Jump to content
php.lv forumi

mixix

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mixix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Totally open debate. Var norisināties 700 - 3500+ neto diapazonā. Nu ko citu šeit var pateikt? :D Maksājam minimums tieši tik, cik ir konkrētā cilvēka un tā spēju tirgus vērtība. Pagaidām tikai PHP. Un tur ir tā sāls. Ir noteikti jāievieš kāds frameworks un vajag kādu meistaru, kas spēj to pavilkt. (Kontekstam: iet runa par liela mēroga projeka refaktoringu / rearhitekūrēšanu, kas ir jau pilnā sparā procesā.) Tieši kādu framework, tas ir atvērts jautājums. Komanda spriež, ka Angular būtu very nice, bet ne gluži pa ceļam mums šobrīd. Attiecīgi Vue vai Backbone tiek vērtēti kā labi kandidāti. Ja neatrodas šīs kompetences, tad zemēkais, bet ne tik gardais auglis būtu vismaz labi sakārtot jQuery. Visticamāk sākt from scratch un likt kopā smuki un loģiski. Pilnīgi noteikti nē! Izvēlamies tikai ilgtermiņa sadarbības, kur varam ieiet dziļi motorā, izprast līdz saknēm viņu biznesu, kur var izveidot savstarpējo uzticību un kur var izpausties ar interesantiem digitālajiem risinājumiem. Ir nācies atlaist klientus, ja kaut kas no tā pazūd. Ar lielāko klientu ir šobrīd 5+ gadu sadarbība uz priekšu, kur būvējam Eiropas (ambīcijās ir pasaules) līmeņa airBnB-stila uzņēmumu. Latvijā, piemēram, strādājam ar vietējo uzņēmumu, kuram būvējam, attīstam un uzturam visu viņu digitālo ekosistēmu.
  2. mixix

    Piedāvājos

    Mēs esam tādi dīvaiņi/izlēcēji, kas grib pierādīt, ka nav visam jānotiek tikai Rīgā. (lai arī pats esmu dzimis/audzis Rīgā) Kolēģi iedalās divās daļās no Rīgas un no Rajona :D. T.i. no Ogres rajona un apkārtes (Ogre, Ikšķile, Salaspils, Lielvārde, utt.). Un sadalījums ir apmēram 50-50. Tiem, kas ir no Rajona, mūsu izgājiens ir īpaši pievilcīgs, jo līdz šim vienīgais variants ir bijis the one and only Riga un ar sakostiem zobiem jādodas korķu gājienā no rīta uz Rīgu. Tiem, kas ir no Rīgas, ir dažādi motivatori. 30+, kas jau veido ģimeni, vēlas pārvākties uz Ogri, kad to ir iepazinuši. (Suburban life); Tad pārējiem, kas ir no Rīgas, ceļā sanāk pavadīt vienlīdz daudz, tā kā tas nav īsti faktors. Vai nu ar vilcienu atbrauc savās 30-40m vai ar auto, (pret spalvu un bez-satiskmes), tikpat minūtēs. Tieši tā. Rīgā ir 9x vairāk (+/- atkarībā kā skaita) iedzīvotjāju nekā 2. lielākajā pilsētā! Salīdzini to ar: Vāciju: 2x Franciju: 2.5x Spāniju: 2x Zviedriju: 3x Lietuvu: 1.4x Igauniju: 4x Poliju: 2.5x Dāniju: 4.5x utt, utt.
  3. @Dawgora @drumais Tagad jau esam 11 cilvēku full-time kolektīvs. Strādājam, var teikt, 100% tikai ar Laravel uz doto brīdi. Ja atradīsies īstais celmlauzis, ir vēlme iebrist arī citas takas (piem. Go). Jā, strādājam tikai pēc Agile. Izmantojam Scrum "pēc grāmatas" ar sertificēta ScrumMaster palīdzību, gan arī strādājam ar KanBan (Atkarīgs pēc projekta un komandas piemērotības un nepieciešamības). Unit-Testus rakstīt, tas ir defaultā. Šobrīd fokusējamies uz funkcionālo testu un feature-līmeņa testu automatizēšanas. Par apmācībām - mēs vispirmāmkārtām sagaidām viens no otra to iniciatīvu un maindsetu, ka katru dienu attīstīties un apgūt jaunas lietas ir pašsaprotami, un attiecīgi to aktīvi atbalstām. Rīkojam iekšējus knowledge-sharing pasākumus, mob programming, kā arī jā, dodamies kopīgi uz konferencēm/pasākumiem. Ja kāds sevi potenciāli serdz šādā kolektīvā, esat laipni gaidīti mūs apciemot, apskatīties paši savām acīm un iemalkot ļoti gardu kafijas tasi. Mani var sakontaktēt [email protected] vai 24400708 P.S. Nē, @ieleja :) Mēs esam individuālu profesionāļu, savu amatu meistaru komanda. Vienīgais, kas mums ir "obligāti" tas ir kvalitātes līmenis.
  4. mixix

    Piedāvājos

    @Liquor Vai esi jorpojām pieejams? Mūsu komandai ļoti noderētu augsta līmeņa profesionāļa klātbūtne. Projekts liels, interesants. (Starptautisks tech-startup's). Uzraksti, ja ir joprojām vēlme un interese. [email protected]
  5. Nelasi grāmatas, lai sāktu programmēt! Ieguglē "php tutorial for beginners" vai ko tlmdz un aiziet. Visvairāk palīdzēs fakts, ja tev ir konkrēta ir vēlme un nepieciešamība pašam sev uzbūvēt kautkādu web aplikāciju. Tas tevi dzīs uz priekš apgūt un beigās arī realizēt. Lai veicās!
×
×
  • Create New...