Jump to content
php.lv forumi

Gundars

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gundars

  1. Tā ir vecā web lapa. kura likvidēsies tiko būs jauna...
  2. Sveiki, meklēju web dizianeri vienai web lapai. www.godive.lv Lapā paredzēts diskusijas,galerija,video, veikals, kā arī pārējās lietas. Ja kādam ir interese sūtiet piedāvajumus uz [email protected] (iepriekšājo darbu paraugus arī)
  3. Jā ja ir jaadministrē viens serveris... ja serveru skaits ir patsmitos (ar dažādiem osiem), datu apjomi mērāmi teros, datori simtos, tad nu nebūt tā vairs nav medusmaize:)))
  4. NU jau kādu brīdi ikdiena lietoju projektos. Galvenokārt: config url routingsm (varetu būt labaks, jo ir krients čakars brīžiem, bet ZEND sola to visu uzlabot) PDF ģenerēšanai, ar modificētu versiju atbalsta Unicodu Dažreiz DB, ja nav vajadzīgs kas ļoti speciāls. Pārējās lietas nav sanācis skatīt..
  5. Nu nezinu, kapēc būtu jaizmato tur Sql funkcijas. Shados gadījumoe ir PHP vienkarhsi uztaisāms: strtotime ( string time [, int now] ) switch (..) { case '1n' $endate = date('+1 week',$currentdate);break; case '2n' $endate = date('+2 week',$currentdate);break; default: $endate = date('+3 days',$currentdate);break; }
  6. Stopp: Vispaar jau Flash banerus taisa ar clickTAG parametru, lai saita owneri varetu uzskatīt arī cik bijuši klikšķi tam bannerim, citadi sanāk tikai ekspozīciju skaits:)))
  7. Nē nepietiek ar a tagu. Punkts. <object type="application/x-shockwave-flash" data="/images/copes_lietas_b.swf?clickTAG=http%3A%2F%2Fwww.copeslietas.lv%2F" width="150" height="150"><param name="movie" value="/images/copes_lietas_b.swf?clickTAG=http%3A%2F%2Fwww.copeslietas.lv%2F" /><param name="menu" value="false" /><param name="quality" value="best" /></object> clisckTAG ir jaieraksta url uz kurieni talak jaiet. PS. Sakara ar kadu tur IE securoty labojumu ...tad ieksh IE ir divreiz jaklikshkjina.
  8. Vakar lasiju, ka jaunajam PHP5.2 ir dazhadas bibliotekas prieksh MySql. Kautkur sheit (pashlaik nevaru atvert bugs php) http://bugs.php.net/bug.php?id=39356&edit=3
  9. Vnk...iedod man n ls un es uztaisishu tev. n ls nav par darbu, bet kā kompensācija par to, ka es tava vieta visu to lasishu:))) Un btw...bubu ir taisniiba ir pilns inets ar visadiem forumiem un atliek tikai izveleties:)) Kaut vai phpBB:))
  10. Gundars

    Komentari

    Bubu...XML var mierigi glabat lineārus datus. piemeram: <comments> <coment NickName="AA" PostDate="2006-11-04 10:11;11">Comment test with html tags</coment> ... </comments> Vai arī vispaar uzraez uztaisīt normalu lietu: <gallery> <image ....path="dffsdf" width+"12" height="43"> <comments> </comments> </image> </gallery> Pec tam viņam vajadzes vel reitingus pielikt klat un vēl visskautko ...un atkal taisīt linerārus failus??
  11. Vai nu taisi pats izmantojot sho... http://www.php.net/manual/en/ref.xml.php vai arī n ls zobos, xml.DB strukturu un pie kāda codera ciemos:)))
  12. http://www.php.net/manual/en/ref.xml.php ŠIs ļauj pārsēt pa faila gabaliem un noparsetas rindas attiecīgi var iemest uzraiz DB. Bez iekraushans visa 100Mb atminjaa.
  13. Gundars

    Sūdzība!

    Domāju, ka Tu varētu ienest forumā savu darbu sarakstu i visas diskusijas beigsies. Bet pašlaik pasekojost teviem izteikumiem šiet forumā - iespaids nav nekāds labais:)))
  14. Esmu diezgan liberāls, bet nu Virtual tu shauj pāri strīpai! Tas ir, ja es pieteiktos pie tevis darbā, un tu man liktu sarunaties krievu valodā, tad tu dabūtu visas inspekcijas pēc kārtas:)) PS. Kā maksā tā - хуярию:)))
  15. black: Nu tad nelasi tās ziņas delfi portālā, bet lasi citā! Pie tam šādi advencēti useri ir maz. Savukārt filtrs.lv var dabūt skaidroties nejau ar delfiem, bet gan ar autortiesību īpašniekiem. Respektīvi par piemēru ar ziņu aģentūrām:)) Vai ari dabūs maksāt ziņu aģentūrām par tiesībām rādīt savā ww saitā ziņas vai citus materiālus...
  16. Black: btw...neziamirsti, ka tur vēl ir tehniskie cilveki, redaktori,moderaātori un vēl viskautkas, kas arī grib ēst un ne sliktak, kā kautkādi tur coderi:)) Un ko domā, ka Defli un citu portālu īpašnieki negrib peļņu? Kāda velna pēc tad turēt portālu.
  17. Ok...Delfos ts reklamas ir par daudz...bet diazvai jus maksasiet naudu, lai nebūtu reklamas. Cilvēki, kas raksta ziņas aŗī grib ēst! :))) Un kā lei citādi viņus pabaro, ja ne jūs nopārdot reklamdevējam par naudu:))
  18. Gundars

    aizsardzība

    v3rb0: varbūt šādas prasības iemesls ir sekojošs dialogs: Useris: Esmu aizmirsis paroli? HD: Mēs jums tulīt uztaisīsiem jaunu paroli Useris: Nē man jaunu nevajaga, man patika vecā. HD: Mēs jūsu veco paroli nezinam. bet varam jums uztaisīt jaunu paroli. Useris: Nē. Es gribu zināt savu veco paroli. Par ko es jums naudu maksāju, ka jūs neverat pateikt man manu paroli! utt.
  19. Neesmu vispār mācijies PHP. Bet esmu mācijiez programēšanu. Attiecīgi basic lietu apgūšanai un sintaksei aizgāja kāda nedēļa:))) Pareijais, jau kā vienmer manuālis,google un citas parastas lietas:))
  20. Nu vispar priekš tam ir Oracle,Java utt, attiecīgiem risinājumiem. Cik zinu parstāstit tad draugiem.lv fīcas tavi draugi izskaitļošanai nodarbojas četri serveri. Katrā gadījumā tas noteikti nav uzdevums PHP+MySQL videi:)))
  21. Principā jau vēl eksistē arī šītāds variants: Paprieksh izpildi tikai vienu company un orders attlasishanu SELECT c.cname, o.oname, FROM contract c LEFT JOIN orders o ON (c.cid=o.cid AND o.is_deleted='F') WHERE c.is_deleted='F' peec tam cikla , katram attlasi vajadzigos orderus. select w.wname on works where o.oid=w.oid AND w.is_deleted='F' Pieaugs queriju skaits, bet pamatigi samazinasies MB skaits, kas tiek dzenaats shurputurpu...
  22. Robis, tas ir ljoti atkarīgs no prasmēm. Pasaki, kādus saitus esi taisījis, Ir redzeti puishi, kas ir strādājuši lielas kompanijās, bet spēj tikai salikt kopā klucīšus un nav nevienā sistēmā vispār iedziļinājušies. Ir puiši, kas strājuši mazās kompānijaās un ir spējigi arī ko jaunu radit, netikai veikli samiksēt PHP ar HTML. Pie tam, tevis prasītā darba alga arī ļoti raksturo pašu tevi, cik tu zini par darba tirgu, cik spēj objektīvi novērtēt sevi. Tipa - atnāk pusis, kurš ir uztaisījis n saitus like as manalaukuseta.lv un prasa ciparu everesta augstumā...skaidrs, ka tāds pa makoņiem lidojošs vien ir:)) Un arī tevs teksts par darba devejiem neko labu neliecina, Jo principā latvijas likumdošanā darba devējs ir pilnībā neaizsargāts. :(((
  23. Darba devēja viedoklis: 1) Latvijā nav īpaši pieņemts noradīt darba atalgojumu. Neesmu redzējis, ka arī lielās korporācijas norādītu pie saviem darba sludinājumiem attalgojuma līmeni. To nosaka daudzi faktori. Pieredze, cilvēka personība utt. Savukārt, ja norādīšu tiešām kādu attalgojumu piedāvāju, man būs jāatkaujas no abicioziem jauniešiem, kuri neko īsti nezina, bet grib saņemt tādu pašu attalgojumu, kā pieredzejuši un pat lielāku. Un arī mans laiks maksā naudu. Pie tam pieredze arīrāda, ka arī ta vienkārši patiekt es maksāšu veirāk nekā patreizejais darba devēja, nestrādā:)) 2) Laukums sludinājuma ir ar kautko jaizpilda. 3) Nedomāju, ka kāds meklē tieši visus ar experta skillu, bet no otras puese, jo vairāk cileks būs apskatījis, jo arī ir lielāks potenciāls, ka viņš būs labs speciālists. 4) Nevienmēr to var norādīt, jo par piemēru manā firma ir pavisam citāds profils brendam, bet tai pašā laikā IT stafs ir 12 cilvēki, un vēl kādi trīs trūkst. 5) Varbūt, ka ir nedaudz indivīdu, kas spēj kvalitātīvi strādāt mājās, bet man ir papildus svarīga arī viņu savstarpājā komunikācija. UN arī komunikācija ar pārējiem darbiniekiem. Un nav labs stils, ka trīs cileki gaida, kad programētājs atvilksies uz darbu un viņš varēs izdarīt to un to. G. LETA
  24. Nu laikam zināšanu ieguves avotus, var novertet tikai tas, kas ir shis zinashanas ieguvis:)) Nu tāds praktisks novērojums, ka cilveks aizsūtīts kursos - spēj strādat daudz ražīgak un pēc tam patstāvīgi risināt problēmas, nevis problemu risināšana atduras pret pamatlietu nezināšanu un attiecīgi īsti arī nespēj risināt tās problēmas.
×
×
  • Create New...