Jump to content
php.lv forumi

alibaba

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alibaba

  1. Mja,skatos kads jau ir interviju devis AV un netur skenejis LOL
  2. Ja laikam neesu ar elektigu ez es?bik raustat ;9 Varbut uzraxti man pc un meginashu kautko daritne isteniba vajag bez AVun tadam iestadem,ja palidzesi tad bu good!
  3. Tas nav divains jo bija clone ar winrar,lai junk faili butu aka clone. Sonakt izveodosu mazu Cypter emetisu kodu Any way thanks.
  4. Es lietoju resaurce hacker un ir samest ko vien var samest lai butu FUD
  5. Paldies par atbildi,pamati ir ,bet ka rocies talak ta googles tante janem prieksa,te ir maza programmina kas domata ,nu sapratisat https://files.fm/u/74ftqczy ar visu source
  6. Lai netaisitu jaunu topiku ta iedomajos,vai privati var kads pasniegts .NET stundas par adekvatu samaksu Riga?
  7. alibaba

    Ideja

    Ir citas idejas?
  8. alibaba

    Ideja

    Ja kautko lidzigu, bet izskatas ka ta ari paliks ka ideja.
  9. alibaba

    Ideja

    Sveiki,visiem. Tatad ideja tada,ir majaslapa ar dot lv,bet nekadi nevaru izdomat ka cilveki varetu pasutit preces no LV veikaliem uz savu adresi,protams saskanojot ar labakajiem internetveikaliem un tmldz,respektivi,cilveks ienak lapa tur ir dazada veida preces no dazadiem i-neta veikaliem (LV) ,cilveks apskatas,iepatikas,pasuta,miers. (Ne taka kur pirkt,salidzini un ta)Ceru ideju sapratat. Paldies.
  10. Ok,skatijos to,bet es te ta padomaju un sapratu,ka nekas nav par brivu saja pasaule hmmm
  11. Par to es aizdomajos,tiesi SMS pakalpojuma sniedzejs,jo cik saprotu un domaju ta vnk tu nevaresi "nahalavu" sutit sms uz nezin ko un nezin cik,jo nav jau 2002 gads etc... Papetiju Nekur nevaru atrast kautviena API,lai caur WebClient kautko izveidotu,varbut uzmet PM,vai seit. Paldies.
  12. Jautajums,lai netaisitu jaunu topiku,cik papetiju ir iespeja no win aplikacijas sutit sms uz tel numuru. Varbut kads ir kautko tadu veidojis un var padalities ar domam un tmldz... :)
  13. Source pievienota,ja kadam interese,lai nemas,tur vel daudz darama,bet vis +- strada.
  14. Paldies,atradu savu bedu tagad viss ok. Iznemot textboxa neuzradas ka fails pievienots,bet papetisu sikak :) Pilns murgs šeit :)
  15. kods https://paste.ofcode.org/5drKafnD8JJvC2VVjvAhr7 Jautajums ka var pievienot aka sutit kadu failu uz epastu? meginaju dazadi....
  16. Viss strada,bet vajag ar laukiem,lai es aka kads var vnk noradit portu smtp pec savas vajadzibas,bet kad ieraksta manuali koda portu vis ok,bet kad lauka ieraksta tad tads error,izrakaju googli bez rezultata. Hmmm uz inbox dot lv iet ,bet uz gmail timet out brrr Aizgaja vis ok,neesu testejis citus smtp ,bet laikam viss ok. if (textBox8.Text != null) client.Port = System.Convert.ToInt32(textBox8.Text);
  17. Varbut tevi nepareizi sapratu,bet man ta sanak,kur portu vajag ierakstit nekadigi nevar,var vnk ierakstit manuali portu,bet texboxa nelauj hmmmm... https://anonfile.com/e39db0f6b6/error.jpg
  18. textBox8.Text ir kur portu norada,bet kad ielieku using (SmtpClient smtp = new SmtpClient (textBox7.Text, textBox8.Text); // te ir problema kad ievada smtp adresi,mana gadijuma gmail,bet kad ielieku textBox8.Text ,kas ir domata porta m,izmet erroru...hmmm Vienvard sakot doma ir ,lai cilveks var atseviski noradit smtp un portu!
  19. https://paste.ofcode.org/EGDizL9upQbKyRnX3naRhk Esu iesacejs c# kursi dargi un ta...bet nesaprotu kadel man rada smtp servera error itka vinsh nebutu,kods augstak. Varbut kads vairak sapratis.
  20. sveiki visiem,tatad ir maza programa izveidota,bet nekadi nevaru saprast ka var izdarit ta,lai kad piemeram uzspiez uz pogas (button) paradas error ,ka nav aizpilditi visi lauki un ta,ceru domu sapratat,paldies.
×
×
  • Create New...