Jump to content
php.lv forumi

emilsD

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emilsD

  1. emilsD

    Platforma

    Velme ir izveidot kautko lidzigu,niances neteiksu,bet domaju saprati domu,ja un cik lielas butu izmaksas ar +- kautko lidzigu ka viniem? PS. Drosi varat PM uzrakstit ar cik lielam naudam man jarekinas.
  2. emilsD

    Platforma

    Sveiki,jautajums sekojos,uz kadas platformas ir buvets atdodmantas dot lv? Loti interese,jo ir nepieciesams kads ads skripts,varbut kads var ieteikt kautko lidzigu? Paldies. :)
  3. Par framework neesu parliecinats,cik pats saprotu php,javascript un tmldz. DB ir. Japielabo front-end un pielauju ka back-end ari. Par cenam man nav ne jausmas to individuali apspriedisim.
  4. Sveiki visiem. Ir maza problema,ir puzlidz gatavs projekts,kodets no 0 (Kads projekts PM). Meklejumos web programetaju kas varetu pabeigt projektu. Kursh varetu parbaudit un uzfrishinat projektu,pielikt/nonemt/pielabot lapu musdienigam metodem. Darbs nav parak sarezgits. Par samaksu man gruti teikt,jo nevaru ta uzreiz pateikt,ja kads atsaucas tad PM. Paldies. PS. Gabaldarbs ne pastavigs.
  5. Sveiki visiem,ir maza problema,sobrid meginu macities java uz linux (Ubuntu). Un nevaru saprast ka var atskanot url tas ir no neta radio,c# sapratu bet tagad kautka esu iegrimis pardomas,kods ka parasti vnk bez neka,kadu packcage varbut vajag jo googles tante met dazadas lietas ara,bet kad censos kautvai ielikt import java.net.URL; met eroru http://i.imgur.com/jG35mWV.png Paldies
  6. Paldies. Bet es nesaprotu ka seit pievienot telefona num: Api kei ir,bet nesaprotu ar to numuru hmmm using System; using System.IO; using RestSharp; using RestSharp.Authenticators; public class SendSimpleMessageChunk { public static void Main (string[] args) { Console.WriteLine (SendSimpleMessage ().Content.ToString ()); } public static IRestResponse SendSimpleMessage () { RestClient client = new RestClient (); client.BaseUrl = new Uri ("https://api.mailgun.net/v3"); client.Authenticator = new HttpBasicAuthenticator ("api", "YOUR_API_KEY"); RestRequest request = new RestRequest (); request.AddParameter ("domain", "YOUR_DOMAIN_NAME", ParameterType.UrlSegment); request.Resource = "{domain}/messages"; request.AddParameter ("from", "Excited User <mailgun@YOUR_DOMAIN_NAME>"); request.AddParameter ("to", "[email protected]"); request.AddParameter ("to", "YOU@YOUR_DOMAIN_NAME"); request.AddParameter ("subject", "Hello"); request.AddParameter ("text", "Testing some Mailgun awesomness!"); request.Method = Method.POST; return client.Execute (request); } } Iesledzot Tele2 Latvia 371#########@sms.tele2.lv send text 'ON' to 1612. Un iesledzot gmail Atļauja piekļūt no lietotnēm ar zemāku drošības līmeni: IESLĒGTA ,atnak sms no mana epasta.Bet man kautka gribetos,lai sutas vnk ka sms nevis no epasta,hmmmm Vai ir jega no siem kadu nemt? Paskatijos nop... https://smsemailgateway.com/ using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; using System.Windows.Forms; using System.Net; using System.Net.Mail; namespace smssutit { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { MailMessage message = new MailMessage(); message.To.Add("[email protected]"); message.From = new MailAddress("[email protected]", "App"); message.Body = "Jauna zina"; SmtpClient smtp = new SmtpClient("smtp.gmail.com"); smtp.EnableSsl = true; smtp.Port = 587; smtp.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network; smtp.Credentials = new NetworkCredential("[email protected]", "parole"); try { smtp.Send(message); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message); } } } } Varbut ar kadu varam privati telegram? :)
  7. Errors https://prnt.sc/on3yta Meginaju dazadus portus un gateway ka piemeram @sms.tele2.lv. Un izmantoju savu acc gmail
  8. Piekritu,mekleju tagad risinajumu :) + bezmaksas nemaz nevar atrast es domaju api. Nesaprotu kas pa problemu,nesanak aizsutit errors failure to send mail. hmmm using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; using System.Windows.Forms; using System.Net; using System.Net.Mail; namespace smssutit { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { MailMessage message = new MailMessage(); message.To.Add("[email protected]");//te jabut kautkam citam message.From = new MailAddress("[email protected]", "App"); message.Body = "Sveiki"; SmtpClient smtp = new SmtpClient("smtp.gmail.com"); smtp.EnableSsl = true; smtp.Port = 465; smtp.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network; smtp.Credentials = new NetworkCredential("[email protected]", "tava parole"); try { smtp.Send(message); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message); } } } }
  9. OK,bet api kadu vajag viennozimgi,lai varetu kautko darit. Un man nav ne jausmas kur vinu dabut.
  10. Lai netaisitu jaunu topiku velos pajautat jusu domas saistiba ar sms sutisano no c# aplikacijas. Skatos uz so pasakumu http://www.text2reach.com/ Bet nekadi nevaru saprast ka lai api pievieno hmmm Paldies :)
  11. Paldies e-remit,problema atrisinata :) Janu kadam noder,te bus ar visu source --> T a izskatas,vnk ,lai nav katru reizi browseris javer vala tad vismaz man noder si neliela programma :) https://failiem.lv/u/xn2v4wqv https://prnt.sc/ol2dl7
  12. Man kautkas tur neiet,varbut vari visu source sazipotu iemest? Paldies.
  13. Es nezinu ,bet man nesanak,reali te visu nakti nemos Velos vienkarsak parskatamak un lai saprotu ne tikkai es
  14. Sveiki visiem,esu sacis darboties ar c#. Un nekadi nevaru saprast kas man te pa vainu: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; using System.Windows.Forms; using WMPLib; namespace radio { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { new WindowsMediaPlayer() { URL = "http://www.radioskonto.lv/online_radio/stereo.m3u" }.controls.play(); } private void Button2_Click(object sender, EventArgs e) { } } } Problema tada ka ir ideja lai kad uzspiezot uz pogas skan radio,un uzspiezot atpakal apstajas(Uz tas pasas pogas) un tada gara ar visam stacijam,izrakaju googli neko neatradu. Paldies,ceru uz kadu atbildi :)
×
×
  • Create New...