Jump to content
php.lv forumi

druidos

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

druidos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tanī virzienā, laikam, arī nāksies ko darīt. Primitīvā līmenī strādās. Bet lai neizgudrotu velosipēdu: Varbūt tomēr kāds kur tīklā ir redzējis gatavu normālu algoritmu, vai arī kodu (jebkurā valodā), kas veiktu tādu lietu?
  2. Precizēju vajadzību: ir jādabuj no jauna pievienoto vārdu (ne rindiņu!) sarakstu, kā arī dzēsto vārdu sarakstu, un ja vārds ir vienkārši ticis labots - ietekmēto simbolu skaitu.
  3. Teksta izmaiņu apjoma noskaidrošana: kur dabūt algoritmu vai gatavu skriptu? Ir divi teksti: jaunais un vecais. Ir nepieciešams noskaidrot: cik ļoti vecais teksts atškiras no jaunā (mainītie vārdi, vai vārdos labotie simboli)? Raku Gūglē atradu plaģiātisma pārbaudītājus, bet tādu, kas veiktu augstāk aprakstīto funkciju atrast neizdodas.
  4. druidos

    CSS un tabula

    Kāds var ieteikt variantu, kas strādātu ar uz IE?
  5. druidos

    CSS un tabula

    Kāpēc tas tā ir? Tiklīdz pajautā, tā uzreiz pats atrodi daļēju atbildi, bet pirms tam meklē meklē un neatrodi. :) Atbilde: tbody tr td + td + td { text-align:center } tbody tr td + td + td +td +td { text-align:right } Vismaz ar FF strādā. Uz IE nē. :(
  6. druidos

    CSS un tabula

    Dota tabula: <table> <thead> <tr> <th>P.</th> <th>NICK</th> <th>Login</th> <th>PASSWORD</th> <th>Price</th> <th>VAT</th> <th>Total</th> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>sk</td> <td>nickname</td> <td>login</td> <td>password</td> <td>price</td> <td>vat</td> <td>total</td> </tr> <tr> <td>sk</td> <td>nickname</td> <td>login</td> <td>password</td> <td>price</td> <td>vat</td> <td>total</td> </tr> </tbody> </table> Kā skaisti UN īsi ar CSS palīdzību pateikt, lai tabulas kolonnas saturs (ne virsraksts) tiktu izlīdzinātas: 1-2: pa kreiso malu 3-4: centrs 5-7: pa labi?
  7. NEVAJAG taisīt liekas QUOTEs! (bubu) Tnx par padomu!
  8. %#&%^%$&^ Manuāli skatās, pat ļoti - bet lokāli. :( Par to manuāli piemirsis biju. TNX!
  9. Sākuma laiks: 2005-11-21 16:03:45 Beigu laiks: 2005-11-21 16:09:31 Vai kādam ir gatava funkcija, kas noteiktu, cik daudz laika pagājis no sākuma datumam līdz beigu datumam. Piemēram izvadītu sekojošo: nn dienas, nn stundas, nn minūtes, nn sekundes. Tnx
  10. Vai ir iespējams 3. MySQLā uztaisīt tādu selectu, kur rezultātu tabulā parādītos arī numurs pēc kārtas? T.i. "SELECT x, * FROM table ORDER BY column" un izdod tabulu, kur pirmā kolonna ir numurs pēc kārtas.
  11. Sk. pirmo postu. Paroles, protams, dažādas. Paldies visiem!
  12. Labi, tauta, nemokiet sevi. Lai arī gribējās daudzmaz skaisti to lietu sataisīt, nāksies vien taisīt neskaisti - pielikšu slēdzi un taisīšu papildUPDATE pie datu ievades. :((
  13. Kurā vietā man vajadzētu izprasīt password lauku? Ja es to prasu: select userid, [b]password[/b], max(concat(try,',',id)) as maxtry from userlog group by userid , tad man izdod pirmā ieraksta paroli. Bet ja prasu iekš concat - viss normāli, BET, jautājums, vai tas neradīs palielinoties datu apjomam?
  14. Vismaz manējais MySQL (veca versija 2.3, jaunināt nav iespējas) tādu lietu neatbalsta. :(
  15. Cik esmu novērojis, izdod tos datus, kas tuvāk tabulas sākumam. Auto_increment ir. limit 3 - neder, jo ierakstu ir neierobežoti vairāk par piemērā dotajiem. Piemērā, tikai lai varētu saprast problēmu!
×
×
  • Create New...