Jump to content
php.lv forumi

kenshin

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

kenshin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hmm, patiesiba patiesam nostradaja un viss iet labi. Paldies, lai gan es piekritu, ka tas ir divaini.
  2. Eeee, par empty() gan es neko nezinu. Un uz failu es formu nesutu, citiem vardiem mainigo nosutu tai pasai lapai kura ir forma. Ja es ievadu laucina skaitli tas skripts strada labi, problemas rodas tikai atverot pirmo reizi.
  3. Aaaa, atvainojiet par to integer, es php saku macities tikai tagad, bet pascal man ir domasana jau paris gadus, citiem vardiem vienkarsi banala kluda. Bet par kludas pazinojumu, tas ir rinda 23, jeb $m=$_POST['c'];
  4. Ja, bet cik es saprotu isset parbauda vai ir nodots mainigais, tomer kad meginu lietot nestrada, tatad es nepareizi lietoju... ?
  5. Tatad saku macities PHP, bet jau sakuma saskaros ar iesaceja nesaprasanu, proti ar komandu isset() Lai nu ka trenninnolukos meginaju uztaisit vienkarsu skriptu, kas stabina izvada ievaditos ciparus no viens lidz n: <FORM method=POST> Daudzums <INPUT type=integer name=c> <INPUT type=submit value="Apstiprinat" size=200px> </FORM> <?php function foo($b) { $a=1; while ($a <= $b): if ((($a % 10) == 1) and (($a % 100) <> 11)) { echo $a . " cipars" ; } else { echo $a . " cipari" ; } $a++; ?> <br> <?php endwhile; } if (isset($_POST['c'])) { $m=$_POST['c']; } else { $m=2; } foo($m); ?> Pati komanda strada, bet neskatoties uz isset izmantosanu pirmoreiz atverot vienalga blauj, ka nav nodots mainigais. Es laikam neesmu izpratis isset izmantosanu, kads man var isti izskaidrot manu kludu ?
×
×
  • Create New...