atrastos viņa pakļautībā esošie utt .. Izmestajam kokam vajadzētu izskatīties tieši tā: lvl id rid name 0 1 1 es 1 2 1 viņš 1 3 1 tas 1 4 1 cits 2 5 4 Anna 2 6 4 Vilis 1 7 1 Aigars 1 8 1 Janka 2 9 8 Oskars 3 10 9 Jurka Katrs lietotājs apskatot savu koku neredz, kas ir par viņu augstāk, jeb cilvēkus, kas aicinājuši viņu. Viņš sev skaitās kā 0. līmenis un skaitīšana notiek no viņa klientiem. Jautājums, vai var izmantot while vai for vienu iekš otra? Jo pagaidām kaut kāds lūps lūpā ir vienīgais, ko es šeit saskatu. Palūgšu palīdzību ar kādiem piemēriem.
×
×
  • Create New...