Jump to content
php.lv forumi

quattro7

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by quattro7

  1. quattro7

    padoms

    Nu reali ja ta padomat, var kaut ko atrast attalinati. Galvenais ir attistities un macities kaut ko kas ir pieprasits. Ir ari Denmark vai Norway, viniem drosi vien ari vajag kadi freelanceri. Ta kaa, ja normals darbs ir drosi ari var Riga dzivot normali....vismaz es ta domaju. Un pa tiem bangladesh developeriem kuri katru dienu aug ka kartupeli...diez vai normala kompanija ar tadiem sadarbosies, kas veido 8 div arround 1 button! kaut gan....kas to zina.
  2. quattro7

    padoms

    Vacija var normali dzivot un darbu atrast var. Partika un tt maksa ka Latvija. Vienigais, ja grib savu ipashumu, tad tie ir looooti dargi, kaut ka ar kreditiem negribas saistit savu muzhu. Var but labak nopirkt uzreiz Riga, un atrast kadu labu vietu normala kompanija vai ari stradat attalinati. Skatos, LinkedIn ir tadi piedavajumi, remote jobs for UK companies or something like that
  3. quattro7

    padoms

    Un ka ir ar darba vietam? Vai nav problemas atrast kadu labu vietu Riga ?
  4. quattro7

    padoms

    Sveiki, visiem un laimigu jauno gadu. Es jau sen dzivoju arpus Latvijas, tagad parvacos un Vaciju. Latvija nekad nestradaju par programetaju un isti nezinu cik vispar seit maksa. Vacija man loti patik, paslaik stradaju ka web developer viena kompanija (digital agency). Stradaju ar tadiem klientiem ka (siemens, roche, hp, samsung, bmw). Parsvara nodarbojos ar frontend stuff un parzinu (html, css, sass, bootstrap, foundation, uikit, wordpress, jquery, ajax, angular 1, vue.js, php, laravel, mysql, postgresql). Esmu mid-developer. Gribetos uzinat, kada alga varetu but Latvija ar tadiem skilliem? Jo ir dzirdets, ka ari Latvija var normali dzivot ja strada laba vieta. Vai ir reali pelnit kadi 1700 euro (uz rokas) un ar laiku uz augsu?
×
×
  • Create New...