Jump to content
php.lv forumi

Tassadar

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tassadar

  1. Kaut kas visticamāk nav ar attiecīgā servera instalāciju, jo uz citas platformas iet, kā vajadzētu. Paldies.
  2. Baigi mānīgi..spritnf tiešām nav pie vainas. Uztaisīju citu konstrukciju bez sprintf un vienalga tas pats..ok, from the top: @$string = $_POST['string']; echo $string; //viss ok $connect = mysql_connect($server, $user, $password); $string = mysql_real_escape_string($string, $connect); echo $string; //viss vēl arvien ok mysql_query("insert into table ( `string` ) values ('$string')",$connect); //db iepostē visu līdz kādai no specifiskajām rakstzīmēm :/
  3. Ok..izskatās, ka nevis mysql_real_escape_string(), bet gan sprintf(), caur kuru tiek formēts query būs pie vainas..
  4. Problēma tāda - pirms mysql_query padodot string ar latviešu simboliem [ā,ž...], datu bāzē saglabājas tikai tā stringa daļa, kura ir pirms pirmā no šiem simboliem. Piemēram, no stringa "tukšums" saglabājas tikai "tuk". MySQL konekcija un kodējums ir utf-8, ar stringu nekas pirms tam darīts netiek, pat apstrādes skriptā echo $string visu parāda pareizi. Tā ir kaut kāda mysql_real_escape_string() specifika vai arī es kaut ko esmu palaidis garām?
  5. https://addons.mozilla.org/mozilla/2878/
  6. Ideāli. Neliela modifikācija un viss strādā. Paldies par idejām un ieteikumiem.
  7. Nevarēju tā fiksi atrast caur search..tātad ir kaut kāds index.php, kurā tiek includētas citas lapas caur mainīgo iekš URL. Tik tālu viss darbojas, bet dažreiz ir nepieciešams caur URL nodot arī citus mainīgos, ne tikai includējamās lapas id. Kā panākt, ka padodot jaunu mainīgo uz URL, vecais arī saglabājas. Piemēram, man ir index.php?id=1 un vajag vēl vienu turpat pielipināt, piemēram, index.php?id=1&otrs=2? Mēģināju ar PHP_SELF, bet tas īsti nerubī, jo padodot mainīgo 'otrs', mainīgais 'id' tiek dzēsts. Ceru, ka skaidri apskaidroju situāciju.
×
×
  • Create New...