Jump to content
php.lv forumi

flasherr

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

flasherr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. liels paldies! pieliku vēl to rewrite base /tests/ un sanāca
  2. čau un laimīgo jauno! ir adrese.lv, kurai ir savs htaccess un viss strādā ir folders, piem. tests vajag - adrese.lv/tests/kautkads-nosaukums atvērtos kā adrese.lv/tests/?q=kautkads-nosaukums tiku līdz RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/tests/ RewriteRule ^(.*)$ http://www.adrese.lv/tests/?q=$1 [L] pie šī varianta tests tiek redirektēts uz tests, bezgalīgi un browseriem tas nepatīk ja tekstā adrese.lv/tests/ 'tests' nomainu uz citu, tad iet mēģināju RewriteBase likt, nesanāca kā darīt pareizi?
  3. flasherr

    Google Ads

    *jānorāda google adsense profila info *google, ja nemaldos, pirms reklāmu palaišanas Tavā lapā vispirms pārbaudīs pašu lapu
  4. pirms tam Analytics settingos neaizmirsti uzlikt pareizo 'Time zone', lai nebūtu nobīdes laikā
  5. flasherr

    Sveiki

    via http://theoatmeal.com/comics/websites_stop
  6. labaslapas.lv gan firmas, gan privātie
  7. var gan (veidojot sadaļu (page), malējā izvēlnē izvēloties 'page parent')
  8. 'Lapas dizaina un koda autors Mad182' kgan uz aci izskatās pēc e107 vai phpfusion vai kkas tamlīdzīgs
  9. flasherr

    Lapa uz Mac

    varbūt noder: http://browsershots.org/
  10. labas dienas.es te tā čakarējos un čakarējos, un sapratu, ka būtu labi, ja es html failam ar javascript (visdrīzāk) vai ar kā cita palīdzību dabūtu fiksētu izmēru. lai rezultāts būtu tāds:atveru lapu,tā atveras nevis pa visu lapu, bet ar konkrētiem izmēriem. nevajag man ar linka palīdzību nodot tos izmērus, bet tā kā es tikko rakstīju. kā to varētu dabūt gatavu un vai vispār var? paldies.
  11. piem. šis (no http://www.srt.lv/registracija/test.php ) Parse error: parse error, unexpected '{' in /usr/data/wwwroot_com/srt.lv/html/registracija/test.php on line 5 failā test.php 5 rindā lieks "{"
×
×
  • Create New...