Jump to content
php.lv forumi

unreachablecode

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by unreachablecode

  1. Tāda apmēram bija doma, jautājot briedim - cik tas ir aktuāls lielā mērogā, jo tehniskais uzdevums taču tika izpildīts. Pie tam krietni ātrāk nekā minimālajā noteiktajā iesūtīšanas termiņā. Ja tev vēl nav darba pieredzes, Scandiweb būs krietni pretīmnākošāki. Bet ilgtermiņā izaugsme tur tikai Magento ietvarā, diemžēl.
  2. Nav vēlmes ar tevi te diskutēt, jo acīmredzami pašam attieksme nav no tām labākajām. Ieteiktu gan nespriest par cilvēku pēc virspusēja komentāra, jo tas liecina vien par tavas personības seklumu, bet gan jau tev būs ķešā vēl viens uzbrauciens arī pēc šī draudzīgā ieteikuma vai ne? :)
  3. Norādīju vien to, ka man zināmie programmētāji tam neseko īpaši līdzi un tu, ar savu komentāru, pierādīji tieši to pašu, jo intervijā būtu izgāzies, ja tas darba devējam ir tik ļoti svarīgi. Kur tur redzi "attieksmi"? Tie ir tikai novērojumi.
  4. Cik aprunājos, praktiski neviens neseko līdzi un, kā pats tikko pierādīji, arī Tu ne
  5. Tu gadījumā nestrādā draugiem grupā? Nesen tur tiku cauri tehniskā uzdevuma atlasei, bet pēc video intervijas pateica, ka atraduši labāku kandidātu, nepaskaidrojot iemeslu. Varbūt deguns nepatika, nezinu, bet intervijā no vecākā programmētāja jautājumi bija jocīgi, piemēram: Vai/kur sekoju jaunākajām tendencēm nozarē; Kāda ir jaunākā PHP versija; Kādas atšķirības būs topošajā 8.0 versijā; Kas ir ES6; Kāda atšķirība star ES6 un ES5. Utt. Katrā ziņā pieredze man ir nedaudz vairāk kā gads, pirms tam ilgi strādāju IT nozarē (tehniskais atbalsts) un spētu iemācīties visu, kas nepieciešams - arī sekot līdzi jaunākajām tendencēm, ja tas būtu nepieciešams. Pazīstu diezgan daudz programmētājus, taču praktiski neviens no viņiem šādas lietas nepārzina, ja vien ar to nav saskāries kāda projekta ietvaros (stāv vecais PHP, kas neatbalsta kaut ko, utml.). Viens izņēmums - seniors ar 10+ gadu pieredzi lielos uzņēmumos, taču viņš noteikti nekandidētu uz vakanci ar šo algu (2-4k bruto). Galu galā nav skaidrs, kas ir tie maģiskie kritēriji un kāpēc gan darba devējs nav ieinteresēts darbiniekā, kas tos varētu apgūt relatīvi ātri? Biju pirms vairāk kā gada pieteicies arī šīs pašas grupas koderu skolai, taču tad arī man atbildēja, ka "meklējot kandidātu ar lielāku pieredzi". Tāda sajūta, ka piesakos darbam Google, nevis Latvijas uzņēmumā. Katrā ziņā, ja esi no "draugiem", būšu pateicīgs, ja spēsi iekomentēt par šo.
×
×
  • Create New...