Jump to content
php.lv forumi

Spoon

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spoon

  1. Ir bijis, un arī šobrīd gadās. Māksla slēpjas lielas un sarežģītas problēmas sadalīšana mazās risināmās lietās. 

    Un strādā pie tiem risinājumiem kas šobrīd ir skaidri un nevis mēģini visu izplānot no a-z. Pārējās lietas pievilksies pašas laika gaitā klāt. Agile 

  2. @codehighriga ar Symfony jo tomēr tā ir stabila vērtība cauri dekādēm un arī struktūra/koncepcija (lai arī kā to sauc) tuvāk sirdij. Nav jau tā ka būtu pret ko alerģija, bet šajā mirklī tas ir tas ko vēlos. PHP 8 tāpēc ka 8. Valoda attīstās lēnām, gribas iet tam līdzi. 

    @briedis jā, zinu/redzu par framework agnostic kodu. Strādāju palielā +/- 6 gadus vecā projektā, sarakstīts ir gana daudz. Esmu ari Yii2 projektos padarbojies, kā reiz pirms 7 gadiem kad tas bij topā :)

    Par mikro-servisiem, neesmu vel redzējis/dzirdējis veiksmīgos gadījumus LV. Cik dzirdēts parasti tas beidzās ar pilnīgāko haosu. Bieži ikdienā tie vienkārši ir atsevišķi projekti ar kādu specifisku API priekš otra projekta.  Btw, man patīk monolīts. 

  3. Jau ilgu laiku sanāk krāmēties ar diezgan senām/vecām tehnoloģijām un lietām. Kaut kad pārskatāmā nākotnē gribētos kaut ko pamainīt, līdz ar to sāku skatīties uz Symfony 5 + PHP 8. 

    Interesē, kas LV šobrīd notiek? Vai ir uzņēmumi ar interesantiem/nopietniem projektiem kur izmanto šo stack?  Varbūt kāds pēdējā laikā painteresējies apkārt un ir ko pastāstīt. 

    Paldies. 

×
×
  • Create New...