Jump to content
php.lv forumi

Atomz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Atomz

  1. Atomz

    maacities

    Kur lai mācos php ja nemāku neko vairāk par shito: <?php $addition = 2 + 2; ?> <?php echo $addition; ?> :D
  2. Atomz

    izvietojums

    protams..a kaapeec lai nestraadaatu?
  3. Atomz

    izvietojums

    <?php error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE); $nosaukums = htmlspecialchars($_POST["nosaukums"]); $date = date("d.m.Y"); $time = date("G:i:s"); $niks = htmlspecialchars($_POST["niks"]); $epasts = htmlspecialchars($_POST["epasts"]); $ip = htmlspecialchars($_POST["ip"]); $teksts = htmlspecialchars($_POST["teksts"]); header("Location: ViesuGramata.php"); $fails = fopen("zinas.php", "a"); if(!$fails) { print("Nevar aizsuutiit...meegini veelreiz"); exit; } fputs ($fails, implode,("\n")); fwrite($fails," <p><b> Niks: $niks </b><br> E-Pasts: $epasts<br> <b> Teksts: $teksts </b> <br> $ip <br> Datums: $date Laiks: $time</p><br> "); fclose($fails); ?> Shis ir viesenes scripts!
  4. Atomz

    izvietojums

    Kaa lai uztaisa ka viesugraamataa pievienotis rakstus jakaarto peec datuma, proti, no jaunaakaa uz vecaako!
  5. Atomz

    Ka lai iztaisa

    Emmmm....Nēsu! Es šaja nomā gandrīz tikpatkā amalfabēts!
  6. Nu vot man ir tada problema, ka nezinu ka lai uztaisa shita fii4i! Piemēram, man ir navigācija! HOME NEWS SOFT nedaudz zemaak ir kods: <?php include("home_teksts.txt"); ?> ka lai uztaisa lai nospiezot linku NEWS pamaina include kodaa no home_teksts.txt uz news_teksts.txt
  7. iedod linku uz saitu a to shita tev neko nevar pateikt!
  8. A nevar savaadaak sataisiit lai nevajadzeetu vairaakus indexus?
  9. kaa lai uztaisa taa ka piemeeram lapa aiziet liidz height, piemeram, 500px, paraadaas << 1. 2. 3. >> lapas un parsledzoties ieiet nakamajaa daljaa!?
  10. Atomz

    Php background

    background-image: url(bilde.jpg);
  11. Atomz

    Hover uz IE

    Oki...paldies!
  12. Atomz

    Hover uz IE

    kas jaadara lai arii uz IE raadiitu hover efektu?
  13. Atomz

    Nezinu kaa saucaas

    Hmmm...kas tas?
  14. Atomz

    Nezinu kaa saucaas

    aaa nee draugiem.lv tagad vinjsh ir no4akareejies, bet ieprieksh taa raadiuja draugiem.lv simbolu!
  15. Atomz

    Nezinu kaa saucaas

    var kaads pateikt kaa saucaas tas apliitis kas paraadaas kad webaa nospiež ar peles rulliiti...nu tas ar kuru var tipa scroolot uz visaam puseem! Ja kas ta pasakiet ka arii parveidot...tipa pahoze kaa draugiem.lv ir paarveidots!
  16. Atomz

    iframe

    <frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0" rows="20%,*"> <frame src="title.html"> <frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0" cols="30%,*"> <frame src="menu.html"> <frame src="content.html"> </frameset>
  17. Atomz

    caurspiidiigs

    Paldies, css opacity bij īstais!
  18. Atomz

    caurspiidiigs

    Kā lai uztaisa tabulu caurspīdīgu... tā lai vinjai ir BG color, bet lai spīdētu cauri? Vai arī es jau par daudz gribu un tas nav iespējams!!?
  19. Atomz

    include

    A es iesācējs PHP esu! varat pateikt kā lai savieno <?php include($_GET['x']); ?> ar if (empty($_GET['x'])) { $_GET['x'] = 'defaultaa_lapa'; }
  20. Atomz

    include

    Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\Tests\index.php on line 14 a 14 līnijā man ir šitas: <?php include($_GET['x']); ?> tipa pēc manām domām vajadzētu kautko līdzīgu kā default priekš tā x noteikt, bet KĀ? :)
  21. Atomz

    include

    Kā lai uztaisa tādu prikolu, ka man ir, piemēram, <?php include("kautkas"); ?> un nospiežot linku pamaina no <?php include("kautkas"); ?> uz <?php include("nezinu_kas"); ?> Lūdzu palīdziet!
  22. Atomz

    Kljuuda

    Taa i nedaleca ko dariit!
  23. Atomz

    Kljuuda

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\Tests\index.php:8) in C:\AppServ\www\Tests\mainidizainu.php on line 14
×
×
  • Create New...