Jump to content
php.lv forumi

Mārcis Abele

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mārcis Abele

  1. Vai kaut kur ir saraksts ar uzņēmumiem kuros neiet strādāt un vai nav iespējams, ka kāds uzņēmums iedod pārbaudes uzdevumu kā īsto uzdevumu?

    Piemēram ja uzņēmums iedod uzdevumu nedēlas ilgam termiņam un uzdevums ir sistēma par kuras uztaisīšanu nopelnītu naudu, bet Tev ir jāiztērē nedēļa laiks pa velti.

     

    Vai Latvijā ir kādi uzņēmumi, kas piekopj tāda veida praksi bezmaksas darba spēka piesaistīšanai?

     

    Šo jautājumu uzdevu jo ir uzņēmumi, kas regulāri meklē darbiniekus un neticu, ka 2 gadu laikā nav iespējams atrast meklēto. : )

     

    Atvainojos par jautājumu, bet ir maza pieredze ar Latvijas IT tehnoloģiju darba tirgu.

     

    Esmu junior programmētājs, bet gribas zināt robežu, kad kaut ko darīt pa velti vai labāk uzreiz par to nopelnīt naudu?

     

     

  2. Vai esat saskārušies ar  Analysis paralysis jeb pārāk daudz risinājumu pieejamību un analizējot visu nokļūstot tādā kā bezdibenī, kad netiek īstenots kāds projekts jo beigās aizdomājaties tik tālu un tik dziļās detaļās, ka projekta īstenošana prasa pārāk lielu termiņu un pārējos resursus?

  3. Biju domājis gan projektu plānošanu gan sarežģītu risinājumu domāšana. Protams arī biznesa loģikas domāšanu sistēmai ar kuras jomu nav bijusi nekāda pieredze un ir jādomā ko likt iekš ERM. Paldies par atbildi un tagad saprotu kādēļ iespējams attīstība nāk lēnāk jo koderim laikam ne visai būs attīstība sēžot alā un visu darot vienatnē.

    Arī ja paņem ilgākas pauzes ir forši arī ja ir kāds mentors, kas palīdz noķert projektu garšu.

×
×
  • Create New...