Jump to content
php.lv forumi

Deivid

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deivid

  1. Ok, paldies par idējam. Ja te ir kāds Flashists, tad lūdzu piesakās PM. Kaste alus ir :) Es tad pārcēļos uz StackOverflow.
  2. Divas atsevišķas instances vēl nebūtu problēma, tādus es atradu gatavus, bet manā gadijumā vajadzētu vienu instanci. Iedomajies playeri ar pogam - play/pause/A sample, B sample. Palaid play, skan fails nr.1 un noskan teiksim līdz 23. sekundei. Nospied pogu B un tiek atskanots fails nr.2 no tiesi tas pasas 23.sekundes. Tas ka tur uz bridi kautkas noraustitos nebutu butiski. So rakstot ari ienaca velviena atbilde. Briedim : Es pilnigi pielauju ka tev ir taisniba, bet man kautka ir radies iespaids ka seit apgrozas cilveki, kas zin ari flash u.c valodas, un tapec cereju te iegut ari kadas vadlinijas, bet ja kludos, tad atvainojos par offtopic.
  3. Ir radusies vajadzība pēc viena, manuprāt, nestandarta scripta. Doti divi mp3 faili. Pēc garuma un satura itkā identiski, bet ar pāris izmaiņām un vajadzētu ielikt mājaslapā playeri kurš atļautu atskaņot vienu dziesmu un tad atļautu pārlekt no viena faila uz otru (un atpakaļ), bet tas tricky part ir ka vajadzētu lai sinhronizējas laiki. Respektīvi tā jau varētu iemest viņus vienu zem otra playlistaa, bet nu tas īsti nebūs tas, jo tad zūd tā A un B salīdzināšanas sajūta. Grūti pateikt vai ši iecere vispār ir reāla, jo sanāk ka abi faili būtu jaielādē reizē un ganjau vēl dažas nianses, bet ceru ka doma skaidra. Vajag playeri kas ļautu salīdzināt divus audio failus. Diemžēl izmaiņas kuras tiek veikta vienam un otram audio celiņam ir pārāk lielas lai tās atspogoļutu izmantojot kautkādu efektus, tapēc ceļš kur tiktu izmantoti divi atsevišķi faili liekas reālākais. Izmeklējos, bet neko gatavu neatradu, varbūt te kādam izdotos atrast īstos atslēgas vārdus, bet varbūt arī interesētu haltūriņa. Paldies.
  4. Es neesmu programmētājs, tapēc nemācēšu teikt vai izstrādē aizņem mēnesi vai pusgadu/gadu, to es takā gribētu dzirdēt no iespējama darba izpildītāja (Tie ar kuriem esmu runājis līdz šim saka 2-3 mēneši ). Esmu stāvējis blakām krietni nopietnākas (funkciju ziņā - bagātakas) programmas izstrādē un redzēju cik vienam cilvēkam tas aizņem laiku. Kad programma bija pabeigta tad vienojāmies par gabaldarbiem, kuri bija saistīti ar bugfixiem, uzturēšanu utt, bet pēc pabeigšanas viņam vairāk nebija vajadzības nākt uz biroju uz sēdēt no 8 rītā lidz 6 vakarā, un lūk ar šo es saprotu terminu - ne ilgtermiņa darbs. Ja būtu vairāki projekti rindā, tad ok, bet šobrīd ir vajadzīga tikai vienas aplikācijas izveide un par to arī vēlējos brīdināt. Protams viss var atīstīties daudz tālāk, bet es negribu nevienam sasolīt gaismas pilis. Šobrīd ir ideja, investori, dizaineris vajag programmētaju :) Kā konkurēt ir izdomāts, būs aplikācijai sava unikāla daļa, bet par to tad es gribētu runāt jau privāti, takā kam ir kautkāda interese - dodiet ziņu, nosūtišu pilno aprakstu.
  5. Zariņa kungs, grūti man gan saprast ko es, personīgi, būtu jums (vai vispār kādam) nodarījis, bet ja pašam to rakstot vieglāk palika, tad prieks.
  6. Linux pagaidām tiek ignorēts nevis kautkādu aizspriedumu dēļ, bet tikai tapēc ka jaunam produktam vajag sākumā tikt iekšā galvenajos tirgos un Linux tirgus daļa ir samērā smieklīga ja salīdzina ar Windows un Mac OS. Saprotams ka ar laiku vajadzētu, bet nu tas noteikti nav tas ar ko sākt.
  7. Laba diena visiem, Uzreiz atvainojos ka php.lv forumā meklēju ne-php programmētājus, bet man daži cilvēki ir teikuši ka šeit varot sastapt netikai WEB programmetājus un nolēmu uzjautāt. Ja ne jums pašiem interesanti, tad varbūt jums ir kādi zināmi paziņas. Isumā - vajag cilvēku/komandu, kas varētu izveidot aplikāciju kura vienkāršiem vārdiem ir virtuāla skaņas karte. Programmas pamatdarbību var raksturot ka ekvalaizeri. Uzbūves piemērs: Kautkāds Media players -> Virtuāla skaņas karte -> Īstā skaņas karte. Posma vidū skaņas signāls būs atiecīgi jāapstrādā - jāuzliek filtri utt. Paraugs no iespējamā konkurenta ( http://www.srslabs.c...sp?idProduct=18 ) Sākotnējas platformas - XP, Vista, W7 un Mac OS. Vēlāk - Mobilās aplikācijas - iOS, Android, Windows Phone (Te gan laikam vairumam no php.lv biedriem būtu interesanti, bet gribētos tomēr sākt ar Desktop) Vēlamais sadarbības modelis - freelance vai līgums ar kādu kantori, bet var arī pieņemt darbā, vienīgi nedomāju ka tur būs tik daudz darba lai to sauktu par ilgtermiņa darbu. Sīkāku programmas aprakstu, dizaina draftu var iegūt atsūtot man ziņu tepat vai uz [email protected]. Paldies un lūdzu ziņojiet ja esmu piemirsis pierakstīt kādu svarīgu informāciju. Par budžetu gribētu runāt individuāli, jo pieredzes trūkums šādu aplikāciju izstrādē neļauj precīzi nodefinēt atbilstošu atalgojumu.
  8. Sveicinaati .. Man piemekleejusi sekojosha probleema, ko jau labu laiku nevaru atrisinaat .. Ieksh Dreamweaver ieliekot kaadu flash objektu tabulaa, vai vienalga kur , uz IE visu paraada normaali, bet ieksh FF rodas taada ka pixelju nobiide , gruuti gan izskaidrot tapee iemetiishu vienu bildi kur tas viss labi redzams - http://foto.inbox.lv/puksh3/Fignja/gluks.jpg , tur pa vidu var redzet ka atverot ieksh Firefox, vinsh uztaisa kautkaadu ~5 pixelju malinju pie apakshas katram objektam un es nu nekaadigi nevaru saprast kapeec, paarbaudiju kodu, vai nav kaada liekas rindas, pats Flash fails arii normaals, takaa nespeeju saprast kur rodas taa nobiide, varbuut jums ir gadijies lidziigi ?? Thx jau ieprieksh ..
×
×
  • Create New...