Jump to content
php.lv forumi

brightray

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

brightray's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki. Lai attēlotu saiti komentāros, es izmantoju sekojošu metodi. Tā ir jāpieraksta šādā formā [ss]kaut_kāda_saite[/ss] pēc tam es visu komentāru ar funkciju str_split() iedzenu $masīvā1 un eju tam cauri un meklēju [ss], kad atrodu, tad turpmāko tekstu dzenu $masīvā2 līdz nonāku pie [/ss]. Pēc tam mainīgajam $saite piešķiru funkcijas implode() vērtību no $masīva2. Pēc tam komentāra tekstā ar funkciju str_replace() samainu [ss] un [/ss] ar attiecīgo html kodu un hreft="$saite" un starp tagiem arī ielieku $saite. Viss ļoti smuki strādā, bet esmu pārliecināts ka to var izdarīt vienkāršāk. Kāda būtu efektīvākā medode? Jeb kā Jūs to dariet?
  2. Nezināju ka kaut kāds tukšums pirms <?php var ietekmēt programmas gaitu. Vo tā ir viena debīla lieta :(( Paldies par ieteikumu. Tukšumu liku pirmajā rindiņā, jo pretējā gadījumā php editorā palaižot run, nekas nenotiek.
  3. Lūk kods no PHP manuāļa <?php // File and new size $filename = 'F:/bilde.jpg'; $percent = 0.5; // Content type header('Content-type: image/jpeg'); // Get new sizes list($width, $height) = getimagesize($filename); $newwidth = $width * $percent; $newheight = $height * $percent; // Load $thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight); $source = imagecreatefromjpeg($filename); // Resize imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height); // Output imagejpeg($thumb); ?> Itkā visam vajadzētu iet, bet met ārā to pašu -> Warning: Cannot modify header information - headers already sent by ... bla bla blā Bet header jau ir pašā sākumā (nekas nemainās ja arī noliek pirms tiem mainīgajiem). Kāds zin, kas tā par vainu?
×
×
  • Create New...