Jump to content
php.lv forumi

Colossus

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Colossus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ļoti jauka ideja, forši būtu, ja lapā saliktu vairāk labumu & piekabinātu forumu.
  2. Tak ej un prasi lai tev iedod to lapu.
  3. Ar kritēriju lapu viņiem Tevi obligāti ir jāiepazīstina.
  4. Kas tā par koledžu, kur vajag 150 no 200 punktiem un galadarbā vismaz 1000 savas koda rindas? Dokumentācijai ir minimālais lpp limits?
  5. Colossus

    padoms

    Dzīvojot Vācijā arī var frīlancēt priekš U.K vai ASV firmām. Ir pat redzēti sludinājumi, kad viena un tā pati firma meklē frīlanceri U.K un LV. Samaksa brutto U.K sludinājumā bija lielāka. Vācijā dzīvojošs frīlanceris droši vien var saņemt vairāk, nekā Rumānijā vai Latvijā. Uz Austrumeiropu outsourcē jo mazāk jāmaksā. Visi ir skopi. Tagad lasīju, ka Ķīnā, Bangladešā un Vjetnamā aug programmētāju skaits. Nāks bezdarbs, pabalsti noderēs.
  6. Colossus

    padoms

    Ko darīs ja kompānija pārliks savu outsource citur ? Pabalsti Vācijā tomēr ir labi. Vācija liela, vieglāk atrast citu darbu ja atlaiž. Nekad nedrīkst aizmirst pabalstus. Tie ir ļoti svarīgi.
  7. Colossus

    padoms

    Māžošanās un muldēšana. Vārdnīca. Konkurētspējīgs atalgojums = īsais tulkojums " esam skopi ". Garais tulkojums = " mēs paskatīsimies, cik tādi kā tu var nopelnīt pie citiem. Piemēram, no 1,0 līdz 1,2. Mēs sākumā ceram Tev maksāt 0,8, tomēr esam gatavi pieciest 1,0. Gadījumā, kad lētāku nevarēs atrast. Komercnoslēpums = " esam skopāki nekā mūsu konkurenti ". No Vācijas braukt uz Latviju neizskatās laba doma. Slikta doma.
×
×
  • Create New...