Jump to content
php.lv forumi

GARMTECH.LV

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GARMTECH.LV

  1. GARM Technologies turpina pārsteigt un iepriecināt savus klientus. Mēs esam pirmā kompānija no Latvijas, kura par hostinga iegādi sākusi bez maksas nodrošināt saviem klientiem GoogleAdwords kuponus. Pateicoties GARM Technologies, tagad katrs mūsu klients bez maksas varēs reklamēt savus produktus un piesaistīt jaunus klientus, izmantojot Latvijā populārāko meklētājsistēmu –Google. Pasūtot klasisko hostingu Alpha, Beta vai Gamma tarifi vai ASP.NET hostingu, jūs kā dāvanu iegūstat iespēju bez maksas reklamēties Google sistēmā 80 USD vērtībā. Lai saņemtu šo dāvanu, Alpha tarifs jāapmaksā uz gadu, bet Beta vai Gamma tarifi – vismaz uz mēnesi (arī ASP.NET hostingu jebkuru tarifa plānu vismaz uz mēnesī). Tāpat hostinga pasūtījuma veidlapā nepieciešams norādīt, ka jūs vēlaties saņemt GoogleAdwords kuponu. Jautājumu gadījumā sazinieties: [email protected], tālrunis: 28313311.
  2. Garmtech - stabils hostings. Uzņēmums ir nopietns - jau gandrīz 10 gadus tirgū. Klientiem patīk. Var droši izvēlēties.
  3. Varat precizēt informāciju (URL)?
  4. Tikai ja Jūs paši atļaujat (ar attiecīgiem permissijam) citiem lietotājiem lasīt vajadzīgo failu/direktoriju. Ja 'group/others' nevar lasīt failu, tad neviens nevarēs tos nolasīt, bet līdz ar to jūs paši varēsiet tos failus rediģēt, lasīt un palaist (piem. kā php failu).
  5. Ray: Jūsu Colocation pakalpojumus un 'datucentru' mēs tagad pārņemam no DIG Networks un ar to mums pagaidam ir maza ietekme uz to, ka arī mēs nevaram pilnība atbildēt par viņu veciem grēkiem. Man informēja ka Andis K. visu šo laiku (no servera piekļuves brīža) risina ar jums minēto problēmu un viss būs risināts, jo tas ir pagājušajā provaidera problēma. Ja jums ir problēmas ar komunikāciju (neviens neatbild uz zvaniem), tad varat rakstīt man taisni, bet gribu precizēt ka es pārstāvju GARM Technologies kompāniju, nevis DIG. Nākamajos mēnešos ir plānota infrastruktūras uzlabošana colocation pakalpojumam līdz ar ko varēsim piedāvāt to pakalpojumu paaugstinātā līmenī un ceru ka jau jaunās telpās.
  6. Grey Wolf: /statistics/logs/error_log (vai Log Managerā). Mes varam pec pieprasijuma ieslegt allow_url_fopen (rakstot uz supportu), bet tas ir atslegts, jo _ljoti_ daudz scriptu uzlauzh ar nekorrekti uzrakstitiem include/require un labak ir 10tiem ieslegt neka restauret un tirit no virisiem 100. Bet galu galaa es rekomendetu izmantot socket funkcijas, bet tas ir jusu darishana. Nakoshreiz tos jautajumus labak sutit uz support (no) garmtech (punkts) lv, lai mums butu iespeja uz tiem atbildet. :) --- Par to "Java" apspriesto informaciju. Pirmkart un tas ir saprotami ka ASV cenas uz elektribu, trafiku un dzelzi ir zemak, jo tirgus ir labak attistits. Otrkart tas ir briesmigs overselling un mes esam pret to. http://www.canvasdreams.com/hosting/overselling.php http://www.hostreview.com/guides/General_I...sellingand.html Runajot par asv (un ne tikai) hosteriem ar "lieliem tarifiem" - forumi par hostingu ir pilni ar sudzibam uz tiem, bet tas ir normali, jo vinjiem ir milzigi daudz klientu un vini ljoti stipri oversell. Ja paskaitit cenu par resursiem kurus vini piedava var aprekinat cik reizes (10-100niekus) vini to oversell. Nerunaju ari par milzigam problemam ar supportu lielos hostingos (konkreti 1and1). Personigi dzirdeju stastus par to divas reizes. Es jau nerunaju par to ka ir dazhie hidden limiti vai lietoshans notiekumi kurus vini neafishee un kuri parasti nedod jums iespeju izmatot to visu trafiku vai vietu. Piemeram limits uz SQL pieprasijumu skaitu, vai CPU ciklu, vai failu skaitu, vai ari neatljauj izvietot backup, iso vai ari vispar atljauj izvietot tikai web failus... bet uz jusu 1000GB liela hostinga. :) Runajot par kvalitati, ar kvalitativo hostingu tev nevajag domat par to vai nu ar jauno reklamu (vai linku uz tavu saitu no slashdot.org) tev bus tik daudz apmeklejumu, ka tev nepietiks failu vai sql pieprasijumu skaitu. Bet realitate ir tada ka tu par to nedoma uz tiem "labiem" hostingiem arii (bet vajadzetu). Un tu esi parliecinats ka atradijis visletako hostingu par viszemako cenu. Kas tie par idiotiem kuri maksaa vairak par mazako ciparu tarifu planaa? Bet man ir jautajums. Ko jus daritu ja jusu majaslapa rit pazud no weba un 1and1 supporta neviens neatbild? Tikai padomajiet par to, jo es negribu dabut atbildi. Galu galaa nauda ~= kvalitate. Jo kvalitate (es labak teiktu - personal expirience) nav tikai skaitlis blakus GB un viena papildus ficha integreta kontrolpanelii. Bet ari personiga atteksme, stradajot ar cilvekiem kurus tu zin, kuri zin tavas problemas un piedava risinajumu konkreti tev. Kuri par to personigi atbild. Tas ir skaidriba, ka par tavu lapu rupejas citi reali cilveki konkretajaa vietaa un ja kaut kas notiks, vini to izlabo un tu vari mierigi gulet. PS: Tas mans personiskais viedoklis un es nepretendee uz objektivitaati. :)
  7. 2,95 Ls/men. - http://www.garmtech.lv/lv/hosting/shared/
  8. Nezinu cik tas ir aktuāli, bet izmēģiniet mums - http://www.garmtech.lv/lv/hosting/ (Plesk panelis). Nesen bija tarifu diska vietu palielināšana. Līdz ar to ir interesantas akcijas un piedāvājumi. Ja kaut kas neapmierinās - 30 dienu laikā varat izdarīt moneyback (naudas atgriešanu).
  9. Rich Bitch: Lūdzu vairāk konkrētas informācijas - vismaz domēna vai firmas nosaukumu. Bez tā saruna ir pa gaisu. Pēc tam man arī būtu interesanti uzzināt kas mums gļuko un cik bija downtime. :)
  10. Liekas ka tas ir viens no nepilngadīgiem, kuri sākumā terorizē sapportu ar lūgumiem uzstādīt torrent trackeri, pēc tam izmainīt viņā kaut kas, bet pēc tā sūdzas ka nevar normāli pārnest skriptu no mājas datora uz serveri un "brīžiem down un kko gļuko". Mēs apkalpojam simtus kompāniju, kuras vairāk kā apmierināja mūsējs darbs. Ieskaitot tos, ar kuriem mums ir parakstīti atsevišķi premium SLA.
  11. Var piedāvāt mūsu pakalpojumus - http://www.garmtech.lv/lv/hosting/shared/
  12. Nu jā, ka var ticēt firmai ar 6 gadu pieredzi hostinga tirgū.
  13. Nevajag ironizēt. Mums bija problēmas ar jauno darbinieku un viss.
  14. Varam piedāvāt personīgo tarifu, ja vel ir vajadzīgs. Rakstiet uz info-at-garmtech.lv vai nu šeit.
  15. Mēs to piedāvājam sākot no Beta tarifa (Linux hostings) vai Zeta tarifa (ASP.NET hostings) - http://www.garmtech.lv/. Bet tas ir kompleksa pakalpojums un atsevišķi MySQL datubāzes hostinga nav (neskaitot VPS piedāvājumu kur var uzstādīt personīgo MySQL serveri ar attilināto pieeju).
  16. JuRoK, nu ka maxigood.lv neej, izdomajis jauno vardu? :)
  17. Obligati vajag 2 IP adresus divam serverim. DNS neatljauj hostet tikai uz viena servera.
  18. Pirmkart vajag uzrakstit NIC lai izveidotu vel vienu subdomeinu (cs.mcct.lv) domenam mcct.lv uz servera publisko IP adresi (routera IP adresi?).
  19. Varbūt pie mums? http://www.garmtech.lv/lv/hosting/shared/.
  20. uzraksti man uz [email protected] - palīdzēšu.
×
×
  • Create New...