Jump to content
php.lv forumi

iall

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    381
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iall

  1. Otra lapa ir custom made cms, nav WP. GraphQL izskatās tīri interesants. Vakarā palūrēšu ko ziemā ēd. Paldies par atbildi :)
  2. Sveicināti. Saskāros ar lietu, ka ir vajadzīgs nosūtīt datus (piem. - desas bildes, kad taisīta u.t.t) uz citas mājas lapas API. Nekad nav bijusi saskarsme, bet atradu šo saiti - https://developer.wordpress.org/rest-api/ Vajadzēs nočekot (tas protams pēc datu nosūtīšanas) vai konkrētā desa jau eksistē, ja ir dzēsts no manas lapas, tad dzēšam vai arī maina info attiecīgi kā ir manā WP lapā. Būtu kruta, ja varētu uzveidot, ka tas viss notiek automātiski. Varbūt kādam ir pieredze šādā lietā? Sākšu bakstīt un tad jau manīs kas iznāks. Paldies
  3. @Kemito Tā būs arī jādara. Paldies visiem.
  4. Paldies par ieteikumiem. Nebiju apsvēris domu par wix. Papētīšu tuvāk, ko piedāvā, no nē. Pēc sarunas ar cilvēku par mājas lapu, pierakstīju gandrīz pus kladi ar vajadzīgajām lietām :facepalm Jāskatās cik daudz no tā visa ar wix var uztaisīt.
  5. Liels paldies par atbildi. Aizmirsu piebilst, ka firma pieder manas sievas brālēnam. Bet domāju, ka radus ar biznesu jaukt nevajadzētu.
  6. Labrīt. Ir piedāvājums no firmas izveidot mājas lapu. Prasa, cik tas varētu izmaksāt. Jautājums - kā lai es to aprēķinu? Par mājas lapu: * Wordpress * Spraudņi (gan jau kautkāds Wordfence, WP-admin slēpšana un pārejās figņas) * Jāatrod hostings * Jāreģistrē domēns * E-pastu uzstādīšana * Google Analytics * U.C. lietas Vienu vārdu sakot - viss ir jāizdara man un jāpiestāda rēķins. Gribētos domāt, ka no 250€ naudiņām uz augšu. Vai arī labākais variants būtu stundas likme? (lasīju iepriekšējā postā) P.S. - Atvainojos, ja posts vairāk der Offtopika sadaļā. Paldies.
  7. Super, paldies. Brīvajos brīžos būs ko apskatīties.
  8. Man vēl ir tālu, tālu, tālu līdz tādām lietām, kaut arī frontends ļooooti patīk. Nevaru atrast laiku visam, tādēļ knibinos ar visādām bezjēdzīgām lietām, kad sanāk brīvs brīdis. Pa lielam apgrābstu visu, bet atmiņā iespiežas tikai pavisam nedaudz.
  9. Varbūt, bet varbūt arī nē! :) Paldies par palīdzību visiem. @jurchiks - alus no manis, par uzvešanu uz pareizā ceļa.
  10. @jurchiks - man sanāca mazliet īsāk. $sql2 = "SELECT * FROM ziedi JOIN ziedu_kategorijas ON ziedi.ziedu_id = ziedu_kategorijas.zid"; $result2 = mysqli_query($conn,$sql2); $names = array(); while($row2 = mysqli_fetch_assoc($result2)) { foreach ( $result2 as $row2){ $name = $row2['nosaukums']; if(!in_array($name, $names)){ $names[] = $name; echo '<br /><u>'.$name ."</u><br />"; } echo $row2['puku_nosaukums']."<br />"; } }
  11. Sasmējos! :) Viss bija pareizi nokopēts, negāja. Centos mazliet pielabot, paskatīties vai varbūt ir kas nepareizi nodefinēts, izsaukts. Nemācos par programmētāju, tīri hobija pēc. Pēc Tava dotā koda - Warning: Invalid argument supplied for foreach() (katrai rindai kur ir kvērijs).
  12. Neuzmanības kļūda, atkal. Pārlaboju uz ko šādu: foreach ($categories as $category) { $flowers[$category['zid']] = "SELECT puku_nosaukums FROM ziedi WHERE ziedu_id = $category[zid] ORDER BY puku_nosaukums ASC, $category[zid]"; } Rāda šo: Notice: Undefined index: ziedu_id in C:\xampp\htdocs\lazdkalni\admin\inc\all-flowers.php on line 57 Kods: foreach ($categories as $category) { echo $category['nosaukums'].'<br />'; foreach ($flowers[$category['ziedu_id']] as $flower) <- 57 rindiņa { if(empty($flower['puku_nosaukums'])) { echo 'Ziedu nav!'; } else { echo $flower['puku_nosaukums']; } } } Pieņemu, ka ziedu_id nav izvilkts un tādēļ met kļūdu. Pilns kods: http://codepad.org/M8TIaf0O
  13. Labrīt. Biju rakstījis šādi: $categories = $conn->query("SELECT zid, nosaukums FROM ziedu_kategorijas ORDER BY nosaukums ASC"); $flowers = []; foreach ($categories as $category) { $flowers[$category['zid']] = "SELECT puku_nosaukums FROM ziedi WHERE ziedu_id = ? ORDER BY puku_nosaukums ASC, $category[zid]"; $categories->bind_param("s", $category['zid']); $categories->execute(); } Rezultāts - "Fatal error: Call to undefined method mysqli_result::bind_param()"
  14. Labvakar. Esmu uzsēdies uz šo: $categories = $conn->query("SELECT zid, nosaukums FROM ziedu_kategorijas ORDER BY nosaukums ASC"); $flowers = []; foreach ($categories as $category) { $flowers[$category['zid']] = "SELECT puku_nosaukums FROM ziedi WHERE ziedu_id = ? ORDER BY puku_nosaukums ASC, $category[zid]"; } Nevaru, vai drīzāk nemāku, sabindot lai aizstāj "?" zīmi. Met šo - "Fatal error: Call to undefined method mysqli_stmt::bind_results()" Paldies visiem, kas velta savu laiku, man palīdzēt atrisināt šo problēmu.
  15. @jurchiks - liels paldies, tūlīt pat ķeršos klāt. Ziņošu kā izdevās. @Kavacky - vai, vai, vai, kāds šodien pūcējās! :D
  16. Tad sanāk, ka izvadot man ir jāpārbauda vai tāda kategorija jau ir un ja ir, tad neizvadīt otru reizi. Pareizi sapratu? Ar MySql ir iespējams izvadītās kategorijas sagrupēt, lai man nebūtu ar PHP jāķēpājas? Migla galvā, jāiet pastaigāt, smuks laiks.
  17. @jurchiks - Nemaz nepamanīju, paldies. SELECT ziedi.ziedu_id,ziedi.puku_nosaukums,ziedu_kategorijas.zid,ziedu_kategorijas.nosaukums FROM ziedi INNER JOIN ziedu_kategorijas ON ziedi.ziedu_id = ziedu_kategorijas.zid ORDER BY ziedu_kategorijas.nosaukums ASC Tagad izvelk šādi: Flokši Mazutas bacutas Flokši Skarainais floksis Phlox paniculata 'Bright Eyes' Rozes wewe Tuvāk patiesībai ir, floksis palīda uz augšu, bet dubultojās maita tik un tā! :)
  18. SELECT ziedi.ziedu_id,ziedi.puku_nosaukums,ziedu_kategorijas.zid,ziedu_kategorijas.nosaukums FROM ziedi INNER JOIN ziedu_kategorijas ON ziedi.ziedu_id = ziedu_kategorijas.zid; ORDER BY ziedi.ziedu_id ASC Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given Kvērijs atgriež false. Breinfaks kārtējais. @Kavacky - Vilkšu vienā kvērijā visas kategorijas un otrā ziedus ar kategoriju id'iem. Laikam būs vieglāk.
  19. Mēģināju šādi: SELECT DISTINCT ziedi.ziedu_id,ziedi.puku_nosaukums,ziedu_kategorijas.zid,ziedu_kategorijas.nosaukums FROM ziedi INNER JOIN ziedu_kategorijas ON ziedi.ziedu_id = ziedu_kategorijas.zid nesanāk.
  20. Labdien. Ir divas tabulas, kuras ir sasaistītas kopā ar INNER JOIN, bet problēma ir tāda, ka kategorijas tiek izvadītas dubultā: Flokši Skarainais floksis Phlox paniculata 'Bright Eyes' Rozes wewe Flokši Mazutas bacutas Vēlamais rezultāts būtu šāds: Flokši Skarainais floksis Phlox paniculata 'Bright Eyes' Mazutas bacutas Rozes wewe MySql kvērijs: SELECT * FROM ziedi INNER JOIN ziedu_kategorijas ON ziedi.ziedu_id = ziedu_kategorijas.zid Cik papētīju, tad labākais variants laikam būtu ar GROUP_CONCAT() vai ORDER BY, bet nesanāk. Lauzu galvu jau no vakardienas. Risinājums ir iespējams vienkāršāks par vienkāršu. Paldies.
  21. Super, liels paldies indoom!
  22. @Wuu - fidls šeit - https://jsfiddle.net/b59ro43p/3/ @frontend - Kā es savādāk iemācīšos?
  23. Sveicināti. Ir attiecīgs Javascript kods, kas dod iespēju lietotājam apskatīt bildes, pirms tās tiks augšupielādētas uz serveri. https://jsfiddle.net/b59ro43p/1/ Sāpe ir tur, ka ar Javascript esmu uz "Jūs" un netieku viens galā. Cenšos rast risinājumu, lai ielādētās bildes varētu izdzēst un maksimums bildes ko var apskatīt ir 3. Lūk ko biju domājis: Šādi varu turpināt ielādēt bildes mūžīgi (kā redzat, esmu jau ielādējis piecas) un katras bildes labajā, apakšējā stūrī bija vēlme novietot "X" uz kura uzspiežot, bilde tiktu dzēsta. Ja kāds varētu norādīt uz kādu rakstu vai ko tamlīdzīgu, būtu ļoti pateicīgs. Paldies.
×
×
  • Create New...