Jump to content
php.lv forumi

drumais

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Riga

drumais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vismaz sludinājums ar noteiktu summu. Nav ierastajā "konkurētspējīgs atalgojums" stilā.
  2. Negaidiet brīnumus, paši uzrunājiet. Atveriet LinkedIn, piemēram. Nekautrējieties paņemt telefonu un zvanīt kādam. Lai būtu lielāka pārliecība - stāviet kājās, kad runājiet pa telefonu. Piedāvājiet to, kas nav citiem. Izdomājiet to pirms sastādiet numuru.
  3. Ļoti motivējošs atalgojums. Pat ekskavatoristam maksā vairāk. Kā vienmēr - vēlas A klases speciālistu (PHP - ļoti labi) par C klases cenu nopirkt.
  4. Vai pa šiem 7 minētajiem gadiem ir arī iegūta kāda cita liela zive, izņemot visur pieminētos SSE Riga, Starptautiskā lidosta “Rīga”, BENU?
  5. Ir tikai prasības, bet kur ir piedāvājums? Ar katru nabaga kandidātu tiks veiktas slepenās sarunas. Alga? Nu tas vispār zem segas tumsā klusi, klusi tiks sarunāts.
  6. Var mēģināt PyroCMS. Agrāk bija uzrakstīts uz CI. Tagad uz Laravel.
  7. Cienīgs atalgojums sākas no 1500 EUR.
  8. Jap, arī citās vietnēs. Atalgojums ir obligāts lauks ievades formā.
  9. 19 gadus joprojām strādājat dzīvoklī? Uzmetiet aci kādās telpās strādā Mintos, piemēram.
  10. Kāds ir tas atraktīvais atalgojums? Cik pašreiz uzņēmumā ir full-time kolēģi? Pamatā ar kādiem risinājumiem strādājiet? Bieži ir tā, ka piemin Laravel, bet īstenībā tev uzkrauj citus darbus. Vai uzņēmums plāno pārcelties uz Rīgu?
  11. Vai šādu cilvēku var atrast mēneša laikā? Pēc prasībām izskatās iespaidīgi. Vai te nav divi cilvēki vienā?
  12. Paņēma kādu citu. Bet laikam tas nebija īstais, jo ir vajadzīgs atkal.
  13. Man paveicās, domāju. Mani paņēma bez pieredzes, jo daudz neprasīju. Tad man atalgojums nebija svarīgs. Gribēju sākt ko darīt. Un vēl paveicās ar to, ka bija ļoti labs darba kolēģis (viņam būtu lielākā medaļa jāpiesprauž pie krūtīm), kurš visu parādīja, pamācīja. Tagad esam līdzīgi. Ir kādi sīkumi, kurus tagad labāk zinu un ir lietas, kur mazāk saprotu, tāpēc komandā var izdarīt daudz vairāk, nekā vienam visu. Mēs viens otru papildinām. Viņš nostādīja mani uz pareizajām sliedēm un vēl iestūma arī kārtīgi no aizmugures. Uz interviju ejot: Izdomā savas 3 labās īpašības un 3 sliktās. Un ar ko tu esi labāks par pārējiem, lai ņemtu tieši tevi. Tas ir no pieredzes. Man tādas prasīja dažādās vietās. Jā, un uzvelc gaišas drēbes, ņem līdzi gaišas domas, dod stingru roku sasveicinoties. Lai veicas!
×
×
  • Create New...