Jump to content
php.lv forumi

Toivo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Toivo

  1. 2gbps ir līdz kurienei? Arī serverim ir optiskā karte ielikta, jeb labākajā gadījumā 1 Gbit? Būtu vismaz servera adresi nosaucis, āksts.
  2. Var gan. Ir arī pieredze šādu domēnu reģistrēšanā, savām vajadzībām :)
  3. valsts.lv tagad ir jauna akcija "dubulto savu vietu"
  4. Toivo

    Hosting

    Man ir laba pieredze ar valsts.lv kantori, atbild ātri, reizēm pat uzreiz, taisni brīnums.
  5. Toivo

    solarf

    Pirma dzirdēšana. Dizains dikti līdzīgs Lathostam.
  6. Normālie provaideri piedāvā izvēlēties...
  7. Tad jau savus datus serevris.lv labāk neuzticēt - ne tikai pazaudēs, bet arī parakāsies?
  8. Kaitnieks 16 Ls ir pārskaitījuma komisija, savukārt Tevis pieminētie 0.3% ir komisija par pirkumu ar karti.
  9. Ir. Piemēram Anelik, Migom, Unistream utt. Es tos itin bieži izmantoju, taču privātai (palīdzība radiem) naudas plūsmai. Maksāt ar tiem par pakalpojumu riskanti, jo pārvedums tiek noformēts kā palīdzība - grūti būs pierādīt, ja otrā puse neturēs solījumu, jeb pateiks а я тебя не знаю. Baltkrievu kolēģiem šai ziņā ir ļoti nelāga pieredze.
  10. Šeit man piedāvāja maksāt tikai par 10 mēnešiem, ja izvēlos maksāt uzreiz par gadu. Tad 20 Ls tikai sanāk, ja ņem vērā, ka iekšbankas pārskaitījums neko nemaksā. Vienīgi mulsina, ka papīra rēķinu ar parakstu un zīmogu izsūta tikai pēc elektroniskā apmaksas, bet tas jau vispār nav dokuments. Ārzemēs hostēties var, ja lapa domāta pārsvarā ārzemju apmeklētājiem. Citādi vāks...
  11. valsts.lv par šo apjomu vispār piečuku prasa, bet par funkcijām / kvalitāti tauta gan klusē.
  12. Paldies visiem par info, vismaz tagad būs, no kā izvēlēties. Bet ko par šo te sakāt - http://insbergs.lv/?sadala=hostings - vai kāds būs lietojis?
  13. Vismaz pēc skaidrojošās vārdnīcas tā sanāk: profesionāli nodarboties ar kaut ko = pelnīt ar to naudu. Ok, tā ir vārdu spēle šai gadījumā...
  14. Laikam tāpēc arī izveidoju šo topiku! Jeb kur citur var palasīt?
  15. Bet kādas atsauksmes par Garmtech, ja neņem vēra klizmas ar domēniem? (man savs ir)
  16. Kāpēc gan tas nebūtu PROFESIONĀLS, ja jau ar to nauda tiek pelnīta? :D
  17. Sveiki, guru! Ir doma stutēt augšā vienu necilu projektiņu, pliks PHP, MySQL un vēl paliela attēlu galerija (ne porno!), kādus 200-300 metrus vietas aizņems. Jautājums, pie kura sniedzēja šo visu nohostēt? Biju domājis garmtech.lv, no.lv, serveris.lv, valsts.lv - taču 2 pirmie laikam atkrīt (palasījos atsauksmes). Ja ņem vērā plikas cenas, serveris sanāk 7.49 par 280MB, bet valsts tikai piecītis par jau 300MB. Taču pāris lati nav īsti no svara. Ko ieteiksiet? Interesē tieši useru atsauksmes, nevis pašu hosteru atbildes - neviens jau neies pats sevi blamēt. Cik nopietni var uztvert serveris.lv "1000 mbit pie RIX"? Iespējams, ir vēl kādi citi varianti? Personīgais serveris atkrīt, jo zināšanu par maz, izvietot kaut kur par sālītu, administrēt arī naudu prasa.
×
×
  • Create New...