Jump to content
php.lv forumi

SkaKri

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkaKri

  1. Aleksej, Tom - super, tieši tas, kas bija nepieciešams (bet google-fu pievīla).
  2. Vispārēji, bez piesaistes konkrētiem ritmiem.
  3. Čau. Kāds ir nodarbojies ar impulsu noteikšanu, precīzāk - skaņas sitienu (piem. bassbungas)? Pašlaik esmu tik tālu, ka braucu pāri skaņas chunk'am ar fast fourier transform (ātrā/primitīvā furjē transformācija laikam latviski saucas) un pēc tam vizualizēju sitienus pēc Hz daļu (eq bands) kopumiem. Rezultāts ir relatīvi dranķīgs - http://www.grab.lv/fftest/ (uzmanību - atskaņošana sākas uzreiz, pagriez klusāk), pievērst uzmanību paša celiņa spilgtumam, apakšā ir Hz daļas (skipojot pa 3, viena iedaļa tātad ir ~ 80Hz*(3*i)). Rodas divi jautājumi - tātad, kā noteikt precīzāk sitiena impulsu un, vai waveform nolasīšanu var ieviest bez Flash nepieciešamības (izmantoju Soundmanager2, kas padod waveform chunk'us). Vēl ko esmu pamanījis, ka apakšējā vizualizācija neiet kopsolī ar skaņu, šķiet, ka mazliet aizkavējas (laikam dēļ tā paša Flash). Pats domāju, ka pareizāk būtu atfiltrēt liekās skaņas (ar lowpass + highpass), bet, varbūt es kļūdos un ir kāds cits risinājums? Pašlaik pamatceliņa spilgtumam izmantoju šīs frekvences: // 1 step = ~80 Hz //(peak[0]/200)+ // ~ 0-100 Hz (peak[0]/1000) + (peak[1]/200) + //(peak[2]/200)+ // ~ 250 Hz //(peak[3]/200) //Snare Drum: fatness (240 Hz) (peak[3]/100) + //(peak[4]/200)+ // ~ 400 Hz //(peak[5]/200) //(peak[15]/100) // ~ 1250 Hz //Hi Hat & Cymbals: sizzle (7.5 - 10 kHz) (peak[94]/100) + (peak[110]/100) + (peak[125]/100) (Atvainojos, ka kods tāds izmētāts, rakstīts pa naktīm, bez īpašas optimizēšanas)
  4. Datubāzes kolācija - utf8_general_ci. Problēma - jāsortē latviešu valodā un (bet ne reizē) lietuviešu valodā. Tabula tā pati. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu situāciju? Idejas, komentāri - gaidāmi.
  5. $daudzums[1]*$cena[1] http://lv2.php.net/manual/en/ref.math.php
  6. chmod('../banners/'.$rows->image, 0777); Citos vārdos - maini rakstīšanas/lasīšanas tiesības nevis mapei, bet gan dzēšamajam failam. Protams, ja nepieciešama masīva dzēšana - vēlams veikt tiesību izmaiņas rekursīvi. Edit: ieteiktu arī apstrādāt pieprasījumu (POST), lai nebūtu pieļaujamas MySQL injekcijas.
  7. Yes! Vēl tikai jāpiekabina wordliste.
  8. <?php echo rand(1, 10000); ?>
  9. <?php echo rand(1, 10); ?>
  10. Uzskatāms piemērs - NO.LV (paša pieredze). :) Nācās ar godaddy.com pašam runāties. Vismaz pozitīvi ka mans epasts bija atstāts kā otrais. Nosūtīju veidlapu + pases kopiju un alles.
  11. atvainojos par līšanu sarunā, bet - kur var palasīties vairāk par īso sintaksi? varbūt tas pat iet ātrāk?
  12. Jums te laikam viesugrāmata veidojas. :) (Es jau neko.)
  13. SkaKri

    Safe mode

    A kas tev der? ar .htaccess mēģināji?
  14. SkaKri

    login

    (Gribās pateikt kaut ko rupju, bet nu) Pameklē taču kodā?
  15. Tukšs numurs. Viss griežas uz FreeBSD (porti, utt.). Un ar katru Apache apgreidu visu vajag likt pa jaunu (pat ja izdodas uz FreeBSD uzlikt). Hmm. Nu čau. Laikam būs jāiztiek ar to, ka slēpjas viss pašā flashā...
  16. SkaKri

    Safe mode

    .htaccess php_admin_flag safe_mode off
  17. Līdzi PHP5 jau tas nenāk vai ne? Jāapjautājas būs servera īpašniekam, vai ko tādu nevar uzlikt. === Ā, nē, muļķības. Tūliņ pats patestēšos. Paldies! 2== Tomēr būs jāapjautājas. Bet ja mēģina doties uz to mapi bez tā "heša" - tad nevar piekļūt, ja es pareizi sapratu? Nais!
  18. jā. bet labāk tā, nekā kad tiek pasniegts uz paplātes. tā šķiet man.
  19. \source\com\jeroenwijering\players\MP3Player.as 17. rindiņa file:"song.mp3", nomainam ar http://japjap/liste.php... un jā. "sakompilējam" flash (ja to tā var saukt) - aizgāja.
  20. http://www.jeroenwijering.com/?item=Flash_MP3_Player «« šis tiek izmantots jau kādu laiku. Tad nu - stāsta sākums: Kā jau zin tā lietotāji - visa dziesmu informācija glabājas playlistē - vai nu RSS vai xspf vai nu caur php - pieslēdzoties mySQL izvadam xspf listīti (šis variants arī tieši tika izmantots - padodot ar ?bandid=grupas_id). Sou, viss itkā liekas baigi okei - ērti un lietojami, bet - lietotājs apskatoties "sourci" var tikt pie playlist'es, un tā rezultātā - pie dziesmu atrašanās vietas (tā protams arī notika - piefiksēju. palūdzu lai listi novāc no savas lapas, jo dziesmas lapā tika ievietotas ar vienošanos, ka tās nebūs paredzētas lejupielādei.). Domāju risinājumu jau cauru dienu, bet nu kaut kā nevaru izdomāt, kā veikt autorizāciju caur Flash » php, lai neautorizētie lietotāji nevar vākt listes. Patreiz domātie varianti: »User_agent : bet, kā noprotu, flash tādu lietu neatbalsta; »padot papildus argumentus ar Post > autorizējamies > tad dabūnam datus (bet kā?); »izmainīt AS Flashā, ka viņš automātiski "zin", kur atrodas playliste - vienīgais, kas tiek padots ir "id" (patreiz loģiskākais risinājums?). Ko ieteiktu Jūs?
  21. izskatās apmēram šādi: http://beta.radio.skvots.net/mp3player.html (ar dir-listingu + shuffle). Tā kā... :)
  22. Nu izlasi taču manuāli un apskaties sample playlist. Ja neiet - značit mēģini svešus failus (kas nav zem tavas lapas) palaist, vai arī nav mp3. Iet - un pat ļoti skaisti iet.
×
×
  • Create New...