Jump to content
php.lv forumi

DualProc

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DualProc

  1. Aleksej vienigi tas ka Tu interprete "Back-up (spoguļdisks) + " ir Tava zinja, tikpat labi var saprast ka ir abi kopā iekļauti...

    un ja sākam pētīt gramatikas kļūdas, tad tā ir cita runa, tad jau nano.lv Neirobežots ir vispar kaut kāds svešvārds ko viņi paši ir izdomājuši un tosteris.com ar savu saukli "Mēs esam neliela, bet droša un atsaucīga hostinga kompānija, kuru vada cilvēki, kam patīk tīmeklis un tā kultūra." kura vietā viņi vispār ir kompānija, ja kontaktos, pat nenorāda uzņēmuma nosaukumu, tur jau īsti uzticība arī nerodas šai kompānijai...

     

    Droši jebkuram, kurš izvieto mājas lapas var piekasīties un meklēt kaut ko tādu kā nemaz nav un kaut ko apgalvot un baumas izplatīt, kuras nemaz neeksiste!

     

    Tikpat labi, tosteris.com varbūt arī ir kā uzņēmums, bet vienkārši nevēlas publicēt datus un proweb.lv ir gan back up, gan spoguļdisks, bet abas lietas var uzzināt sazinoties ar viņiem un visu konkrētāk noskaidrot, nevis te kaut ko gudri spriedelēt.

     

    Ko es vēlējos pateikt - Ja ir pēc tā vajadzība, apzvani un visu uzzini, kā ir patiesībā.

  2. Jaa par gaumi Tev taisniba... :D arzemes dzivais pieradijums.

     

    Jā savā ziņā viņas abas ir saistītas, bet tik pat labi arī pretējas. Pēc būtības ko Tev dod 1 reizi dienā backups, ja nobrūk cietais un ja Tev backup ir uz tā paša cietā diska? :D Neviens jau neraksta, kur tiek backup veikts... tā kā jābūt uzmanīgiem. ;)

  3. andrisp Tad jau es ari nodibinu celtniecibas SIA un saku ka man pieredze un darbiba jau ir kopš manas dzimšanas 30 gadi.. a reali firma dibinata tikai 1 gadu. Tas jau neko nevienam neizsaka.. un reali ta ir manīšanās.

     

    Aleksej vispar uz spoguļdisku var skatīties kā uz back-up, jo paskaties % datus internetā, kas ir vainīgs pie datu zušanas un ~45% ir tad,kad cietais disks nomirst. Pārejie ir hakeri, paša neuzmanība, programmatūras kļūdas. Turklat parasto back up vari pats uztaisit jebkurā kompānijā, ja viņiem eksistē ISP panelis.

     

    Un lai nu kā, bet tosteris.com jau nosaukums neiedveš uzticību un sajūta, ka zem tā projekta sēž 18 gadīgi gurķi. Tad jau labak nano.lv nevis 18gadigohostings.lv

  4. Man jau vispar kretine tadu kantori, kuri melo piem. nano.lv citeju:

    "Par mums

    Sākot darbību 2003. gadā, mēs uzreiz jau strādājām augstā līmenī un par laimi, aizvien to paaugstinām."

     

    Ar ko paaugstinam ar melošanu?

     

    Ieejam Latvijas Vēstneša lapā un redzam patiesību:

     

    Reģistrācijas datums: 27.01.2006.

    Reģistrācijas numurs: 40003798684

    Veids: SIA

    Firma: SIA "Nano IT"

    Parakstītais pamatkapitāls: 2000 Ls

    Apmaksātais pamatkapitāls: 2000 Ls

    Izmaiņas: 30.01.2007. mainīts kapitāls

    Publikācijas Nr.: KMR00013773112404.

     

    Nu un kā tur var sanākt 2003 gadā es nezinu... sāk jau pamazām veidoties vēlviens no.lv kantoris... :(

     

    P.S. Vispar jau ISP piekluvei vajadzetu but visiem hostinga piedavatajiem, savadak jau murgs kaut kads sanak... iesaku apzvanit interesejosas firmas un pajautat...

  5. Sava zinja Roze taisniba Tev ir, bet uz ko es gribeju iziet, ka ir daudzi, kuri noperk kkadu celeron, un hoste tur web lapas + cs serverus un tik saka, ka baigais uber serveris, bet load jau ir uz 99%.

     

    Par to kas ko iznestu ir ari svarigi kadas darbibas tiek veiktas un vai vinju slodzi var sadalit pa serveriem, ja nevar, tad diez vai tie p4 spes konkuret ;)

     

    Bet nu daudz jau ko izsaka mates plate un cieta diska apgriezieni, reali sobrid ta ir lenaka vieta datora. Tik cik cietais spes nolasit atri, tik ari nolasis un lai spetu mates plate atbalstit tur kadu 15k disku, tad naksies sha vai ta pirkt servera mates plati, ta ka atkal atgriezhamies pie servera detalajam. jo gluzhi 15k hdd jau ari nav standarta hdd darba stacijas disks.. ;)

     

    a par tiem trikiem runajot, ka tad vinji reali var apiet testa rezultatus?

  6. jaa dazhiem laikam aizskara, ka apcelu vinu baisos serverus (majas datorus).

    piedod man, ja reiz prasi naudu par to pakalpojumu, tad lai vismaz butu attieciga limeni, nevis rekur Tev profesionals serveris, (majas dators) un lai nu ka bet serveri nosaka dzelzhi, nevis tur softs.

     

    Roze ja jau tik stiprs juties shaja joma, tad salidzini tagad shi gada izlaiduma xeon ar p4,m nevis panjem xeon no 99.gada un salidzini ar shi gada p4.

     

    P.S. pirms pats runa tik gudri noskaidro, kapec tad tiek razhoti speciali procesori, cietie diski, rami, ..... , kuri ir domati servera darbibam, nevis darba stacijam! :) vai pec Tavas logjikas sanak, ka tas ir vnk marketinga triks no intel rofl.

  7. smiekli nak par tiem visiem kuri piedava majas lapas izvietoshanu uz kkadu celeron vai sazin vel kadu parasto majas datora procesoru un vel piedevam sauc to datoru par serveri.

    Ieteiktu lielai dalai iemacities terminu serveris, kas sevi ieklauj ari tadas lietas ka cieto disku vismaz ar 10k apgriez. nevis parasto cieto disku, ko te visi svaida pa kreisi pa labi un kuru var jau pa 50 LVL 200 GB ar 7.2k apgriez. iegadaties, pameginiet iegadaties cieto kuram ir 10k apgriez.

  8. No vispar ir parakais kantoris

    Citeju:

    "2005. gada 22. aprīlī tika noslēgts līgums ar Telia MultiCom Dati SIA

    No 06.06.2007 No.Lv starptautiskā kanāla platums - 1Gb/s!"

     

    Telia piedava:

    10-100 Mb/s tikla pieslegumu

     

    Ka tur var sanakt 1 Gb/s un vel piedevam arzemju nez nez... vot prot melot, monitora skatoties :D

     

    Bet taa.. nesaprotu, ka vispar vel tads kantoris pastav ??!!?!?

  9. laikam mēģināšu dig , tarifs atbilst pēc cenas un vajadzībām , kā arī iepriekš izmantoju viņu pakalpojumus ( DigSMS , un paliku apmierināts )

     

    doma pratigi? :D nezinu man cenas neshkjiet izdevigas...

    tad jau labak izmantot tadus, ka

     

     

    www.serveris.lv - ir dzirdetas paris negativas atsauksmes, bet citi atkal ljoti apmierinati.

    www.proweb.lv - pats hostejos un viss ideali, mani piesaistija tieshi ar cenu!

    www.lathost.lv - traks serveris.. vismaz pamekle tepat vinjas ir izvietotas.

  10. man gan vismaz sanaca problema, ar pareju, jo dazhas funkcijas vairs nestrada uz php5, ka ari butiski ir tas ka skriptam ir jabut diezgan tiram, nevar atkartoties viena ta pati funkc. 2 dazhados failus, ja vinji abi ir saistiti, bet ta tas izmainjas nav parak tadas butiskas...

  11. Tatad vakar man ljoti izveda no nerviem garmtech.lv kantoris, scenarijs:

    Nosutu epastu, jo velos pieregjistret arzemju domenu, ka neka izdevigi.

    Gaidu pusdienu atbildes ka nav, ta nav, piezvanu vinjiem uz vienu tel.nr. kluse - necelj, zvanu uz otru pacelj saku LV ka man luk tas un tas interesetu, preti, vai varetu krieviski - neko nesaprotam.. (tatad krievu kantoris) nuu neko izstastu savu prob. krieviski saka, jaa 16 atbildes man, jo ir kkada sapulce ir jau 17 atbildes nav zvanu atkal, necelj, zvanu uz pirmo atkal nr. pacelj.. atkal visu to pashu izstastu saka ka 20 min atbildes, atkal neatbild jau 1h, zvanu velreiz un ta 2x tad sanjemu atbildi - anglju val. ?!?!?!

    Man domenu vajadzeja atri regjistret tapec, ta cepos, bet nu kad pateicu, ka gribu regjistret un kas jadara, atkal klusums. Sapratu, ka nav ko ar vinjiem un izvelejos dargaku, bet viss pa atro notika. Maciba jau nez kuro reizi: ne vienmer tas letakais ir tas labakais.

     

    -----

    Pec paris dienam....

    .. pec neilga laika Garmtech sazinajas ar mani un piedavaja alternativu.. ta ka vienaldzigi pret klientiem tomer nav un censas savas kludas labot par labu..

  12. Nu tagad jau rādās, jo pieliki tos linkus :)

     

    PS. Kāpēc jāpievēršs uzmanība 100Mb/s linkam, ja pārējie ir "1000Mb/s" (neticu tādam bulšitam vispār) ?

    nee nu kaa visiem parejiem ir tikla atrums 1000Mb/s, padoma, ja vinjiem ir 100, tad cik lapas max vinji var uzturet tur, lai parejas lapas neciestu.

  13. jaa logjika zuicis "lathostam nav ne vainas protams meedz arii gljukot un nestraadaat bet tas ir reti," ka tad reti, vairak ka uz ned. nozust ir reti? kka ped. laika vinji tikai gljuchi un prieksh kam izveleties tadus kuri gljuchi, ja ir ari tadi, kuri vispar negljuchi.. turklat man interesetu ka lathost var nodroshinat profesionalu hostingu, ar pentium 4 proc. datoru, vinjiem pat nav attiecigie dzelzhi prieksh servera.. tapec jau var dot 0.50 sant. smiekligi.. bet es jau tik dumjsh nebutu..

     

    Kapec tik kritisks viedoklis? Tapec, ka kaitina tie kuri savas lapas dezinforme tautu - citeju lathost.lv Mūsu jaudīgie serveri un augstās operātājspējas optiskie datu pārraides kanāli ļauj pilnīgi realizēt Klienta uzdevumus. (Pentium 4 nu i jaudigais serveris.. ja itsevishkji uz vinja glabajas n-tas lapas.. )

  14. jopcik.. šitie hosting kantori saauguši kā sēnes pēc lietus.

    Delfins - skujas tev :) ir oke visi šitie lētie hosti, ja nav paranormālas prasības pret kasti un konektu. a kuram ta būs labāks konekts par to pašu vernet/deac? visi jau vienu trubu šāro. pārējais jau djelo tehnjiki - dzelžu kvalitāte VS administratora curve_hands.dll modulis. abos gadījumos - jo vairāk kāpostiņa jo kvalitatīvāk (nu attiecīgās saprāta robežās protams un ar izņēmumiem)

     

    Pilnigi piekritu Tevis teiktajam, jo vairak kapostina jo kvalitativak, tapec naivi var ceret, ka pa 50 sant. men. sanemsi labu hostingu.. jo galu gala visi jau ari tie hostinga piedavataji ir izrekinajusi, cik velas pelnit, no ta cik ir ieguldijusi, jo mazak ieguldijusi, jo mazak velas ari sanemt. easy one..

    turklat pieversiet uzmanibu uz tadu akji, ka vai epasta pastkastisu apjoms ir ieklauts atveletaja diska vieta, vai ari atseviski vel nak klat par brivu. Cik zinu, tad visi piedava kopa, vienigi cik papetiju atseviski piedava latnet.lv un proweb.lv varbut vel ir kads, bet nezinu..

×
×
  • Create New...