Jump to content
php.lv forumi

Maize

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Maize's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Varbuut ka ssitaads errors vareetu sniegt kaadam kaadu skaidriibu: Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1226 is not allowed to access /home/adebes/public_html/UserFiles/Image owned by uid 33 in /home/adebes/public_html/Autobuss/construct/cms/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/connectors/php/commands.php on line 186 Sso te es arii sannemu tajaa FCk piedaavaatajaa testa failinnaa un ssitas izmetas araa pie failu uploda
  2. Visiem apakssfolderiem arii ir 777 - turklaat FCK tos apakssfolderus uzcepa pats ar 777 permisijaam - un tas jau man kautkaa jauc praatu - kaa tad ssis vareeja tos folderus sataisiit kaa vajag bet tad kad es lieku manuaali kaadu folderiiti izveidot tad ssis man to erroru sejaa iebaazz :(
  3. Nu nez! Itkaa kad lieku browsot to UserFiles folderiiti tad ssamais to lloti jauki nolasa un atteelo taa saturu taads kaads tas ir! :(
  4. Nuu ok! Tad taaa: folderitim /UserFiles/ permisijas ir kaa vajag - viss 777 Es veel piellauju ka taas permisijas ir vajadziigas arii visam cellam kas tajaa erroraa uzraadiitas ja? Probleema gan taada, ka es tajaa cella /home/adebes/public_html/UserFiles/ permisijas varu uzlikt tikai saakot no folderiissa /public_html/ - tas vereetu buut ka arii iepriekss kautkur taam jaabuut 777 ?
  5. Sveicināti! Taada man probleema! iespeejams nerakstu iisti pareizajaa foruma sadallaa tad piedodiet man bet pls ja varat paliidzat vai dodat kaadu ideju! Lieta taada: CMSaa ko ssobriid taisu vienai lapelei izmantoju FCK editoru! Kameer viss notika uz mana lokaalaa viss bija kaartiibaa bet tikko uzlieku uz remote serveriissa kur lapele tiks hosteeta ar FCK editoru notikaas nelaaga lieta: Izmantojos Failu browseri un veidojot jaunu folderiiti izmet erroru "Unknown error creating folder" Uz testa failinna kas iekllauts FCK man raada arii saadu probleeminnu: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> - <Connector command="CreateFolder" resourceType="Image"> <CurrentFolder path="/" url="/UserFiles/Image/" /> <Error number="110" originalDescription="SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1226 is not allowed to access /home/adebes/public_html/UserFiles/Image owned by uid 33" /> </Connector> NU par kautkaadu aploadossanu vispaar nav ne runas! Nekas nenotiek! Errorus nemet bet arii neaplodojas nekas! Varbuut kaads ir saskaaries ar ko liidziigu - tad plz paliidzat!
  6. Labriit! Es ticu, ka par to jau drossvein sseit ir runaats un daudz tomeer nesitiet mani par to ka neatradu! :) Mana probleema: Man nu baigi vajadzeetu kaadu skriptinnu kas baigi forssi ggenereetu forminnas bez skripta rakstiissanas! Nu kaa piemeeru varu mineet ssito: http://phpforms.net/demo.html Ssitas ir pa maksu bet es ticu ka taadi ir arii FREE! Patiesiibaa ar ssitaadiem saskaros pirmo reizi un taapeec iisti nemaaceessu pastaastiit ko es no taada ggeneraatora gribu bet tomeer meegginaassu paaris teikumos: 1) Man vajag lai suuta uz e-pastu formas laukus (super buutu ja kautkaada suutiissnana uz Datu baazi vai failaa arii buutu) 2) Pat nezinu - taa kaa linka piemeeraa - forssi buutu formu izvietot lapaa vienkaarssi pannemot skruiptu vai nez - kautkaadu includi ielikt Labi! Es buussu prieciigs par jebkuru ieteikumu! Paldies jau iepriekss un veelreiz sorry ja ssaadas teemas jau ir runaats.
  7. Labrīt! Vai nav kaadam padomaa kaads gatavs skripts priekss darba grafika? Varbuut kaads ir ar ko tamliidziigu saskaaries? Varbuut var ieteikt kaadu gatavu, vai vismaz kaadu piemeeru, lai vareetu passpikot idejas! Passam taadu uzrakstiit man tiessaam rokas necellas iipassi! Dodiet kaadu padomu!
  8. Jap ir ir laikam taa NTLM bet nu neko no taa neceertu - so laikam buus vien google jaapalieto vai uztaisiit viekaarssi divas ieejas uz taam fomaam bez redirekcijas! Buus tiesiibas redzees formu nebuus neredees un ies citur! :)) Labi! Visaadaa gadiijumaa paldies! Lai jauka diena!
  9. Nu jaa... Piekriitu ka pa sarezzggiitu bet man ssoreiz nav kur atkaapties. Es laikam nepiemineeju ka tad kad esju tajaa failaa kas inkluudo to fromu vinnss man paprasa paroliiti un lietotaaju ar windows logu (ielss Mozillas), bet iekss IExplorera nez no kurienes vinns to nem (varbuut kautkaada aktiivaa direktorija) bet tas jau zina kas exploreii iegaajis par lietotaaju un zina vinna paroliiti... Taatad ja ievadu lietotaaju un paroliiti no usera kam tiesiibas ir vinnss man vairaak neko neprasa un atver veelamo failu inkluudojot failu no taa foldera ar tiesiibaam, bet ja ievadu useri kam tiesiibas nav - redirektee (peec taa mana negliitaa principa) uz citu lapu, bet maita taads besgaliigi met araa logu un prasa paroli un lietotaaju atkal - nu jau arii IExploreis to dara, kautgan uz to failu nav ierobezojumu nu nevienam lietotaajam! Tagad pameegginaaju ar fopen kaa ieteica john.brown bet tagad domas starp brouseriem sadaliijaas. Exploreris itkaa nostraadaajaa pareizi bet mozill redirekteeja jebkuraa gadiijumaa buutu vai nebuutu userim taas tiesiibas. Man vajadzeetu funkcijinnu kas pateiktu vai dotajam lietotaajam kas ir ielogojies datoraa ir vai nav tiesiibas uz taadu un taadu folderiiti! Tas jau irkaa viss ko man vajag! :(
  10. Sorry par sso te man ir maza nojausma! Vispaar izskataas ka man ir maza skaidriiba! Ir taad alieta ka autorizeessanaas vispaar nav! Iisaak sakot ir grupas ar savaam tiesiibaam - nu kaa jau windows - luuk - folderiiti skatiities ir llauts noteiktai grupai - pareizaak buutu nevis skatiities folderiiti bet inkluudot failinnu no folderiissa! Ja lietotaajs nav no ssiis grupas tad vinnam to failinnu neinkluudo! Bet man kautkaa janoorganizee ka vinnu tad aizmet uz citu failu ja viinam to no taa foldera neinkluudo! <? if (!include('/folderis_ar_ierobezzotaam_tiesiibaam/failinnss_ar_formu.php')) {header("Location: /folderis_BEZ_irobezzojumiem/cits_failinnss_ar_formu.php");} ?> Daru ssitaa - itkaa redirektee uz citu bet met windows autorizaaciju aaraa - jo vinnss IF funkcijaa nevis atgriezz 1 vai 0 bet gan turpina inkluudot to kaut arii ir jau pavisam citaa failaa! Votkaa!
  11. Labas dienas! Lieta man tāda! Kādu funkciju es varētu palietot lai noteiktu vai dotajam lietotājam ir tiesības uz x folderi vai nav? (windowsa tiesiibas) Mana situācija ir tāda - man ir forma uz kuru ieiet caur kaadu linku bet uz sso formu ir tiesiibas tikai dazziem lietotaajiem (tiesiibas noteiktas ar windows useriem un grupaam) luuk! Man vajadzeetu taa lai ja ieiet cits lietotaajs, kuram taadu tiesiibu nav, tad vinnu redirektee uz citu failinnu! Ssobriid es to daru diezgan nesakariigi bet tomeer... sajaa folderii ar taam tiesiibaam ir tukss php vailinnss kuru es inkluudoju tajaa formaa passaa saakumaa, ja inkluudojas tad jau viss OK bet ja nee tad redirekteejas - itkaa jau viss ok bet vieniigi peec redirekteessanaas atkal jau izlec windowsa lodzinns kurss prasa lietotaaju un paroliiti un taa visu laiku, lai arii lietotaajs atrodas jau citaa folderii uz kuru tiesiibas ir! Proti, drossvien, tas notiek taapeec kad inkluudoju to tuksso failinnu vinns vinnu tikuntaa meeggina ielikt! Varbuut ir kaada cita funkcija includes vai require vietaa kas vienkaarssi atgriezt 1 vai 0 ja noraadiitu kaadu failu/folderi - proti 1 ja vareetu includot un otraadi! Vai kaada kas vienkaarssi atgireztu 1 vai 0 ja uz noraadiito folderi vai faili tiesiibas vainu ir vai nav! Nez vai vispaar te kas ir saprotams no taa ko te sarakstiiju, bet tomeer ja varat esiet tik laipni un iesakat man kautko! Paldies!
  12. Ups! Liels sorry! Man jau iet ciet un pašam galva vairs nedomā. <img src="fails_kas _ggeneree_bildi.php?mainiigais=blablabla">
  13. Njā! Uzradās jauna problēma! :( Kā lai tādam padod kādu GET vai POST mainīgo?
  14. Super! Jap! Tieši tā! Viss aizgāja kā smērēts! Liels paldies! :)
  15. Labs rīts! (uzreiz atvainojos ja gadījumā jau atkārtojos bet līdzīgus postus neatradu) Man sekojoša problēma! Ir vajadzība ar GD uzģenerēt png bildīti. Tad lūk! Ja tā ģenerēju tukšā php failā bez nekādiem html tad viss ir kārtībā. BIlde iznāk kā vajag. BET man to vajadzētu ielkt vienā citā skriptā kurā ir arī html un citas lietiņas. Tad lūk kad ievietoju bildi skriptam kautkur pa vidu, bildes rezultāts ir pagara rindiņa no sekojošiem simboliem: "ŹŅÓŌÕÖ×ŲŁŚāćäåęēčéźņóōõö" (ļoti pagara) Ja ielieku bildi pašā skripta aukšā un sākumā ielieku rindiņu header("Content-type: image/jpeg"); tad bilde izvadās taču pārējais skripts atmirst. Tāču ja to pašu rindiņu atstāju pašā sākumā, bet pašu bildes skriptu kautkur tālkāk tad arī izvadās simboli bildes vietā. Ja to rindiņu lieku skriptam pa vidu kopā ar bildes skriptu tad arī izvadās tikai simboli bet ne bilde! Nu ceru ka vispār bija kautkas skaidrs no manas problēmas. Liakam jau tas drošvien ir kautkas pavisam elementārs tāču man šitās lietas i jaunas un nesaprotu. Esat tik laipni, palīdziet ar padomu!
×
×
  • Create New...