Jump to content
php.lv forumi

Nick147

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nick147

  1. man ir 5.2.3. bet viss tagad ir OK pēc vairāku stundu čakara modulis ir izveidots un ielādēts norādītā instrukcija man nedarbojās :( visiem paldies :):):):)
  2. HEEELP, nemāku atrast REPLY pogu!! Palīdziet, lai man nav bezjēdzīgi jā-QUOTĒ nekādi errori nekur neparādās. cik izskatās tas modulis tā arī nekur neizveidojas. un nepalīdz arī varinats ar include dir kopēšanu.
  3. vai kādas ir veiksmīgi enablojis šo moduli? http://edocs.phpclub.net/xmlsec/ pildot visu pēc norādījumiem tāpat nekas nesanāca :( un erroru ar nekaadu nav.
  4. viss: problem solved ja noraada --with-mysql-dir tad viss darbojas
  5. hi, varbuut kaadam ir idejas, google ar daudz nepaliidzeeja: ir darbojosha sisteema: slackware + apache2+php4+mysql4.1max, paraleeli nepiecieshams uzlikt apach2+php5+mysql ./configure --with-mysql=/usr/local/mysql apache uzliku uz cita porta - tur probleemas neradaas bet kompilejot php5 rodas probleemas - mainiiju php5 versijas, mysql versijas - bez rezultaatiem - visu laiku viens errors: "configure: error: mysql configure failed. " config.logaa errori par mysql nav nekaada. ja nonjem nost --with-mysql=/usr/local/mysql viss kompilejas bez probleemaam.
  6. Uz servera ir vairākas web lapas, php.ini safe mode ir off, bet vienai weblapai vienam skriptam safe mode ir nepieciešams on. Ir iespējas šo izdarīt tā lai neietekmē servera drošību un citas web lapas?
×
×
  • Create New...