Jump to content
php.lv forumi

Liquor

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liquor

  1. @e-remit mūs neinteresē samaksāt mazāk tikai dēļ valsts. Ir skaidri norādīts - alga tiks maksāta no anglijas (bruto), Tev pa taisno - nodokļus apmaksā pats, attiecīgi - norādi bruto kādu Tu sev vēlies, ja tas mums der - saruna turpināsies. Latvijā, nezinu gan kāpēc, bet ir pieņemts izspiest pēdējo. Lētāko variantu meklē aģentūras, mēs nēesam aģentūra un pie mums darbinieki paliek gadiem, nevis mainās katru gadu - jo mēs viņu padarīto novērtējam. Es pats atgriezos Latvijā pēc 8 gadu prombūtnes un godīgi sakot, ne mirkli neaizdomājos meklēt lētāko variantu - Ir teikts , 1000 ir sākuma punkts, vēlies 2000, 3000 - runājam, esi gatavs iziet cauri mūsu testiem, ejam un tad sākam darbu. Brīvas vēl divas vakances, vakar bija 3...
  2. Es vēlos piebilst - sākot ar 1000, persona kura pieteiksies tiks izvērtēta un tiks piedāvāts attiecīgs attalgojums. Mūsu uzņēmuma politika ir - You get what you've paid for. Attiecīgi, atalgojums ir tēma par kuru varam diskutēt un nēesam iekoncentrēti uz to 1000, pieminam to jo šobrīd koncentrējamies uz mid-level. Droši rakstiet un runāsim.
  3. Mēs šoreiz meklējam mid-level dev, atalgojums ir mēnesī, sākot ar 1000 uz augšu - par konkrēto ciparu vienosimies sarunas laikā. Šis ir full-time darbs, ir iespēja strādāt ofisā (co-work space), bet development departaments izvēlās darbu no mājām, attiecīgi pēc tāda paša principa turpinām.
  4. Anglijas uzņēmums Fly Now Pay Later ( www.flynowpaylater.com ) meklē papildspēkus Latvijā ! Darbs ar līzinga sistēmas uzturēšanu un attīstīšanu. Pilnais darba sludinājums angļu valodā: https://www.likeit.lv/job/fly-now-pay-later/php-developer/8673 Atlagojuma noteikumi: atalgojums sākot no 1000 eur; algu saņem savā bankas kontā no anglijas; nodokļus maksā pats; Darba dienas noteikumi: strādājam no mājām datoru tev nosūtīsim (MacBook Pro 15'') darbs pēc LV laika 09:00-17:00 Vērts pieminēt: katru ceturksni ir iespēja pievienoties braucienam uz angliju kur ir iespēja nedēļu pavadīt ar visu komandu kopā - ceļš, hoteļi utml apmaksāti; Piesakies caur sludinājumu caur šo foruma pm pa taisno: [email protected] Pieteikšanās process Iesūti CV Sazvanamies un vienojamies par visu Izpildi testa uzdevumu Sāc strādāt ! Paldies, Edgars.
  5. Projekta apraksts: Uzņēmums izsniedz naudas aizdevumus, klienti sazinoties ar uzņēmuma zvanu centru iesniedz jautājumus / citas darbības. Zvanu centra darbinieki izsūta e-pastu uz mūsu adresi un šis e-pasts tiek pārķerts uz izveidots jauns tāsks iekš šīs sistēmas. Sistēmas uzdevums ir dot mūsu iekšējās administrācijas operatoriem turpināt dialogu gan ar klientu gan citiem operatoriem uz tāsku pamata, kā arī nodrošināt ātru piekļuvi ārējam api kurš dod iespēju menedžot kontu - veikt atmaksu, mainīt detaļas utml. Katrs tāsks ir linkots ar departamentu / operatoru. Pilna tāska vēsture ir redzama čata formātā. Pielikumā pievienoju screenšotu. Sistēma izstrāde tika pabeigta pirmajai "alfa, early-release" versijai pirms divām nedēļām. Šī sistēma ir izstrādāta iekš laravel un vēlamies atrast kolēģi kurš turpinātu šīs sistēmas attīstību un tālāku izstrādi. Kopsumā šis projekts ir neliela struktūrvienība mūsu pamatprojektam, ir komanda kas palīdzēs tikt skaidrībā lai iesāktu darbošanos. Tākāk Esam nopietni noskaņoti atrast kolēģi, rakstiet man PM un vienosimies par skype call kurā varu iedot pilnu brief par mūsu uzņēmumu, ko piedāvājam. Par samaksu vienosimies sarunas laikā, esam atvērti sarunām. Cieņā, Liķieris.
  6. Sveiki, Es ikdienā plānoju projektus un izstrādāju vadlīnijas kuras vēlāk tiek pārveidots tehniskajā specifikācijā un, ja nepieciešams, API dokumentācijā. Lai panāktu man nepieciešamos rezultātus ikdienā lietoju - scapple un mockflow lai zīmētu struktūras, swagger lai rakstītu dokumentācijas. Dokumentācijās man nav problēmu - viss patīk, bet struktūrās un ux plānošanā es joprojām nejūtos ērti lietojot ne tikai pieminētos rīkus, visādus online pieejamos ar. Esmu izmēģinājies visvisādus rīkus, joprojām nejūtos gana pārliecināts ka esmu atradis ko noderīgu. Ceru, ka community šeit gādam ir ieteikumi ko lietojiet paši, varbūt padalieties :) Darbojos uz mac, free tools nav nepieciešams, esmu ar mieru iegādāties maksas rīkus. Recap : Plānoju projektus kas iekļauj mājas lapu ux, serveru cluster un networking arhitektūru utml. Paldies jau iepriekš par ieteikumiem.
  7. Varu apliecināt ka 90 dienas pēc sertifikāta uzstādīšanas tas atspējojas un uzrādās kā expired pārlūkā, viena lieta gan forša - epastā atnāk notification - ka drīz expirosies..
  8. Sākot ar šī gada Jūliju - chrome rādīs HTTP lapas kā nedrošas. Lasi: https://security.googleblog.com/2018/02/a-secure-web-is-here-to-stay.html
  9. Hmm, stūlbi. Manuprāt Latvijas Laravel grupa noteikti būtu foršs pasākums, savādāk jāsēž ārzemnieku čatā, which is not an issue ofc.
  10. Kas tad notikās ar laravel-riga? Es centos atvērt, timeout.
  11. Liquor

    CSS Grid

    Skaidrs ka tu video nenoskatījies.
  12. Liquor

    CSS Grid

    Nesen sanāca iejaukties divu front-end čaļu argumentos par floatiem. Viņi kasījās par to, kā labāk aprēķināt floatu gridus un veidot alternatīvas bootstrapam. Biju nedaudz izbrīnīts ka viņi nezināja par šī gada sākumā publicēto native gridu sistēmu (display:grid), parādiju viņiem kā tas darbojas un viņi pēkšņi izbrīdīti, ka var veidot visu bez floatiem vai flexiem. Tad nu nolēmu varbūt kādam noder. Noskaties video lai saprastu kas tas ir un kā tas darbojas: Vairāk info: https://gridbyexample.com/learn/ Un beidz raudāt ka tas ir savādāk, konforts != progress..
  13. Liquor

    Piedāvājos

    Pārsvarā esmu remote darbiniesk jo ceļoju pa pasauli. Oktobrī plānoju ierasties Latvijā uz 3 mēnešiem, labprāt sadarbotos ar vietējiem kamēr esmu mājās, nākamā gada vidū plānoju ierasties Latvijā uz aptuveni gadu, tātad ir iespēja atjaunot kontaktus Latvijā. Apzinos ka Latvijas uzņēmumi nespēj maksāt normālas programmētāju summas, attiecīgi kā jau minēju esmu optimistiski noskaņots, ja kādam ir vēlme sadarboties, var piedāvāt savu summu un ja man būs interese projektā ir diezgan liela iespēja ka būšu noskaņots sadarboties. Šo piedāvāju principiāli lai aizpildītu brīvo laiku. Sadarbojos ar anglijas un amerikas finanšu un telekomunikāciju uzņēmumiem.
  14. Liquor

    Piedāvājos

    Pēdējos 4 gadus nēesmu strādājis ar Latvijas uzņēmumiem. Tā kā, man ir atbrīvojušies sloti varu atvērties uz papildus projektiem, esmu optimistiski noskaņots - piedāvājiet, ja man būs interese, varam sadarboties. Es nekur nesteidzos, droši rakstiet arī pēc nedēļas vai divām. Sazinies caur pm vai e-pastu liquor at zime kodols.com . Desmit gadu pieredze programmēšanā, 6 gadu pieredze sistēmu administrēšanā. Pamatā esmu full stack web programmētājs (php), papildus spēju darboties ar python, java, go, linux bashi un tūļi. Rakstu gan jquery gan standarta javaskriptu, rakstu es6 un lietoju google closure compiler lai nodrošinātu js validāti pār vecākām versijām. Lai arī man ir pieredze darbam ar less, dodu priekšroku sass. Ikdienā darbojos ar MySQL, NoSQL, ir diezgan liela pieredze gan ar Oracle gan ar Postgres. Pārzinu lielāko daļu cms/fw sistēmu, ikdienā darbojos ar laravel, symphony, kohana, xenForo un paša izstrādātiem frameworkiem. Ir liela pieredze darbam ar bankas kartēm, pēdējos 4 gadus darbojoties tieši finanšu sektorā. Ir ļoti liela pieredze darboties mākonī - Amazon AWS, Google Cloud. Papildus piezīmes: ikdienā lietoju zsh, darbojos ar nginx, rakstu php libus un piedalos opensource koda uzlabošanā. Piedāvājumus kuri saistīti ar stulbiem wordpress saitiem lūdzu netraucēt. Piedāvājumus kuri saistīti ar custom vajadzībām, laipni lūgti sazināties. Edit: Precizēju pāris lietas: - Esmu juridiska persona - Mana pozīcija - PHP Systems Architect
  15. Tā kā visi projekti ir zem ec2 un mūsu projektiem ir pilnas pieejas serverim, uzņēmumā jau vairākus gadus kā lietojam wkhtmltopdf kombinācijā ar xvfb zem ubuntu kastes, pie vienam uzmetam rezultātu uz s3. Renderē ļoti foršā ātrumā, viss tā kā browserī, padod pliku html atpakaļ dabūn s3 saiti uz pdf. Kods: <? function html2pdf($html){ $filename = TMP.'pdf-statement-'.date('YmdHis').'-'.uniqid(); $_html = $filename.'.html'; $_pdf = $filename.'.pdf'; file_put_contents($_html, $html); $command = system('xvfb-run -a -s "-screen 0 800x600x16" wkhtmltopdf --quiet --orientation "Portrait" --margin-top "1.5cm" --margin-right "1.5cm" --margin-bottom "1.5cm" --margin-left "1.5cm" --page-size "A4" "'.$_html.'" "'.$_pdf.'"'); $s3 = new Remote_S3; $pdf = $s3->upload($_pdf, 'contracts'); @unlink($_html); return $pdf; } Lai uzstādītu nepieciešamas pamatlietas proti: sudo apt-get install wkhtmltopdf xvfb Nav pats skaistākais kods, toties darbojas.
  16. Man noderēja, ja kādam ir nepieciešams noteikti iesaku. NetData - atvērtā koda projects serveru monitorēšanai, ideāls tūlit lai analizētu kas notiek - līdz šim lietoju munin un biju ļoti priecīgs, bet izmēģinot ND esmu vēl priecīgāks, integrācija ar dažādiem notification backendiem, gan sms caur twilio gan slack uttt. https://github.com/firehol/netdata Let's Encrpyt - forša ideja, visiem dot bezmaksas ssl, lai visi ir encryptēti. Paši lietojam pāris mazos projektos. https://letsencrypt.org Lai uzsetupotu, dodies uz https://certbot.eff.org/
  17. Personīgi uzņēmumā lietojam twilio, nekad nav bijušas problēmas, ļoti ideāls tūlis gan sms gan zvaniem.
×
×
  • Create New...