Jump to content
php.lv forumi

Mikus

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mikus

  1. laikam tagat sapratu. paldies topic closed!
  2. nu tur tev taisība... :) P.S. Labs piemērs
  3. Medniex>> paldies ! tas palīdzēja aa un goldy>> to rindiņu es arī izlasiju no manuāļa un tā arī izdariju, bet tas nepalīdzēja un tāpēc arī vispār uzsāku šo topiku!
  4. faila sākumā jau ir session_start(); un php manuali visulaiku izmantoju!
  5. tici man tur netuvu nekā tāda nav... tur ir prosta tabula, pat nav php tagos!!
  6. Nu man apā ir reģisrācija ar login un kad ielogojās es izmantoju SESSION. Bet nesaprotu kāpec uzmetās šāds error: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\appserv\www\index.php:94) in c:\appserv\www\function.php on line 55 un tajā 55ajā rindiņā ir: $_SESSION['loged'] = $_POST['login']; Varbūt kāds var paskaidrot kapēc šāds error?
  7. 1.)register_globals>runā saprotamāk... 2.) if (!check) <<-- kas tas tāds?>nedaudz kļūdijos bet tas skriptā viss ir normali ,parbauda vai šāds lietotājs jau eksistē...
  8. nu kr4 man tur ir PHP ar html bet saprast var :) <? $sql2 = @mysql_query("SELECT * FROM users WHERE user = '$login' and pass = '$pass'"); $check = @mysql_fetch_assoc($sql2); require("sql.php"); if (isset($submit)){ if (!$check) { if ($pass == $pass2) { $sql = "insert into users (login,pass,tautiba,dzimums,epasts,`group`) VALUES ('$login','$pass','$tautiba','$dzimums','$epasts','lietotajs')"; mysql_query($sql); echo ("Paldies, kad registrejies musu majaslapa."); } else { echo ("ievaditas paroles nesakriit!"); } } else { echo ("Šāds lietotājs jau eksistē mūsu datubāzē!"); } } else { ?> <BR> <div align="center"><form action="#" method="post"> <table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><div align="center"><strong>Logins:</strong></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><input type="text" name="login" maxlength="10" class="form"></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><strong>Parole:</strong></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"> <input type="password" name="pass" maxlength="10" class="form"> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"> <input type="password" name="pass2" maxlength="10" class="form"> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><strong>Tautība:</strong></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"> <select name="tautiba" class="form" id="tautiba"> <option value="lv">LV</option> <option value="rus">RUS</option> <option value="eng">ENG</option> <option value="cits">cits...</option> </select> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><strong>Dzimums:</strong></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><select name="dzimums" class="form"> <option value="vir">Virietis</option> <option value="siev">Sieviete</option> </select></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><strong>E-Pasts:</strong></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"> <input type="text" name="epasts" maxlength="20" class="form"> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"><strong>Izlasi <a href="#" onclick="window.open('rules.php', '123','toolbar=no,status=no,scrollbars=no,menubar=no,width=200,height=300')"><u>Noteikumus!</u></a></strong></div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"> <input type="checkbox" name="rules" value="ok"> Es piekrītu noteikumiem.</div></td> </tr> <tr> <td><div align="center"> <input type="submit" name="submit" value="Reģistrēties" class="form"> </div></td> </tr> </table> </form> <p><BR> <font color="#FF0000">Uzmanību!</font><BR> Reģistrācija ir paredzēta lai mums būtu vieglāk atpazīt katru lietotāju atsevišķi. Tāpec lietotāji ar rupjiem Loginiem tiks dzesti un viņiem tiks liegta piekļuve adresei!</p> <p> </p> </div> <? } ?> ceru viss saprotams...
  9. Nu problēma sekojoša: manā lapā ir reģistrācija un kā jau saprotams, kad tur ir jaizmanto vairaaki operatori 'if'. pirmais if's man ir lai parbaudītu vai forma ir submitēta, ja nav tad uzrāda reģistrācijas formu, bet ja ir tad reģistrē. iekš šī if'a man ir if's kas parbauda vai šads lietotājs jau datubāzē neeksistē ar mysql_query(); un mysql_fetch_assoc(); palidzību. vēl iekš tā man ir if's kas pārbauda vai formā ievadītā 'parole' un 'parole2' sakriit(domāts tāpat kā citās lapās, lai lietotājs būtu drošs vai ievadijis pareizu paroli). un problēma ir tāda, kad es to visu mēģinu PHP nekādus errorus neuzrāda, viss itka ir pareizi, bet kad submitēju formu tad lapa bezgalīgi ilgi lādējās un ja nospiež refresh tad itā jau viss ir noticis(lietotājs ir reģistrēts) un rada protams , kad lietotajs jau eksiste(un ta ari ir), bet ar Mozilla viss ir normāli. o_O Ko lai es daru?!?! palīdziet lūdzu...
  10. nu jaa man tas bija iekš Page Properties>Encoding :) bet lieta tāda kad tas man ir taspats kas ielikt charset ar META tagiem... uzliku UTF-8 cerams vairs nečakarēsies
  11. labi. P.S. starp citu pa brīžam kad kautko atri vajag un slinkums gaidit kamer Macromedia atversies, lietoju notepad :)
  12. Nu lieta tāda, kad itkā es visu esmu pareizi izdarijis: ieliku header("content-type: text/html; charset=windows-1257;"); no sākuma jau viss bija labi bet tad Macromedia Deamwaver MX 2004 visu sa4akareja( tas bija tad kad es jau biju saglabajis izgajis ara no Macromenias un tad atkal veru to failu vaļā un viss bija ķeburos... Ko lai es daru?
  13. nu vai zini... ja tu uz šito forumu atnāci papasīt tikai skriptu nu tad ej uz turienu no kurienes tu nāci, jo šajā forumā palīdz izlabot tavus skriptus! neviens te tev tā par neko nekādu skriptu netaisīs un jajau tu foruma sērčā neatradi, tad jau šāda skripta NAV!
  14. njaa.... tagat gan vairāk jūs nemocīšu.... jābrauc peldēt :)
  15. o_O nu nez man laikam lēni aiziet... tad es nesapratu ko viņš bija domājis.... kā tad to var izdarīt??? kas man ar mysql_query ir jāselecto lai pārbaudītu??? hmmmm... varbūt šitā: $query = mysql_query("SELECT * FROM users where user ='$login' and pass='$pass'"); $check = mysql_fetch_assoc($query); if (!$check) { //viss ok! } else { //šāds user jau pastāv } ???
  16. nē tu laikam nesaprati kā es biju domājis. Es gribu pārbaudīt vai DATUBĀZĒ jau neeksistē šads lietotājs tik nezinu kā to lai izdara... un ar if'iem es zinu kā vajadzēs, bet kā var pārbaudīt vai tabulā - "users" jau neeksistē šāds lietotājs... ganaju kad, ar mysql_query() bet ko rakstī iekš viņa?...?...?
  17. un ja tas jums nesagādā problēmas, tad vabūt varat pastāstīt kā lai reģistrācijā es pārbaudu vai šāds lietotājs jau neeksistē?
  18. paga 6as pamēģināšu nu vo tagat gan viss ir kā nākas... tieši tā kā man vajadzēja LIELS PALDIES!!
  19. liels paldies.. es visu to penteri neizmantoju tikai to kas bija piešķirts mainīgajam $sql :) ... aa nē tomēr kautkas nav kā vajag... pfffffffffffff nu ja varat kads uzrakstat visu kā lai piešķir mainīgajam $parole paroli no tabulas kuras nosaukums ir - "users" un tabulā ir 3 kolonnas 1.) id (tam nav nozīmes) 2.) user (šite visi reģistrētie lietotāji un man pagaidām ir ierakstīts "antons") 3.) pass (šite viu lietotāju paroles un man pagaidām ir ierakstīts "121212") ja varat uzrakstat jau ar dotajiem parametriem, varbūt tā jums un man būs vieglāk...
  20. Nu lieta tāda, ka es taisu savai lapai reģistrāciju, un nelielas problēmas sagādā paroles un usera pārbaude. Es gribēju pajautāt kā lai es piešķiru mainīgajam $parole nolasīto paroli no sql tabulas "users" un lai šo paroli viņš meklē pēc tā kad piemēram - user = lunis? nu laikam nedaudz neskaidri pajautāju... kr4 kautka šitā: $password = mysql_query("select (pass) from users where (user = lunis)"); nu tas protams ir ar šausmīgākajām kļūdām, bet gribu lai jūs saprotat ko es cenšos panākt... P.S. Es no sql valodas ņifiga nerubiju...
  21. Mikus

    Jusu lapas

    hmm... liels paldies es laikam sapratu un tuliit izlabosu
  22. Mikus

    Jusu lapas

    nu lieta tada kad ja mana tizlaja pastaisitaja guest bookaa rakstot loi garu tekstu tas sa4akare visu lapu bet nu ja ir piemeram <textarea warp="hard"></textarea> tad taja textarea rakstot tekstu tas pats parnes nakosaja rinda un nav tadu tizlu gluku ka tagat bet tagat kad uzliku uz hosta tas nestrada... varbuut tu zini ka lai palidz man?
  23. Mikus

    Jusu lapas

    zinu zinu mao otra kopmi stav izlabots tape neuztraucies tulit viss bus oki doki bljin tu nevari palidzet es tam textarea uzliku warp="hard" un otra kompi uz apache visn vnk garu tekstu pats sadalija rindas un nelava ta izplesties bet tagat atkal viss pakala... varbut tu zini ka palidzet?
  24. Mikus

    Jusu lapas

    Nu cik nu es skatos kad jus te visi loti centigi kautko taisat un tasat bet varbut kads varetu te iepostot savu web (ja nav zeel) gribu vienkarshi redzet kas jums labs sanak... man ka PHP iesacejam sanak SHITA (shads link jo vel nesmu visu partulkojis uz ENG valodu bet tas tikpatka pabeikts...) ludzu ievertejiet un pasakiet kadu atzimi jus man liktu nemot vera kad PHP macos pashmacibas cela no "PHP soli pa solim" un to saku darit vasaras sakuma.
  25. nu jaa bet kada tam tur starpiba, galvenais ta4u ir rezultats :D
×
×
  • Create New...