Jump to content
php.lv forumi

Recruiter

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Recruiter

  1. Sveiciens visiem! Kliedēšu jūsu neziņu. Konkrēti šajā gadījumā tas ir slēgtais konkurss. Uzņēmuma nosaukumu un vakances detaļas ir iespēja noskaidrot jebkuram interesentam, kurš vēlās pieteikties uz vakanci, sazinoties ar mani pa norādītajiem kontaktiem. Atbildēšu uz otru jautājumu - par komisijām. Konkrēti šajā gadījumā uzņēmums ir uzticējis man veikt šo atlases procesu, pat, ja kāds pa tiešo piesakās viņš ir rindas kārtībā uz izskatīšanu. Nenoliegšu, ka ir sanācis strādāt pie projektiem/ar sadarbības partneriem, kur konkrētajai vakancei rekrutierim nav pirmtiesību, tādēļ pastāv arī tāds iemesls, kādēļ rekrutieri brīžiem neatklāj kompānijas nosaukumu sociālajos tīklos. Aicinu visus, kuri ir ieinteresēti šajā vakancē, droši ar mani sazināties, labprāt sniegšu detalizētāku informāciju! :)
  2. Informācijas tehnoloģiju uzņēmums, kurš ir tirgus līderis savā darbības jomā, 20 gadu bagātajā pieredzē iemantojis atzinību to klientu vidū, un lepojas ar plašo zīmola atpazīstamību Latvijas iedzīvotāju vidū jebkurā vecuma grupā, savā komandā aicina pievienoties PHP programmētāju. Galvenie uzdevumi: klientu pašapkalpošanas programmas uzturēšana, uzlabojumu veikšana, pielāgošana klientu specifiskām vajadzībām; iekšējo programmatūru/platformu izstrāde; darba uzdevumu struktūras Jira ievērošana, specifikāciju fiksēšana, Cross Code review. Prasības kandidātiem: 3 - 5 gadu pieredze programmēšanā; ļoti labā līmenī pārzināt PHP un Laravel tehnoloģijas; pārzināt datubāzes, vēlams SQL; labā līmenī pārzināt Vue.js tehnoloģiju; pārzināt Docker un Nuxt.js; labas latviešu valodas zināšanas, angļu valoda nepieciešama tehniskā darba veikšanai. Uzņēmums piedāvā: atalgojumu no 2800 - 3600 EUR bruto; veselības apdrošināšanu uzsākot darba attiecības; komandas saliedēšanās pasākumus; profesionālās izaugsmes iespējas; iespēju piedalīties finansētās apmācībās; interesantu un dinamisku darbu saliedētā kolektīvā; iespēju strādāt vienā no atpazīstamākajiem uzņēmumiem Latvijā, kurš ir tirgus līderis tehnoloģiju nozarē. Darba laiks: pēc vienošanās Darba vieta: uz vietas birojā, Rīgā. Pieteikumu sūtīt uz [email protected] Konfidencialitāte garantēta.
  3. Sveiki! Meklēju uzņēmumam PHP programmētāju. Darbs stabilā uzņēmumā ar izaugsmes iespējām. Pilnu vakances aprakstu skatīt šeit : https://www.darbaguru.lv/lv/vakances/883-php-programmetajs-a-1
×
×
  • Create New...