Jump to content
php.lv forumi

andriic

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andriic

  1. andrisp palidzi man luudzu :> mefisto ludzu iesaki man kaa to pashu <div> layoutu uzlabot.
  2. Ja tu maaciitos, tad pats visu taisitu, nevis kko gatavu kachaatu. Nokachaaji gatavu - pats tiec galaa!
  3. Links uz probleemu Piespiezot view source var redzeet, ka teksts ir daudz vairaak dots, nekaa izvadiits. 3 div elementi novietoti vienaa rindaa ar display: inline, lai butu vienlidz gari pie jebkaada teksta garuma katraa divaa pieliku: padding-bottom: 2000px; margin-bottom: -1990px; katram no rindaa stavosajiem diviem un kastee, kuraa divi atrodas overflow: hidden. Cerams, ka visu sapratat, veelos lai visu var redzeet un nesabojaatos izskats.
  4. taatad jautaajums shaads - vai kaads no shiem abiem elementiem div un table ir labaak izmantojams kaa otrs. Kuru Juus man ieteiktu izmantot maajaslapas konstrukcijaa un kaadas ir katra priekshrociibas ?
  5. Vai tieshaam taa ir vieniigaa kljuuda ? :/
  6. Taatad man ir vnk hitu skaitiitaajs, kursh pieskaita ari refreshus. Gribu lai refreshus neskaita, bet atverot lapu no jauna skaits pieaug. Mans nepareizais skripts izskataas shadi: <?php if(isset($_COOKIE["kuuka"])){ $fails=fopen('skaititajs,'r'); $pieaugums=fgets($fails); echo $pieaugums; fclose($fails); } else{ setcookie("kuuka"); $pieaugums++; $fails=fopen('skaititajs','w'); fwrite($fails,$pieaugums); fclose($fails); } ?> Varbuut kaads uzmetot aci var uzreiz pamatit kljuudu un palidzet to izlabot. Pateicos jau ieprieksh..
×
×
  • Create New...