Jump to content
php.lv forumi

martins256

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    543
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by martins256

  1. Gigabaitus un megahercus kartēm būs grūti salīdzināt. Labāk ir sameklēt piemērotu videokarti vēlamajai spēlei. Sameklē savai spēlei videokaršu benchmarkus pie vēlamās izšķirtspējas un konfigurācijas. Izvēlies lētāko videokarti ar normālu fps. Piemēri: http://www.tomshardware.co.uk/charts/2015-vga-charts/benchmarks,186.html http://www.guru3d.com/articles-pages/gta-v-pc-graphics-performance-review,5.html
  2. Piekrītu Aleksejam par sesijas laiku. Man parole ģenerēta, un bez aiziešanas mājās es to mobilo lietotni neatvēršu. Vēl būtu labi, ka spiežot "back" viņš izietu ārā no lietotnes nevis atkārtoti lādētu pirmo lapu.
  3. 1. Šis te ir konstants un to vajadzētu aprēķināt tikai vienu reizi nevis katrā iterācijā: v.target.value.replace(/\s+/g, '').toLowerCase() 2. .map() izmantošana šajā gadījumā ir bezjēdzīga, jo nekas netiek atgriezts. forEach() būtu daudz piemērotāks. 3. Ja whitespace novākšana ar .replace() nav īpaši nepieciešama, tad to ņem ārā. Strādās ātrāk. 4. Ja meklēšana notiek vairāk kā vienu reizi, tad labāk izveido atsevišķu masīvu ar JSON.stringify(m).toLowerCase().replace(/\s+/g, '') vērtībām. var search = v.target.value.replace(/\s+/g, '').toLowerCase(); this.state.t.forEach(function(m) { m.show = ((JSON.stringify(m).toLowerCase().indexOf(search)) > -1) ? true : false; });
  4. martins256

    Uzdevums 3

    function X($input) { return "100001100111111111000010011"; }
  5. Strict Workflow chrome spraudnis. Reizi 25 minūtēs ņemu 5 min pauzi. https://chrome.google.com/webstore/detail/strict-workflow/cgmnfnmlficgeijcalkgnnkigkefkbhd
  6. Bija līdzīga problēma. Nolauzu usb-mini kājiņas. Palīdzēja cilvēks no boot foruma - markei
  7. Izklausās pēc LCS problēmas.
  8. Darbs bez atalgojuma?
  9. Nesaprotu kā autors to pats nevarēja saprast.
  10. Pitona modulim sqlalchemy ir iebūvēta migrēšanas funkcija . Lūk arī piemēri, kā izskatās migrēšanas kods no vienas versijas uz citu. Datubāzes struktūra šajā gadījumā tiek definēta ar ORM.
  11. http://jqueryui.com/sortable/ http://bit.ly/1cgSpGf
  12. Vai varētu pakomentēt nepieciešamo zināšanu punktu NLP?
  13. Codez, tev taisnība, ka man sanāk par daudz rēķināt. Varētu apskatīt, piemēram, tikai 1000 zilbes, kas tiek kombinētas pa 4. vai 10k zilbes pa 3. Šādi sanāktu 10e11.
  14. Varbūt var šādu risinājumu: 1. Tiek izveidots iespējamo zilbju (vārdu daļu) saraksts no tadas vārdu datubāzes. 2. Tiek apskatītas visas iespējamās 1-4 zilbju kombinācijas un tiek pārbaudīts vai no tām var iegūt kādu vārdu. Tiek iegūta datubāze ar zilbēm un to vārdu skaitu. 3. no zilbju datubāzes izvēlies 12 zilbes un izmantojot kopu teoriju noskaidro cik vārdus var izveidot. Šeit varētu jau izmantot tavu aprakstīto permutāciju variantu. Visas iespējamās kombinācijas nebūtu ieteicams apskatīt ;) Man ir tieši tagad pieejams hadoop skaitļošanas puduris. Varbūt vēlies uzrakstīt kādu Map-Reduce darbiņu?
  15. martins256

    php curl

    Jautājums no tēmas LMGTFY. Šajā tēmā ir apspriesta koda izpildes turpināšana pēc atbildes nosūtīšanas klientam: http://stackoverflow.com/questions/3833013/continue-php-execution-after-sending-http-response
  16. Kādā veidā tiek noteikta ip piederība valstij?
  17. Aprakstā norādīts, ka dati tiek glabāti uz raid 1 masīviem. Vai bezmaksas hostinga lietotājiem datu atjaunošana jāveic pašiem, kad jums nobrūk disks?
  18. Jmeter līdzīga alternatīva ir tsung. Tsung lietošana notiek šādi: Tsung izveido proxy serveri. Tu pārlūkprogrammā nokonfigurē proxy serveri. Tu simulē parastu lietotāju pārlūkprogrammā. Tsung izveido parasta lietotāja veikto pieprasījumu konfigurāciju - xml. Tu pielabo xml, ieliekot lielākas atstarpes starp pieprasījumiem. Tu laid testus uz serveriem. Var testēt vairākus serverus reizē, kur katram serverim tiek savākta cpu noslodze utt. Veicot testus, var konfigurēt lietotāju skaitu, testu ilgumu utt. Rezultātus var jau skatīties testu norises laikā. Tiek uzģenerēti html dokumenti ar attēliem. Pirms gada veicu slodzes testus amazon. Pakāpeniski kāpināju slodzi, lai redzētu kā tiek ieslēgti jauni serveri. Sāku ar 2 serveriem un beidzu ar 14.
  19. Kas šajā dabā būs tieši tas zinātniskais? Izskatās, ka ir iespējamas xss ievainojamības. Lai ātrāk iet ar html, css varētu izmantot, piemēram, twitter bootstrap.
  20. Tiešām noderētu lapas saturs latviešu valodā. Nevaru īsti saprast kādus saas pakalpojumus tieši viņi piedāvā. Piemēram, nevaru atrast kāda ir stundas samaksa par Microsoft Office 2013.
  21. martins256

    PHP meetup

    Kad būs zināms pasākuma norises datums, un kad tiks paziņots vai pasākums notiek techub vai nenotiek?
  22. Piedāvāju tad php 5.4 risinājumu echo (new DateTime('10.11.2012'))->add(new DateInterval('P60D'))->format('d.m.Y');
  23. Rezultātā jāiegūst 09.01.2013 nevis 10.01.2013. Man daudz labāk patīk DateTime objekti nekā String tipa mainīgie. echo DateTime::createFromFormat('d.m.Y', '10.11.2012')->add(new DateInterval('P60D'))->format('d.m.Y');
×
×
  • Create New...