Jump to content
php.lv forumi

snaikers

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

snaikers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies visiem par ieteikumiem, esmu nolēmis tad pamēģināt nodejs + express lietu ar mongodb. Tik vēl svārstos starp frontedniem, doma ir ņemt react, bet vēl jāpapēta ko piedāvā citi.
  2. Paldies par pašreizējām idejām, joprojām var izteikt citus variantus. Līdz ar to jautājums pārtop par asp.net core 1.0 + angularjs or citi zvēri. Ja runājam par pašu asp.net core 1.0. Tad papētīju pats sīkāk: MVC 6 is the version that will ship with ASP.NET (vNext/5/Core 1.0) when that comes out. It combines Web API and MVC into one (and they make use of the same Controller base class) https://github.com/aspnet/Home/wiki/Roadmap
  3. Exactly :) Neesmu iedziļinājies nekur, bet asp.net liekas nākotnē var nest lielāku pienesumu. Priekš maziem projektiem tas protams neizsaka neko. Asp.net kodu jau varēja darbināt kopš 2008.gada (mono). Tagad kad asp.net pārgāja uz opensourci, tas ir padarījis šo procesu vieglāku un arī Mājas režīmā uz ARM linuxa iekš docker doma darbināt. Pirmo gadu. Kamēr gūstu pieredzi jamā.
  4. Sveiki, Esmu nolēmis beigt spēlēties ar visādām mazām lapām un sākt mācīties un būvēt nopietnākas lapas. Pēdējie projekti ir bijuši Wordpressā. Bet ir domā iet uz ASP.NET pusi. Mazākiem projektiem ASP.NET Web Api 2 + AngularJS? Lielākiem projektiem ASP.NET MVC 6 + AngularJS? Vai labāk nejaukt kopā un visu taisīt tikai vienā? Vai vispār uz citām lietām skatīties? Paldies par viedokļiem jau iepriekš.
  5. Papētot apkārt situāciju, esmu izlēmis, uz ko mest acis. Paldies par lietotāju viedokļiem un moderatoru darbu.
  6. Jo vajadzība pēc hosta, kur var turēt kā minimums 3 domēnus, 3 db, 10gb vietas. Un jēdzīgs uptime.
  7. Sveiki, Interesētu Jūsu viedoklis par šo hostingu, ja kāds ar viņu ir saskāries: firsthost Plānoju ņemt no viņiem Beta. Interesē, kādā līmenī ir stabilitāte, supports. Ja ir kādam, kaut kas, ko teikt par šo kanotri, uzklausīšu visu. Paldies par atbildēm.
  8. un ja es html pirmajaa rindaa kur ir form tagaa es pamainu "post uz "get" kaa tad iisti darbosies mainiigie ? hmm
  9. nu bet tur jau ta lieta ka kjipa rekur ir kautkur kljuuda kuru nesanaak izlabot !!! vecajaa bija tas apts tikai viss iisaak un tur es izlaboju shaadi html lapaa <input="type" name="vards">; nododam apstraadi php $_post['vards']; EDIT: ideaali !!! liels paldies, uzreiz saprashan paraadijaa daudz vairaak, tagad izlaboshu arii veel dahzaas vietas kur vnk raxtiiju biku nepareizi :)
  10. nu bet logjiski !!! vispaar kas tas pa jautaajumu, ja teicu ka pirmstam es jau vienu piemeeru izlaboju un vinjhs straada!!! jaa, ja kas runa ir par mainiigajiem !!
  11. nu taa!! esmu apnjeemies saakt maaciities php !! draugs ieteca graamatu "php soli pa solim" nonaakot jau pie programeeshanas saakas probleemas!! vienu jau pats kautkaa izdomaaju, nezinu vai gluzhi pareizi bet iet tas kods !! bet shitais kods neiet !! saakums html ar visaam fiichaam <body> <form action="form_parse.php" method= "post"> <h3>Ievadi savu kontaktinformāciju: </h3><table> <tr><td>Vārds:</td><td><input type ="text" name="vārds"></td></ tr> <tr><td>Uzvārds:</td><td><input type = "text" name="uzv"></td></tr> <tr><td>Vecums:</td><td><input type ="text" name="gadi"></td></tr> <tr><td>E-mails :</td><td><input type="text" name="mails"></td></tr> <tr><td>Adrese:</td><td><input type="text" name="adr"></td></tr> <Tr><td>Telefons:</td><td><input type="text" name="tel"></td></tr> <tr><td></td><td><input type= "submit" name = "submit"value="apstiprināt "><input type="reset" name="reset" value="dzēst"></td></tr> </table></form> </body> tagad otrais fails *.php <? print ("<h3>Paldies par sniegto informāciju, $vards. Tu apstiprināji sekojošu informāciju: </h3>\n<table>\n"); print ("<tr><td>Vārds:</td><td><b> $vards</b></td></tr>\n"); print ("<tr><td>Uzvārds:</td><td><b>$uzv</b></td></tr>\n"); print ("<tr><td>Vecums:</td><td><b> $gadi</b></td></tr>\n"); print("<tr><td>E-mails:</td><td><a href=\"mailto:$mails\">$mails</a> </td></tr>\n"); Print ("<tr><td>Adrese:</td><td><b>$adr </b></td></tr>\n"); print ("<tr><td>Telefons:</td> <td><b> $tel</b></td></tr>\n</table>\n"); ?> cik saprotu kljuuda sleepjas jau tajaa php!! bet es tur pat daljeeji iedziljinoties liekas ka pirmajaa failaa kur ir ar html tur var to paartaisiit mybe uz php un tad straadaa bet nu nezinu!! pajautaashu jums!
×
×
  • Create New...