Jump to content
php.lv forumi

Artys

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Artys

  1. Paldies, programmētājs atrasts. Var dzēst.
  2. Nepieciešams uztaisīt iepazīšanās portālu. Par paraugu - otrapuse.lv Idejiski: Divas valodas - LV, RU; iespējas tādas pašas kā otrapuse.lv; Jāpieslēdz FB un draugiem pases; Firstdata banklinks, SMSi. Izstrādes termiņš līdz maija beigām. Piedāvājumus par cenām, jautājumus u.tml. - PM. Paldies!
  3. Paldies, programmētājs atrasts!
  4. Sveicināti, Lieta tāda, ka viens darbiņš aprāvies pusratā, vajadzētu to pabeigt. Darbs ar mysql, php un javascript. Piemēram, ielikt dr.lv pasi u.tml. sīkāk - PM. Iedošu darāmo darbu sarakstu, nosauksi ciparu - būs ok, esam vienojušies un strādājam :) Paldies, Ar cieņu, Artis
  5. Nu to iztulkot jebkurš māk, vajag jau risinājumu problēmai :/
  6. amm, nee.. [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Syntax error or access violation
  7. Izmet error : Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message '<b>Source:</b> Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers<br/><b>Description:</b> [Microsoft][ODBC SQL Server Driver] Invalid object name 'TableName'.' in D:\serveris\xampp\htdocs\tst.php:11 Stack trace: #0 D:\serveris\xampp\htdocs\tst.php(11): com->Execute('SELECT * FROM T...') #1 D:\serveris\xampp\htdocs\tst.php(28): ms_adoquery(Object(com), 'SELECT * FROM T...') #2 {main} thrown in D:\serveris\xampp\htdocs\tst.php on line 11 Varbuut ODBC Probleema?
  8. Seezh uz win xp pagaidaam :) MSSQL 2000 express jaa, kursh *.dll jaanomaina?
  9. Tātad - ir webs, ar DB, db stāv uz MSSQL, bet ir kāds error no kura nekādīgi netieku vaļā... Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: te būtu mans hosts, kuru aizstāju, jo te negribu likt, reklāma in un te ir paths kā arī ---- Fatal error: Call to a member function fetchrow() on a non-object in paths on line 187. 187.līnija : while ($row = $result->fetchrow()) { . Kad palaižu Test DB scriptu, izmet Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: 127.0.0.1 in paths on line 6 Please, check your server connection. Serveris strādā, ar DB itkā viss ok, nesaprotu kur ir probla, iekš php.ini Mssql.secure.connection = On, extention. extension=php_mssql.dll nav ķekša priekšā - ; . Nokonfigurēts Itkā ok, bet maybe kādam bijusi saskarsme ar šo, un var palīdzēt? Ar cieņu, Artis.
×
×
  • Create New...