Jump to content
php.lv forumi

Kverkagambo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Kverkagambo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gribēju atteikties no viena domēna vārda, saņēmu šādu vēstuli: "Cien. NIC klient, lai atteiktos no domēna vārda lietošanas, lūdzam atsūtīt parakstītu iesniegumu no domēna vārda pašreizējā lietotāja (fiziska persona) ar norādītu personas kodu. Iesniegumu var sūtīt pa faksu 67225072 vai ieskanētu uz epastu [email protected]. Ar cieņu Kaspars Priedols Domēnu reģistra administrators" Nu, es vēl saprotu, ja to prasa, lai iegādātos domēnu. Bet arī lai atteiktos - iesniegums jādrukā? Nez, kas man tagad draud, laikam uz visiem laikiem būšu domēna īpašnieks?
  2. Es ar TCPDF vienmēr izmantoju Dejavu garnitūras, tad gan latviešu, gan krievu burti sanāk.
  3. Es, šķiet, atkal neskaidri uzrakstīju savas domas. Es netaisos šos maiņas servisus izmantot. Lapu paraugi ir, piemēram: http://dmt-service.com/exchange/ http://www.villexchange.com/exchange/ Kad gadās pameklēt šo tēmu internetā, tiek pārāk uzstājīgi tiek uzsvērts, ka šīs lapas nav kārtējās HYIP lapas. Kāpēc vispār ir radies tāds salīdzinājums? Arī runas par ļaudīm, kas ātri ir nopelnījuši daudz naudas, ir aizdomīgas.
  4. Vai kādam ir saskarsme ar interneta naudas maiņas lapām? Angliski tas saucas e-currency exchange site. Nevaru saprast, ar ko viņi pelna naudu un vai tas nav kārtējais HYIP vai līdzīga finanšu piramīda.
  5. Kverkagambo

    filosofija

    Formatēt kodu ir ļoti pareizi, bet tas drīzāk attiecas uz funkciju un mainīgo nosaukumiem, iekavām un tādām lietām. Man atstarpe ir tukšais simbols, kuru drīkst rakstīt, kur vien ienāk prātā un kādā daudzumā patīk. Kad funkcijas parametru saraksts kļūst nesaprotams, es tos atdalu ar atstarpi - tāds, lūk, dzelžains nosacījums.
  6. Ir svarīgākā priekšrocība - var izmantot neinicializētus mainīgos. Savukārt mācīties vēl vienas valodas ciklus un kontroles struktūras nav pārāk labi. Lūk, nebūtu slikti izdarīt tā, lai visas kontroles struktūras būtu kodā, bet šabloni citur, bet vai kāda šablonu sistēma to atļauj?
  7. Man liekas, ka, ja tu esi īsts programmētājs, tev jāprot pielāgoties tā projekta stilam, kurā strādā - citādi gadās, ka viens raksta Funkcija(), cits fun_kcija(), vēl kāds funKcija() un beigās projekts izskatās pēc murga. Un es pats bieži vien uztaisu kādu projektu latviski - vienkārši lai neiesūc rutīna. Dažādu maimīgo un funkciju nosaukumu meklēšana man liekas ļoti radoša lieta, dažreiz jau jāatpūšas no simtās show_list() utml.
  8. Kāpēc lai nevarētu? Pie tam, tur ir iespēja visus aprēķinus ielikt modeļos. Kontrolieris būtu pilns ar šādām funkcijām: function edititem() { $this->loadmod('item'); $this->model->edititem(); }
  9. Es liktu admin kā atsevišķu kontrolieru un konstruktorā pārbaudītu, vai cilvēks ir iegājis, vai ne.
  10. Tāds serviss kā Atlaižu Klubs nav vienreiz uztaisīts un palaists, tas pastāvīgi tiek uzturēts par nopietnu, regulāri maksātu summu.
  11. Man objektos visvairāk patīk tas, ka objekta mainīgie ir pieejami visās objekta funkcijās. Citā gadījumā šie mainīgie būtu jāpadod kā parametri vai jādefinē kā globālie katrā funkcijā. Vismaz tas man visvairāk iepatikās objektos, kad es par tiem pirmo reizi uzzināju. Tiesa, PHP ir tāds trūkums, ka katram mainīgajam un funkcijai ir jāraksta priekšā "$this->", pēc citām programmēšanas valodām tas liekas apgrūtinoši.
  12. Tiešām, šis varētu būt tas gadījums, kad ir divi uzņēmumi ar nepieklājīgi līdzīgiem nosaukumiem. Lūdzu uzskatīt šo tēmu par apvienotu serveris.lv un serveriem.lv kritikas tēmu!
  13. Informācija no phpinfo(). Klients noslēdza līgumu ar serveriem.lv, dabūja dateks.lv serveri. Es nezinu, kādas jums tur attiecības, bet tas ir tas, ko dabūja ar hostinga "Mini plānu".
  14. Viņu lapā arī ir grūti atrast īsto PHP versiju, bet beigās var atrast, ka jau labu laiku viņi izmanto PHP 5.2.9 Skatos phpinfo: izrādās PHP Version 5.1.6. Kas tā par krāpšanu?
  15. Ko domājat par Bertu? Es nesen par tādu uzzināju, pabrīnījos par tādu.
×
×
  • Create New...